Gammel kærlighed ruster ikke

Når man er voksen og ansvarlig og shit

Når man er voksen og ansvarlig og shit

Mine dage er temmelig ensformige for tiden. Jeg står op, spiser morgenmad foran computeren, mens jeg tjekker mail, Facebook, og deslige. Derefter åbner jeg specialefolderen indeholdende pdf-tidsskriftartikler, så langt øjet rækker, og fortsætter mit forsøg på at arbejde mig igennem listen, mens jeg ihærdigt forsøger at skrive nyttige noter. Når klokken bliver 16-17, og jeg er lige på grænsen til et hysterisk anfald, lukker jeg atter specialefolderen og tager computeren med over i min lænestol, hvor jeg åbner bloggen og forsøger at finde noget interessant at sige. Hvis jeg har tid, maser jeg også besvarelser af blogrelaterede beskeder ind der. I kommentarfeltet, på min facebook, på bloggens facebook, på instagram, i indbakken. Moderne teknologi er en smule besværlig nogle gange, og jeg er altid virkelig paranoid for at glemme nogen. Jeg spiser aftensmad et sted mellem 19 og 20 og giver ca. samtidig fortabt i kampen om at lave mere konstruktivt den dag. Det betyder som regel, at jeg finder en virkelig dårlig film frem eller binger Grey’s Anatomy, indtil det er sengetid.

Man kan godt køre lidt træt i det, ikke?

Så i dag besluttede jeg mig for at holde fri. Det er en af de ting, man altid får at vide, når man er til specialeseminarer. “Husk at holde fri!” Så det gjorde jeg. Og jeg fik ryddet op, støvsuget, redt Franks begyndende dreadlocks ud, smadret en tallerken, samlet min nye standerlampe og endelig opklaret, hvor de der 479 kroner, H&M har skyldt mig siden starten af december, er forsvundet hen.

Jep. Det var tilsyneladende det, jeg valgte at bruge min fridag på. Og ja, det var da bestemt godt og praktisk, og det er da også rart, at jeg nu kan gå på mit gulv uden det knaser under mine fødder (livet med kattegrus), men hold kæft, hvor er det også bare kedeligt og voksent.

…Heldigvis kan man råde bod på den slags ved at spise is til aftensmad.

PS: Hvis man tænker, man gerne vil have en gif til et indlæg om at have det lidt ambivalent med at være voksen, så skal man ikke google “adult gif”!

   

10 kommentarer

 • True dat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaaa, den er god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De havde sendt dem til mig på check i stedet for at overføre dem til min konto, som de sagde, de ville.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke endnu, men jeg har ikke opgivet jagten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en er der skam. Nedenunder hvert indlæg er der nogle tags, og hvis man klikker på et af dem, får man vist alle indlæg med det emne. Hemmelighederne har sit eget tag. Er man på fra mobil får man dem dog ikke vist, fordi Bloggers mobilversion er sparsom. Jeg ved ikke, hvordan det bliver endnu, når vi rykker over på WordPress, men jeg skal have det in mente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne altså godt bruge sådn en knap bare til hemmelighederne, så de alle kom frem. Det er op ad bakke og bladre hele bloggen igennem for at finde dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det, jeg synes er mest belastende ved voksenlivet, er hygiejne. Det er så nederen at støvsuge, vaske op, tørre støv af og rydde op så tit. Og vaske hår nogengange.
  I didn't ask for this!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nåmmen til næste gang du mangler en adult-relateret go' gif, får du lige denne her, så du undslipper Googles mørke hjørner! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de så forsvundet hen?

  Og hahaha måtte selvfølgelig google. Til alle andre: just don't

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du fundet den nye Ben & Jerry is ?? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gammel kærlighed ruster ikke