TAK

SAG Awards 2016 ifølge Miriam

Jeg ved godt, det er Bridget-dag, men der var Screen Actors Guild Awards i går, og man skal smede, mens jernet er varmt! 😉 Hermed mit syn på de bedste, de værste og de sjoveste outfits fra gårsdagens røde løber.

Jeg elsker, når folk tør iføre sig gult, jeg elsker kontrasten til det røde hår, og jeg elsker Hannah Murray tilbage fra Skins-dagene. Perfekt i al sin enkelhed og et af mine yndlingslooks. Jeg har en enormt svaghed for kjoler som Marisa Tomeis. De lander næsten altid i min top. Den strategiske hudvisning vinder i min bog altid over den strategisk huddækning, som ellers synes at være noget mere populær for tiden. *host* Kim Kardashian *host*

Aimee Mullins har været et smut forbi et museum af en art for at hente sin halskrave. Det skulle hun ikke have gjort. Gweondoline Christie er iført, hvad der bedst kan beskrives som et mindre succesfuldt håndarbejdeprojekt.

Med fare for at genbruge mine egne jokes, så har Emily Robinson jo ved grød en hagesmæk på. En hagesmæk oven på en underkjole fra 1800-tallet. Carol Burnett er nået til et punkt i sin karriere, hvor hun bare er pisseligeglad. Det kan godt ske, at hendes outfit er helt oppe i oldemor, frem for det sædvanlige mormor, men til gengæld er der zero fuck given med skovalget.

Diane Warren har et pindsvin på maven. Et pindsvin. Til et awardshow. Emma Gad vender sig graven. Min bedste forklaring på Nicole Kidman-situationen er, at hun har fået udvalgt sin kjole af sin 5-årige datter, der er inde i en heftig prinsessefase. Alternativt har hun fået et sammenbrud af en art.

Sarah Paulson ender stort set altid på min worst dressed-liste, og fordi hun i går valgte at iføre sig en overdel af Fraggle-hår, er dette ingen undtagelse. Det er imidlertid Lori Petty, der løber med aftenens suverænt værste look. Ingen savner start-00’erne så meget, Lori. Ingen.

Billeder herfra.

   

18 kommentarer

 • People.com eller Usmagazine.com plejer at have live tv samt opdatere hele tiden fra den røde løber. Miriam – sæt i gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer det helt bestemt. Det kommer lidt an på, hvad tid det ligger, og om jeg kan finde en hjemmeside, der er hurtige til at opdatere med billeder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER hjemmesutterne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er dælme mange år siden, de har været moderne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I know, I know, tingene kommer nok til at køre lidt wobbly, mens specialeprocessen er i gang. :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud, ja, den kjole var også lige ved at lande på min worst dressed. Du er ikke J.Lo, Kate!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, smag er jo individuelt, men jeg tror, flertallet har svært ved de fleste af de her. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Til Nicole og Lori er der dømt Eeeelsa mor Eeeeelsa og bagefter Baaarbie med fryd og hoppen af min fire årige datter. Åh mor glæder sig til Oscar. Vil du ikke nok live blogge fra DEN Røde Løber?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… Inden jeg nåede til dine kommentarer til det komplette lyserøde start 00'er sæt, tænkte jeg præcis hvad du skrev.

  I øvrigt så synes jeg det er humor at en har taget hjemmesutterne på og viser dem frem.

  Af en eller anden grund, så kan jeg godt lide den lilla kjole inkl kraven, jeg synes det spiller på en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • OMG, faldskærmsbukser!!! Whaaaat?!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er utroligt, hvordan folk med SÅ mange penge og SÅ mange kontakter/muligheder for pænt tøj, ender med at klæde sig SÅ usmageligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Én uge uden hemmeligheder og Bridget indlæg. Jeg håber prof-Miriam husker dem også.
  Ps. Jeg er i øvrigt helt ok med, at du gør det til din levevej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahahahahahaha – det er stor humor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kiggede SÅ længe på Hannah Murray for at finde ud af, hvor jeg genkendte hende fra. Thank God at du er fellow Skins-lover, ellers ville jeg have spekuleret alt for længe, haha.

  Hvad sker der i øvrigt for lidt for mange 00'er-tributes til årets awardshows? Her tænker jeg især også på Kate Hudson til GG. BUT WHY?!

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej. Men hvad sker der… Hvorfor har de valgt så grimme outfits? Er de blinde? Er der opstået simultan spontan blindhed derovre på den anden side af atlanten. Det er fandme for grimt. Yikes!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK