Jeg er jo Bridget Jones #195

Serieanbefaling: Happy Endings

Man kan efterhånden ikke spytte på gaden uden at ramme en tv-serie, man bare følge med i, men det er næsten altid dem med de store armbevægelser eller den intense drama. Når det kommer til komedier, er det værre. Ikke at der ikke er et stort udvalg, der er bare nogle virkelig, virkelig sørgelige eksemplarer imellem.

Derfor anbefaler jeg i dag en serie, der er overraskende i høj kvalitet: Happy Endings. Den er ikke noget nyt og banebrydende: Vi følger livet hos en vennegruppe, der består af et ægtepar, et ekskærestepar, en homoseksuel og en singlepige. Lyder som noget, man ikke rigtigt gider give sig i kast med, ikke? Wrong! Rollerne er interessante (omend en anelse stereotype, men det er jo humlen ved sitcoms), og forfatterne bag den serie her kan virkelig noget. Plottet er altid sjovt og sindssygt originalt, og dialogen er skarp og humoristisk. Tænk How I Met Your Mother (de tidlige, gode sæsoner) eller sågar Venner.

Eneste ulempe er, at Happy Endings falder i Gone too soon-kategorien, og der derfor kun er tre sæsoner. Men det er så til gengæld tre klassesæsoner. Jeg aner ikke, om serien findes på Netflix/HBO/andet i den dur, men hvis alt andet fejler, ligger den faktisk på Youtube.

Enjoy!

   

13 kommentarer

 • Jeg bruger ikke selv normalt Youtube til den slags, så der kan jeg nok desværre ikke være behjælpelig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Parks and Rec er fantastisk! Men nok også en smule mere kendt sådan generelt grundet castet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, selv tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, jeg er træt af Max. Han er eddermame en røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, UKS har jeg hørt en del godt om. Den må undersøges nærmere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg skulle lige til at anbefale UKS!!!!
  Den ligger også på det danske netflix – <3 Titus Andromedon <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Parks and Recreation er guld! Forskellige karakterer i et fantastisk samspil… Og Ron Swanson er fantastisk til at hive en lidt ned på jorden igen :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Yes, en YouTube serie! Har du flere af dem? Jeg er præcis flyttet til udladet med min mand, nu er jeg så blevet syg og her er ingen Netflix. ( I knoooow! Horrible!) TV forstår jeg heller ikke et klap af her. Så, altså, når jeg nu er færdig med Happy Endings hvad skal jeg så se? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yeah enig! UKS er ret sjovt 😀
  Jeg fulgte også med i 30 rock i de første fem sæsoner og så røg jeg lidt fra. Men den var ihvertfald god i starten (i mine øjne)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mangler faktisk en sjov og original sitcom at gå i gang med, så tak for anbefalingen 🙂 En serie i samme klasse, som er meget anbefalesesværdig, er Parks and Recreation, som bare skal ses! Selvom første sæson er en smule svag, er de næste seks sæsoner helt igennem fantastiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh nej, det kommer til at tage noget af min tid det der, kan jeg mærke… Tak 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok den serie, som jeg har set mest de sidste år. Er helt forelsket i Max. Bliver aldrig træt hvor idiotisk den på en eller anden måde er, den serie (:

  – Kit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også godt anbefale “Unbreakable Kimmy Schmidt”! Og den findes på Netflix. Den handler om en super-duper optimistisk pige, så man kan simpelthen ikke andet end at blive livsglad når man ser den. Og så er den også bare virkelig sjov! Indtil videre er den kun 1 sæson, men de er vidst igang med den næste.

  Serien er skabt af bl.a. Tina fey, og når vi nu snakker om hende, er “30 Rock” også en vildt sjov serie! Den er desværre slut, men der er hele 8 gode sæsoner! Også dejligt nemt og underholdende at se! (Den kan findes på det Amerikanske netflix)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #195