Shhh... #102

Nytårsforsætter 2016

Jeg har et altoverskyggende nytårsforsæt for 2016, men det fortjener sit helt eget indlæg, når det engang lykkes mig på tilfredsstillende maner at sætte ord på. Det kommer, når perfektionist-Miriam siger god for det. I mellemtiden får I her resten:

1. Smide 10 kg mere. Ish.

Jeg havde også vægttab på sidste års forsætter, og dengang skrev jeg: “Hvis det står her, sort på hvidt, så vil jeg sandsynligvis synes, det er mere pinligt at give op og derfor tvinge mig selv videre. Deal with it, Fremtids-Miriam!” Og det virkede! Jeg er så pisseforudsigelig. I år står der “ish” bag på kilomålet, og det gør der, fordi jeg vil forsøge at holde op med at fokusere på kilo eller centimeter og i stedet koncentrere mig om, at jeg er glad for mit spejlbillede. Jeg er netop hoppet tilbage på LCHF efter et par måneders intens kulhydratspisning, og jeg håber meget, at jeg på et eller andet tidspunkt kommer ind i en nogenlunde overkommelig specialeskrivningsrytme, så jeg kan komme i gang med at træne lidt mere regelmæssigt igen.

2. Aflevere speciale.

Man kan næsten sætte sit ur efter mine eksamensmeltdowns. De kommer hvert semester, og det er der, jeg for alvor mærker, at jeg stadig ikke er rask. Det er sindssygt frustrerende og hiver mig gerne helt ned under gulvbrædderne, men de sidste par semestre er jeg kommet igennem. Det er jeg imidlertid udelukkende, fordi der er tale om en periode på maks en måneds tid. Specialet er essentielt en eksamensopgave, man er et halvt år om at skrive. Jeg er i øjeblikket to måneder inde, og jeg kan allerede mærke mit overskud svinde. Derfor er målet sat så lavt, som det kan komme. Det er ikke et mål om et 12-tal eller rygklap fra min vejleder, for bare det at aflevere kommer til at blive en kamp. Men jeg vil.

3. Blive forelsket.

Jeg har ikke været forelsket siden 2007. Jeg er det rene fuck-up, når det kommer til kærlighed, for jeg har det virkelig stramt med den brug-og-smid-væk-kultur, jeg synes, vi dyrker i tiden – også på kærlighedsfronten. Jeg bliver ikke let forelsket, jeg er et brændt barn af dimensioner, og jeg føler mig mildest talt skrupforkert, når jeg ser, hvor nemt mange andre mennesker går ind og ud af forhold. Så jeg vil ikke sætte mig et mål, der hedder, at jeg finder den uomtvisteligt eneste ene eller for den sags skyld går ind i et forhold, men jeg vil gerne gøre en ihærdig indsats for at opleve sommerfugle i maven igen.

4. Holde Frank i live.

Forpulede lortekat, nu stopper du med at skræmme mig fra vid og sans! (Update på hans tilstand er in the works.)

Hvad er jeres nytåsforsætter monstro?

   

35 kommentarer

 • Det var også et godt, men krævende mål. Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ultimative mål for 2016 må være at blive rask psykisk. Det er den helt store drøm efter mange år med psykisk terror både fra mig selv men også andre.
  Ellers er der små ønsker, som jeg gerne vil kunne fylde 2016 med, som fx at have taget kørekort, skabt en (stabil) opsparing o.l 🙂
  Gode tanker til Frankemis herfra! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kysse, kramme og grine mere er nogle fantastiske mål! Jeg prøver at skabe rutiner for specialet, men det kan godt være tricky, når man er kronisk syg, og kroppen derfor ikke altid kan, hvad man har planlagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber det… Til begge dele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe fan af katte-forsættet! Huske at adoptere! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forventer ikke noget som helst, men jeg vil rigtig gerne opleve at være virkelig glad for en mand igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, ordentlig bearnaise. God belønning oven på løbetræningen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jo, det kan der være noget om! Jeg ville lidt ønske, jeg kunne deaktivere Facebook. Jeg synes ikke, det gør mig andet end i dårligt humør, men desværre er det lidt nødvendigt med blog og netværk og sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milla

  Mit over all mål for 2016 er at kysse mere, kramme mere og grine mere. (Jeg mødte verdens dejligste mand i 2015 og nu er vi kærester – yaks! Det er fedt – og skræmmende!)

  Sidste år startede jeg med at give mig selv en månedlig udfordring – den succes gentager jeg i 2016. Vi vil vel alle gerne tabe os, men der har jeg sat sådan 1 1/2-2 kilo ind per måned og for at få det til at gå op har jeg også et mål om at løbe mindst ét løb i måneden. Sidste år blev jeg vildt forelsket i forhindringsløb – også kaldet OCR, som fx Nordic race. De løb er godt nok blevet dyre (7-1200 kr er vist ved at være normen), men SHIT hvor er det også fedt! Jeg svømmede igennem en skovsø sidst i september i fuld løbetøj og jeg fik prøvet så mange grænser af – hvis du sidder og overvejer at deltage, så kan jeg kun sige GØR DET! Det er ikke kun for crossfit-psykopater, alle kan altså gennemføre.

  Hey – med hensyn til specialet: det handler v.i.r.k.e.l.i.g om at få skabt gode rutiner og se det som et arbejde – der skal knokles, ja, bevares – men du skal også huske at holde fri!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At blive forelsket… Lige in the feels! Det skal nok ske, jeg ved det!

