Snydeidyl

Top 10 træningssange

Jeg har faktisk ikke så meget imod slankekure, når bare der sker noget. For så får man i det mindste noget ud af alle sine lidelser. Lige nu sker der imidlertid ikke en skid. Og det er lige til at blive uhyggeligt bitter over, for hvorfor er det så lige, jeg holder mig fra manna fra himmelen aka kulhydrater, hvis det alligevel ikke gør mig tynd og lækker?

Men altså, det er jo et velkendt fænomen, at det står lidt stille ind imellem, så jeg prøver at holde motivationen oppe og give den lidt ekstra gas i Fitness World. Og når man som undertegnede ikke er den store træningsentusiast, så er det altså alfa og omega med den rigtige playliste. For mig betyder det et ordentligt beat, noget man kan synge med på (jeg dur ikke til rendyrket umchi-unchi) og rigtig gerne en motiverende tekst oveni. Alternativt noget, der gør en gal eller rigtig stædig.

Jeg kunne imidlertid virkelig godt bruge lidt fornyelse til træningssoundtracket, så håbet er, at I måske kunne lokkes til at dele egne favoritter i kommentarfeltet? Min egen top ti på området er som følger:

@MIRIAMPOULSEN


  • FACEBOOK