Ønskeseddel 2015

Jeg er jo Bridget Jones #206

1. I år har det været meget moderne at tage afstand fra Black Friday, fordi det er en unødvendig forbrugsfest… Det kan jeg ikke helt leve op til. Men jeg har jo altså også altid været ret glad for fester.

2. Q8 havde i samme forbindelse et tilbud kørende med Ben & Jerry’s til 39 kroner, hvilket passede mig glimrende, for jeg har kun en halv bøtte tilbage fra, da de var på tilbud i Netto. Cyklede lykkeligt op på min lokale tank (ja, for sådan en ligger der af en eller anden grund midt på Østerbro) kun for at finde ud af, at det faktisk ikke var en Q8, men en Statoil.

3. Købte en donut som trøst. De var godt nok ikke på tilbud, men skuffelse skal spises væk. Det ved enhver.

4. Det er ikke engang den første december endnu, og jeg har allerede slået den første julestjerne ihjel. Why won’t you loooove me??

5. I dag er det til gengæld første søndag i advent og endelig helt acceptabelt at begynde at jule! Jeg har dog glemt Frankens nissehue hjemme hos mine forældre, hvilket jeg er ret træt af, men jeg umiddelbart gætter på, han er meget fint tilfreds med. 😀

6. Jeg vil gerne bede om noget nyt vejr. Mest fordi sadlen på min cykel er utæt og derfor suger vand som ind i helvede. Hver gang jeg har cyklet bare 10 meter, ligner det grangiveligt, at jeg har tisset noget så eftertrykkeligt i bukserne.

7. “Ork, jeg kan sagtens stille et stearinlys her i reolen uden at lav brændemærker på hylden ovenover. Sagtens!” Jaeh, not so much.

8. I går nat drømte jeg, at alle mine tænder faldt ud, og nu kan jeg ikke lade være med at overveje, om min underbevidsthed prøver at fortælle mig, at jeg måske lige skulle slå et smut forbi tandlægen.

9. Der hviler en slags second date forbandelse over mig. I hvert fald har det på trods af stort ønske fra begges sider endnu ikke kunnet lade sig gøre at arrangere en date mere med Serienørden – til gengæld kom vi i dag så meget op at diskutere, at jeg endte med at kalde ham en idiot, og han anklagede mig for at guilttrippe ham til at være sammen med mig. Suuuper.

10. …Så er det godt, der var en pose af Cloettas skumjulemænd i min adventskalender i dag. Skuffelse skal spises væk. Det ved enhver. 😉

   

32 kommentarer

 • Det er i kommentaren nedenunder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke se noget link!? hjææælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Måske er der noget om drømmetydersnakken?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg takker for tilbuddet, men jeg er nok mest til godt og billigt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natten til tirsdag drømte jeg det samme, skulle til tandlægen tirsdag med en brækket tand :p jeg har nu alle mine tænder, hele, igen :p men det er mærkeligt med den drøm, den har jeg drømt så mange gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg synes den er true to size.. Stoffet giver sig meget. Jeg er selv en xl, men kan sagtens passe en L, men det er fordi stoffet som sagt giver sig fint, samtidig uden at udvidde sig. Jeg har også en størrelse M, som passer fint.
  – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg overvejer at sælge min helt nye og ubrugte Brooks saddel lidt billigere, hvis det skulle have – gi' mig et holla! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret sikker på, den ikke fås i butikkerne – ellers havde jeg hapset den for længe siden, men hvis du bruger koden 3257, så kan du få den med 15% rabat og gratis fragt – så kan du altid returnere den i en butik uden at det har kostet dig noget. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan den mon købes i de fysiske butikker? Og hvis ikke, er den så true to size? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Haha, det var godt du kunne bruge det! Mange tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror du har helt ret. Også derfor det er så frustrerende, at vi ikke lige kunne få tid til at arrangere en date, så vi forhåbentlig kunne undgå den slags!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Fuck-fuck da. Skrev lige et længere svar, men kom til at lukke browservinduet ned *facepalm*. Lang pointe kort; tror mange kan nikke genkendende til, at – når man først har kastet sig ud i at vise, at man faktisk er interesseret i den anden – man på én gang bliver og føler sig mere sårbar og er hurtig til at reagere lidt defensiv/føle sig truffet. Og så sker det nemt at samtaler går i hårknude, når man ikke kan se den andens ansigtsmimik. Håber at I finder ud af det :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm, jeg er nok liiidt skeptisk omkring sådan noget drømmetydning-halløj, må jeg indrømme. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præcis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil hellere drømme om pæne mænd…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my God, Maria, jeg elsker dig! Det er lige præcis sådan noget, jeg er på jagt efter. Den må bestilles hjem med det samme!
  PS: Og velkommen til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amen sister!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spis en donut fra mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De funker desværre ikke. Har prøvet – sadlen suger bare nedefra så.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Noteret! Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en glimrende livsfilosfi! Man bliver bare lidt nemt tyk… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et lidt langhåret indslag med en drømmetydning… http://michaelrohde.dk/hvad-betyder-det-at-dromme-at-man-taber-sine-taender/ 😉 Jeg har haft den slags drømme før, de er de værste, men ofte i situationer hvor den her analyse har ramt hovedet på sømmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Nr.8…. samme drøm hos mig den anden dag! Tandlægen må have et kald imorgen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 8: Jeg har haft PRÆCIST samme drøm! SÅ ubehagelig éns underbevidsthed kan være, altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Miriam! Jeg har lige fundet din blog og jeg er virkelig begejstret! 🙂
  Jeg stødte på flere af dine indlæg om kjoler og har et lille tip.
  Denne kjole fra HM har, inden jeg fandt min kæreste, været en stensikker scorekjole! Den virker hver eneste gang og er det mest flatterende stykke tøj jeg ejer. Måske er det derfor jeg ejer to i sort, en i rød og en i grøn. Jeg håber du kan bruge det til noget. 🙂
  – Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ligeglad med hvad de kalder det. Udsalg er udsalg, og jeg elsker at shoppe med rabat, fordi så jeg har lidt mindre dårlig samvittighed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åhr Frankemissen altså <3

  Jeg har engang hørt, at hvis man drømmer, at man taber tænderne kan det betyde kontroltab eller et dødsfald :/

  Og ja da, enhver skuffelse skal guffes væk. Nu fik jeg pludselig lyst til donuts.

  Lika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ad 6) Søstrene Grene har ofte saddel-covers, de er både effektive & billige.
  PS: Frank er hot i juleoutfit <l:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til en anden gang, så ligger der en Q8 i krydset Nørre alle/Jagtvej/Lyngbyvej.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Nå, men hvad har du så lært i dag?” “Jo, jeg har lært, at skuffelse skal spises væk!”. Det må være min nye livsfilosofi 🙂

  P.S. jeg har lige opdaget, at go'e gamle Uptown TV hedder Jule TV den næste måneds tid. Jep – ny yndlingskanal!
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønskeseddel 2015