  Skal vi ikke gå ud fra at Franks forsæt er at stoppe med at være sådan en ond skræmme kat?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mine nytårsforsæt er følgende:

  1) Gå til tandlæge (har tandlægeskræk og ikke særlig mange penge, det tilsammen gør at jeg ikke har været til tandlæge i meget lang tid)
  2) Tabe mig ca. 10 kg (har aldrig været tykkere end nu, ikke engang da jeg var gravid- hvad sker der for mig)
  3) Få en kat, når vi flytter ind i vores nye villalejlighed i marts
  4) Blive gravid med barn nr 2 (sidst på året…engang)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg brændte også nallerne for flere år siden på en fyr, som bare skulle have haft nosser til at gå fra mig lang tid før, han gjorde.
  Jeg er nu sammen med min nuværende kæreste på snart 5. år, og jeg elsker ham simpelthen så højt. Men sommerfugle i maven – dem har jeg desværre ikke haft siden den første fyr. Forelskelsen i min nuværende kæreste var ikke på nogen måde vild eller voldsom. Den kom ligesom snigende i stedet for, og nu er den dybere og vildere end jeg nogensinde har oplevet.
  Jeg ved ikke lige, hvad jeg vil sige med det. Jeg tror heller ikke, du forventer, at en forelskelse skal matche eller overgå din forelskelse i 2007. Pas på med at forvente det samme i hvert fald. Det har jeg hørt gentagne gange fra andre veninder også. Men jeg håber virkelig, du kan få sommerfugle i maven! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal prøve at lave bearnaise fra bunden! Og så løbe et halvmarathon igen.

  Derudover har jeg nogle mere løse mål/drømme, men de dér to er de ægte nytårsforsæt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Har du ikke gjort det i omvendt rækkefølge, søde Miriam? Man laver forsættene i 2015 og dropper dem omkring d. 13-15. i 2016 😀 Jeg har deaktiveret Facebook (planen er, at det skal holde et år) og droppet cola (den med colaen holdt sådan cirka halvanden dag, men den med facebook er nemmere at undvære end før antaget). Held og lykke med dine meget fine forsætter! Især den med kærlighed og Frankeren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så hjernedødt misundelig på folk, der har en vane med at bruge tandtråd regelmæssigt. Jeg har opgivet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, man kan selvfølgelig ikke tvinge sig selv til at blive forelsket, men man kan arbejde på at være åben over for muligheden ligesom man kan vælge aktivt at date, så muligheden forøges.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også et mål om at få gjort noget ved mit hår. Især fordi jeg synes, det er ved at blive lidt gråt i det! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *forsvare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn, jeg ville ønske, jeg kunne forvare at have et forsæt om at købe flere upraktiske sko… 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hepper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Gud, det må være hundrede gange værre end speciale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yessss! Jeg hepper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, misere bruger jeg selv ofte. Dejligt ord. Godt forsæt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et mægtig fint forsæt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, du er endnu mere bagud end mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Huske at bruge tandtråd. Og tror nok det er tredje år i træk, det er det, der er mit forsæt.
  (Seriøst. Hvordan kan det være så svært at gøre til en vane?!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor gad jeg da også godt at blive forelsket – og blive forelsket i! Synes det er et svært nytårsforsæt at give sig selv, for man kan jo ikke bare sådan bestille en forelskelse, ligesom man kan købe et abonnement til fitnesscenteret og sige til sig selv, at nu SKAL man altså, ja man skal så! For mit vedkommende hænger det også meget sammen med, om der er en fyr, der gør en indsats for, at jeg føler, det er okay at blive forelsket i ham. Det går sjældent sådan skide godt, så alt tyder på, det er en hændelse med en pænt lav sandsynlighed, men måske det ændrer sig, hvis jeg skriver det ned sort på hvidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg skal bruge flere penge på at få lækkert hår i år. Der er intet som toptjekket hår, der kan få en til at ligne, at man har styr på sit game.

  Sidste år var mit nytårsforsæt at købe lækkert tøj i stedet for meget tøj.

  Jeg holder som regel mine nytårsforsætter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydsede fingre og gode tanker i retning af Franken. Min egen kat har også skrantet lidt for meget i 2015 og med lidt for mange vågne nætter grundet cancer-scares, så håber jeg 2016 bliver en bedre (og billigere) år dyrlægewise.
  Personligt vil jeg gerne eje nogle flere upraktiske sko! Jeg blev nærmest skældt ud, da jeg mødte op til nytårsfest uden sko (altså ankom i et par sneakers, men dem tog jeg jo af da jeg kom indenfor), så jeg må udvide min skosamling til også at indeholde upraktiske og pæne sko. Men når man er sådan en type der går i træningstøj eller cowboybukser altid, så falder den type sko mig ikke så naturligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IMS

  Smide 13 kilo inden september, så jeg når 25 kg på et år. Alt derefter er bare bonus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Færdiggør ph.d-afhandling”

  3 års forskning: Helt fint.
  Skrive rapport over 3 års forskning: Uuuuuuuuuuuuurrrrrgggghhhhh

  (Jeg føler virkelig med dig på specialefronten)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Det største af mine nytårsforsæt er nok at jeg vil give kærligheden en chance og ikke bare “nøjes” med sex, men begynde at date mere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kun et enkelt og det er at bruge flere gamle og hyggelige ord. Ord som døgenigt, trivelig og misere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber at alle dine nytårsfortsæt, og god karma til Frank.

  Mine egne R nok at skrive et indlæg mindst hver trejde dag på min nye blog SIAL��

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode tanker i Franks retning <3

  Jeg har endnu ikke besluttet mig for, hvad mine bliver.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #102