Tip: Selvforkælelse til badekarret
   

32 kommentarer

 • Det kommer helt an på studiet. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nu er jeg bot nysgerrig, men hvor lang skal en bachelor være? altså, sideantal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • ZuZu

   En bachelor er LANG! Det er ikke så meget side antal, men antal tasteslag. Jeg siger bare stakkels ham/hende. Og ville virkelig gerne vide hvordan det gik 🙏🏽🙏🏽

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der med at udsætte er ikke altid så let med en bachelor-opgave, som det er med andre eksaminer. Det kommer som altid totalt an på studiet, men ofte er der regler for, at man skal starte forfra med emne og problemformulering og nogle steder starter en BA-process med x antal ugers undervisning, som også skal tages om.

  Personligt skrev jeg (som nævnt ovenfor) min bachelor på tre dage, så det kan lade sig gøre. Men har man ikke mindsettet til at presse sig selv på den måde (hvilket jeg fx ikke har længere), så skal man klart hellere udsætte end at overskride sine egne grænser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Eller når man taber popcorn i kavalergangen, når man er i biffen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad med sådan noget festen og gæsten? Jeg holder mig personligt væk fra alt, der hedder nytårsfest, ellers havde jeg gerne smidt en invitation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, de fleste af os har en snert af stalker i os. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det må også være topmålet af dovenskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan lade sig gøre! Jeg skrev min på tre dage i sin tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline, du tænker præcis det samme, som jeg gjorde, da jeg først læste hemmeligheden, og det er præcis grunden til, at den blev udgivet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber, det mest er flygtige følelser for de fleste. Vi kender vist godt til de negative følelser, der rammer ind imellem, og nogle gange er det bare rart at komme af med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yikes. Jeg har vist kun et C-niveau, og jeg hadede hvert øjeblik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig. Hvis det funker, så more power to you!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Enig! Uanset hvor meget man gerne vil, så er det simpelthen ikke muligt at skrive en god akademisk opgave på så kort tid. Medmindre man er ligeglad med karakteren, så vil jeg også anbefale at udsætte den. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er SÅ enig. Udsæt lortet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig med bacheloren; Jeg vil måske faktisk ikke istemme med koret med at heppe på dig, hvilket bestemt ikke er personligt, men mine erfaringer med større akademiske opgaver er, at det bare ikke er muligt at lave dem på 3-5 dage. Hvis jeg var dig, uden at kende dig eller dine omstændigheder på studiet, så ville jeg kraftigt overveje at blanke den og skrive en re-eksamen. Der må være en grund til at du ikke har kunne tage dig sammen før nu? Den grund tror jeg du skal lytte til og i stedet for at dø af stress de næste dage, så træk vejret dybt, nyd julen og skriv en mere gennemarbejdet opgave til start februar, hvor re-eksamen typisk ligger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu nåede jeg ikke at se den første kommentar, men altså.. Jeg har selv anoreksi, men sådan en hemmelighed kan altså ikke støde mig. En spiseforstyrrelse er en altødelæggende sygdom, som berører alle overflader af ens liv. Ikke mindst ens pårørende. Jeg forstår alt for godt vedkommende med den syge søster. I virkeligheden er det jo bare et dybfølt ønske om, at tingene var anderledes og at juleaften (som man forbinder med familieidyl og hygge) kan holdes sygdomsfri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofa-snacks fra gemmerne må og skal ses som en bonus – ligesom pant!
  Man troede morskaben var slut, men der er liiidt fryns tilbage.

  – Anne http://www.venterpaavin.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min nytårs aften ser også tom ud. Sidste år sad jeg på skype kl 12 og spiste pasta. Vil ufattelig gerne ud og give den gas tho..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EM

  Det er virkelig sødt af dig, tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg hepper på jer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åh jeg er pt også i gang med nummer 2 og har det lidt skidt over det, men det er så svært at stoppe igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  jeg kunne også godt finde på det med chipsskruen og den indsigt fik mig til at dø af grin. tak

  Stefanie fra http://www.stefaniesunivers.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Nej. Det skal livet heldigvist ikke – heller ikke for dig 🙂
  Jeg tror ikke hemmeligheden er skrevet(eller udgivet) for at give nogen dårlig samvittighed, men for at belyse den svære situation mange pårørende (med-syge) står i, hvad end det er fysisk eller psykisk sygdom.
  For det er hårdt at være pårørende, lige så vel som det er hårdt at være syg, og alle ligger uundgåeligt hinanden til last i en trist situation som denne. Dog skal ingen bære de tunge byrder alene, og derfor er kommunikation så forbandet vigtigt.
  Rum og prøve at forstå hinanden, så er jeg sikker på, at juleaften også bliver varm i år.

  Alt det bedste til alle i lignende situationer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  :'( Jeg føler med dig… Jeg håber du har nogen, som kan hjælpe dig, du er helt sikkert elsket, og de mennesker, som elsker dig, ville have det meget værre, hvis du slet ikke var her… Åh, din kommentar skærer virkelig i mit hjerte. Jeg er sikker på, at indsender med den syge søster 1000 gange hellere vil have en syg søster end ingen søster! Hold ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EM

  Til dig med bacheloren. Jeg føler med dig! Jeg skal selv aflevere lige om lidt, og har intet brugbart skrevet.. Det resulterede også i et angstanfald midt på stuegulvet tidligere idag. Uanset hvad, så jeg hepper på dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ked af at være nødt til at slette din kommentar, men der er nødt til at være regler mod at skrive kommentarer, der giver indsendere dårlig samvittighed. Det er rigtig hårdt at være den syge søster, men det er også drønhårdt at være pårørende, og der skal være plads til at lufte frustrationer for begge parter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er jeg ked af at høre der er op til flere der føler sig ensomme og uelsket. Jeg kender det alt for godt, men er ked af det er så udbredt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville ønske, jeg var lige så glad for matematik som #4. Jeg skal have bestå matematik på A-niveau for at læse videre, og jeg dumpede B-niveau i gymnasiet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig med fast forhold og julefrokost-lir. Det er for FEDT!!!! En dag får jeg nok nosser nok til at foreslå det samme for min mand… Problemet er bare, at han er selvstændig i sin egen lille virksomhed, og jeg arbejder i en stor international virksomhed. Så mine chancer for julefrokost-li er nok væsentligt større end hans:-) I love it!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Selvforkælelse til badekarret