Jeg er jo Bridget Jones #198

Glad?

Jeg har travlt for tiden. Selvfølgelig ikke travlt i forhold til et helt almindeligt sundt og rask menneske, men travlt i forhold til hvad jeg er vant til. Det er lidt sært, fordi jeg har brugt årevis på at undgå at være travl, fordi travlhed medfører for stort et pres og det efterfølgende, uundgåelige kollaps. Travlhed er ærkefjende numero uno! Men der skete det helt enormt fantastiske, at jeg begyndte at kede mig. Det er fantastisk, fordi kedsomhed er et tegn på overskud, som generelt ikke er noget, jeg ligger så meget inde med. Kedsomhed betyder, at min krop og hjerne gerne vil lave noget – at de ikke har behov for mere ro eller afstimulering.

Jeg er selvfølgelig forsigtig med ikke at overdrive mit nyfundne overskud. Jeg har været i gamet længe nok til at vide, at det går op og ned, og at man skal værne om det, man får. Men jeg nyder det. Helt afsindigt. Tænk at vågne på en mandag morgen og glæde sig til at gå i krig med indbakken, løbe ærinder, klø Frank bag øret, lave specialeresearch. Det lyder nok af lidt for de uindviede, men for mig er det helt exceptionelt.

Så nu vil jeg nøje udvælge dagens solbriller, hoppe på cyklen og hente mine Louboutin’er, der har været hos skomageren weekenden over for at blive forsålet. De skal indvies officielt på onsdag, hvor jeg jo (af stadig uvisse årsager) skal til gallapremiere.

Glædelig mandag fra en nærmest lidt vammel-glad Miriam! 😉

   

11 kommentarer

 • Årh, hvor er du rar. Jeg plejer max at nå op på pæn, så smuk er stort! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er heldigvis plads til både brok og glæde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, det er store ord! Jeg takker mange gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym, jeg kan godt se, hvor du kommer fra, men jeg forstår mere sådanne kommentarer som komplimenter til ens smil. Hvis man vil, kan man jo altid vende et kompliment om til noget negativt: “Hvor ser du godt ud i dag!” Nå, det gør jeg ikke normalt, eller hvad? Det er ment positivt, så ingen grund til at tage det ilde op. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, hvor er du rar. Tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er du bare smuk! Ih altså. Er vild med dit hår sådan også! Og humøret. Alt spiller bare, hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er 100% sikker på, at du mener det på en god måde. Men jeg hader når folk siger, at man skal smile noget mere, fordi det klæder en. Miriam er sgu lige lækker om hun smiler eller ej.
  Som sagt er jeg ikke i tvivl om, at du mente det godt. Men man skal huske at tænke over hvad man siger, og din kommentar er af den slags, som jeg aldrig har opfattet som et kompliment. Mere som en kommentar til, hvordan man normalt ser ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enhver dag der på nogen som helst måde inkluderer Loubutiner må og skal da også være en god dag!

  Hurra for overskuds-Miriam. Selvom vi alle sammen elsker brok og sure miner, så varmer det nu lidt i mit bitre hjerte, når jeg hører at du har det godt. Det er sgu det vigtigste (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er ikke af uvisse grunde du skal til gallapremiere – det er fordi du er DK's nok bedstskrivende blogger!! Og ja, hvor ser du forrygende godt ud på de billeder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Møller

  Det snyder altså VIRKELIG når du altid ligger sådan nogle rigtige jeg-gider-ikke-gøre-noget-for-det-er-søndag-agtige billeder ud, og du så lige pludselig smider SÅ flotte billeder ud. Smil noget mere, for det klæder dig fandme! (Y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Herligt! Og så på en mandag! Og så må jeg sige Miriam – MAN hvor ser du fantastisk ud på de billeder!! Virkelig! Ha' en lækker mandag:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #198