Da Miriam lærte at sige fra (...agtigt)

Hvad Projekt Dating har lært mig

Er second date-forbandelsen slut? Man ved det ikke, men jeg har i hvert fald aftale nummer to med Serienørden i morgen. I mellemtiden, nu hvor jeg ellers tager datingfri, vil jeg gerne lige opsummere og reflektere over mine erfaringer med datinglivet so far. I ved, fordi jeg er så mindful og shit. 😀

Here goes:

– Folk er røvhuller. (Jævnfør fx de to pragteksemplarer ovenfor.)

– Det er ikke kun kvinder, der er fabelagtige internetstalkere.

– Det er godt, at jeg ikke har børn, men mindre godt at jeg stadig er lidt tyk i det.

– Snapchat har overtaget for almindelige sms’er som primær kommunikationsform. Jeg er herredårlig til Snapchat.

– Jeg er en dramaqueen. (Flygt! Flyyyygt!)

– Øjne er mænds go-to kompliment. (Alternativt er der ikke andet pænt ved mig, men det ville være en ret deprimerende realisation, så lad os antage det første i stedet.)

– Hvis man skriver sin højde i sin profil er det obligatorisk at følge op med: “…Det er åbenbart vigtigt for folk herinde.”

– Jeg fungerer megadårligt med negativ bekræftelse. Som fx at jeg skriver noget sarkastisk, og det bryder han sig ikke om, hvorfor han vælger bare at holde op med at svare midt i en samtale. Tschüss!

– Hvis man forsøger at tvangsfodre mig sin instagramprofil, er det et automatisk nej tak. Med mindre vi skal til at knalde regelmæssigt, så er jeg ret uinteresseret i at følge med i dit liv.

– Hunde er vildt cool, mens katte er for sørgelige mennesker. (Psh!)

– Der findes virkelig mange virkelig underlige navne ude i verden.

– 10/10 mænd proklamerer stolt, at de “ikke er som alle de andre.” 9,9/10 mænd er præcis som alle de andre.

   

16 kommentarer

 • Nej så må vi bytte…jeg ville dø for dine læber!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja, jeg tror personligt, kvinder er mindst lige så slemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeej, du er sød! Min mund er ellers en af de ting, jeg ville lave om på mig selv først, tror jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke helt, men jeg takker for tanken! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke så meget det, at det er nemt, det er mere, at jeg egentlig ikke synes, det er særlig god stil. Jeg vil hellere lære en person at kende igennem vedkommende selv og på hans præmisser i stedet for igennem vedkommendes Facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er forskel på at have præferencer og være en røv omkring det. Der er absolut ingen grund til at proklamere på den måde, at man ikke vil være kæreste med en korthåret – især ikke på Tinder, hvor han jo bare kan swipe nej, og korthårede kvinder derfor ikke kan kontakte ham. Men personligt synes jeg nu godt nok, det er uhyggeligt overfladisk på forhånd at sige, at ens kommende kæreste ikke må have en bestemt frisure – der synes jeg i høj grad, personligheden burde veje tungere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh ja, hvis han havde en blog, havde det været noget andet… Jeg er i øvrigt sikker på, at jeg ville knalde hver eneste af jer! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, Serienørden er faktisk katteallergiker. Men han er så godt klar over, at Frank ville vinde til hver en tid. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes da det er fair nok at afskrive en kvinde pga. hårlængden – der er da også nogle ting ved mænd jeg ikke finder fysisk tiltrækkende, og som ville gøre at jeg automatisk ville afskrive dem. 🙂 Kan ikke helt forstå hvorfor referencen til 1800-tallet skal bringes på bane? Jeg synes da også at kvinder er smukkere med langt hår, men sådan er smag jo heldigvis individuel? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK for dagens grin! Hold nu kæft hvor kan mænd (folk… vi må nok hellere sige folk) være klamme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er jeg ikke en potentiel date…er kvinde og gift (med en mand) 😉 Men jeg er tossevild med din mund…hold nu k… den er smuk! Øjnene er også pæne Hø Hø

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Held og lykke med daten i morgen! Jeg håber, at han opper sig lidt oven på hans underlige afvisning af blandselvsliks-koncerten og at I genfinder jeres kemi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vitterligt også noget nær det nemmeste i verden at stalke sig frem til sine Tinderflirts, inden man overhovedet har snakket sammen takket være Google's “reverse image search”, nu hvor folk som regel har en af deres Facebookprofilbilleder med i samlingen af Tinderfotos 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, mænd der afskriver kvinder fordi de har kort hår. Hello 1800's? Kom nu videre…

  Kommer aldrig til at fatte snapchat som seriøst kommunikationsform. Hvem gider sende billeder af ingenting hele tiden? Og chatfunktionen stinker. #gammelsurkælling #overandout

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  “Med mindre vi skal til at knalde regelmæssigt, så er jeg ret uinteresseret i at følge med i dit liv”, sagde Miriam til alle bloglæserne, der – uden at knalde med hende, formoder jeg – følger med i hendes liv… Hahaha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katte er vildt cool, hunde kan gå an, hvis de ikke savler for meget! Lad i øvrigt være med at gå på date med en katteallergiker. (Som om du ville det..) “Det er bare én date, det sker der da ikke noget ved!” sagde min veninde med den nyanskaffede kat. I dag er hun godt nok gift med ham, men for evigt katteløs!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da Miriam lærte at sige fra (...agtigt)