Juni 2014

“New Is Always Better!”

…Citat Barney Stinson.

Jeg har fået ny computer. Og det kan man jo godt undre sig over, hvordan jeg har råd til. Svaret er helt enkelt: Når jeg skriver “fået”, så mener jeg det i ordets helt oprigtige forstand. Fordi jeg er møgforkælet og har søde forældre, der hellere vil gribe i egen lomme end lade mig hæve min kassekredit for gang nummer trehundredeoghalvfjers.

Jeg elskede min gamle computer, men nu hvor jeg sidder her på min lille, fikse Lenovo, kan jeg godt se, at den måske ikke var helt perfekt. For eksempel var den noget af et skrummel, fordi jeg som ikke-tv-ejer havde prioriteret en større skærm frem for komfort. F5-tasten virkede aldrig. Batteriet holdt op med at tag imod strøm, hvilket betød, at hvis man kom til at hive stikket ud eller bare skulle flytte stikkontakt, så døde dyret instantly. Pisseirriterende. Og så blev den varm som ind i helvede, min elskede computer, hvilket er upraktisk, når man har for vane at sidde med den på skødet. Der er reelt misfarvninger på huden på mit venstre lår, fordi jeg ikke satte den fra mig, selv når den blev glohed. Gad vide, om de går væk igen?

Det værste var dog selvfølgelig, da mit webcam pludselig en dag begyndte kun at ville tage bulderragende mørke billeder. Et webcam er en doven bloggers vigtigste våben, og jeg har ikke været den samme siden… Men med ny computer følger nyt webcam, så nu kan I atter se frem til at blive nedspammet med over- eller underbelyste billeder i tvivlsom kvalitet af undertegnede og så selvfølgelig den grå tiger. Ain’t life grand? 😀

   

7 kommentarer

 • Tillykke med dyret.
  Er lige begyndt at følge dig – og følger mig dejligt underholdt. Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Ja, nye ting er altid bedst, når de er gratis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kommer fra en HP, og selvom jeg virkelig elskede den højt, så ER min Lenovo godt nok noget mere fiks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skulle se nogle af de billeder, jeg ikke brugte. Han er bare katten, der konsekvent ser skidesur ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din nye ven… Altid rart at blive forkælet og få nyt legetøj…

  ♡Kh Louise
  http://bylouise.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med dyret! Det er spøjst, skiftede også fra en lidt for klodset, lidt for hed, lidt for doven, gammel (død) computer til en Lenovo. Mit livs første, har altid kun haft Dell. Og det er så SKØNT! Kald mig materialistisk. Gør det bare. Men jeg elsker den 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det nederste billede med den grå eminence fik mig til at skraldgrine 😀 Altså det fjæs han har!! Never change Frank, never change.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juni 2014