First Date #2

Jeg er jo Bridget Jones #202

1. Er allerede så småt begyndt at lægge en strategi til H&M x Balmain-rovet. Jeg gætter på, det bliver noget nær umuligt at få fingre i alt det, jeg vil, (både økonomisk og rent praktisk) så det gælder om at vide, hvad man skal gå efter.

2. Har af samme årsag smidt det meste af mine garderobe på Trendsales. Ja, dette punkt er skamløs selvpromovering. Smid gerne en mail, hvis I ser noget interessant, men foretrækker at handle udenom det hejs.

3. I går brugte jeg hele dagen (og jeg mener virkelig hele dagen) på en videoblogtest af et nyt produkt. Da jeg endelig var færdig og nogenlunde tilfreds, lykkedes det mig at slette skidtet, da jeg skulle rykke det over på computeren. Nå, men så starter jeg da bare forfra…

4. Overvejer lidt, om man måske overdriver datingprojektet en smule, når man er på date, og ens telefon bliver ved med at buzze, fordi der kommer beskeder fra andre mænd. Hold kæft, jeg følte mig slutty!

5. Efter at have slået min cykellygte ihjel i sidste uge, kom jeg endelig i Tiger og fik købt en ny. De havde bøvl med deres bonmaskine, så jeg sagde pænt, at den behøvede jeg ikke… Men så kom jeg hjem og fik pakket min nye cykellygte ud. Den dur ikke, og nu har jeg ingen bon, så jeg kan få den byttet. Fedt.

6. Blev helt stolt af mig selv i dag, da jeg rent faktisk vågnede før middag. Så kom jeg i tanke om, at vi gik over til vintertid i nat.

7. Forleden stod jeg i Netto i kø bag en lidt forvirret dame, som blev ved med at glemme koden til sit Dankort. Jeg tænkte ikke videre over det, men ville lige sikre mig, at jeg nu kunne huske min egen… Og så var den væk. Pist, pist, pist væk. Jeg kunne huske, det var noget med et tretal, men resten? Glem det.

8. Heldigvis satte rutinen ind, da jeg så stod foran Dankortmaskinen, men på det tidspunkt var jeg allerede totalt gennemblødt af angstsved (og skrækslagen for, om jeg var nødt til at tage hjem uden mine Ben & Jerry’s!).

9. Frank er blevet let forkølet, hvilket betyder to ting: 1) Han snorker helt afsindigt. 2) Han vil putte hele tiden. Sidstnævnte er utroligt sødt, indtil man får en klo i øjet midt om natten, fordi han vil nusses på hovedet.

10. Er blevet noget så lavkulturelt bidt af quizzer på answers.com. I dag tog jeg fx “Who Is Your Grey’s Anatomy Husband?” Fik McDreamy. Var blevet uhyggeligt hidsig, hvis jeg ikke havde fået McDreamy.

   

23 kommentarer

 • Sådan en goody two shoes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uuuh, avery er en snack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold dig fra spoilere! De er overalt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror måske, folk er trætte af at høre mig tale om den… Men ja, nogle af tingene er virkelig mærkelige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ak, det er hårdt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du elsker nok en bad boy og ved det slet ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bange for, at de er solgt til anden side i mellemtiden, Mai. Der var en, der snuppede dem på Trendsales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg må give den et forsøg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik også Derek og er slet ikke tilfreds…. Er lige i gang med de afsnit, hvor Meredith bytter om på papirerne til Adeles fordel, og han er simpelthen så irriterende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Og jeg har arbejdet i Tiger. Man SKAL fremvise bon, men vi er ret ofte flinke af os alligevel og bytter defekte varer uden bon. Så det er et forsøg værd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhhh jeg fik Jackson Avery – ham ku' jeg sgu godt haha ;D

  Og der er ikke noget slutty ved at holde sine muligheder åbne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er i gang med Grey's, og er lige blevet færdig med sæson 5! OMG siger jeg bare!!!! Sikke en afslutning og hold nu op en god serie! Hvorfor har jeg aldrig set den før?!
  Jeg tog testen, og fik Owen Hunt haha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du ikke lave et indlæg om Balmain-kollektionen – sådan en tilpas blanding af praisal og bashing (for nogle af tingene er altså for sære!)? Jeg har selv kig på en håndfuld ting, men kan ikke helt beslutte mig, hvad der skal være første prioritet – og så er der det der med, om man skal tage chancen på nettet, eller om jeg skal stille mig i kø på Champs-Elysees klokken tidlig morgen sammen med alle fashionistaerne? (Sådan så de i hvert fald ud i køen sidste år til Alexander Wang. Ikke én farve på tøjet.)

  Jeg fik i øvrigt Alex Karev – egentlig ok, nu jeg tænker over det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åhh – hvis jeg bare kunne passe dine sko DAMN!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må du rigtig gerne hvis det ikke er for bøvlet, så kan jeg lige sammenligne med mit andet fodtøj!
  Tak, det ser jeg frem til :D!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Og som altid når du flacher din ts konto, sidder jeg og bliver gnaven over vi ikke har samme sko størrelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg arbejder i Tiger og vi bytter altid uden bon hvis varen er defekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ret almindelige skulle jeg mene, men jeg kan måle dem, hvis du er interesseret?
  Jeg skal gøre mit bedste for at dele mine kommende erfaringer med jer! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg blev fristet og kunne ikke lade være med at tage testen. Fik Alex Karev, er meget skuffet. Han er skam en fin nok fyr, men slet ikke min type! Havde satset stort på en McDreamy eller McSteamy (jeg kan åbenbart lide de døde fyre…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, er fristet af dine Keds! Hvordan er de i størrelsen?
  PS: Du ved godt du er forpligtiget til at offentliggøre din strategi og dine mål i Balmain-kampen, ikke?? Så vi andre noobs i den slags kan lære nogle tricks :))) Har aldrig jagtet tøj før!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du kan godt få byttet lygten alligevel!!
  Det samme er sket for mig, med en oplader. De gav mig bare en ny, helt uden brok 🙂 Jeg arbejder selv i Søstrene Grene og ved defekte varer behøver man ikke fremvise bon 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First Date #2