Oh, the Drama!

Maj 2014

I maj sidste år gjorde jeg mig altså faktisk ikke i ret meget andet end hemmeligheder og Paradise Hotel, men de par indlæg, der havde andre emner, får I her:

Jeg råbte og skreg om trælse ting, bloggere gjorde. Og det var kun nogle af dem, der udsprang af rendyrket misundelse! 😉

Jeg afslørede flere hemmelige crushes. Hvad er det for nogle sære ting, jeg tiltrækkes af?!

Jeg lavede oldschool jordbærtærte med masser af snask. I øvrigt til dato bloggens næstmest læste indlæg, hvilket får mig til at mistænke madbloggerne for at have fuldstændigt vanvittige besøgsstatistikker.

Jeg testede, hvad der måske er verdenshistoriens dårligste mascara. Jeg spurgte for nyligt på bloggens Facebook, om der var interesse for et fast videosegment med brutalt ærlige anmeldelser, og det var der bestemt. Der sker bare som regel det, at jeg får en mail fra folk, der gerne vil sende mig gratis ting, og så fortæller jeg dem, at det må de gerne, men de skal ikke forvente positive anmeldelser med mindre de er velfortjente, og så hører jeg bare aldrig rigtigt fra dem igen. Og personligt er jeg jo et vanedyr, så jeg køber ikke så tit nye produkter, jeg ikke kender til. Men altså. Det er på listen, jeg sværger!

Frank chillede. Fuck, jeg savner “Frank chiller”-indlæggene. Come ooooon, nyt kamera! 😀

Og sidst, men ikke mindst tippede jeg om Unidays. Enhver rabatluders paradis!

   

8 kommentarer

 • Arhmen… Folk er jo til salg for ingenting!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Verdens. Ringeste. Mascara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MERE FRANK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  “(…) de skal ikke forvente positive anmeldelser med mindre de er velfortjente, og så hører jeg bare aldrig rigtigt fra dem igen”
  HAHAHA, hvor er det bare sjovt! Derfor tror jeg aldrig på alle de andre bloggere, når de lige pludselig anbefaler Ecco-sko og Netto-gavekort 🙂 Du er i det mindste ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg græd seriøst af grin, da du testede den mascara! Hold nu op det var bizart og sjovt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen altså… Miriam, så har vi to årsdag! Det var mascara-indlægget, der tog min Miriam-mødom, og resten er historie. Stort tillykke, tak til Maria for tippet – og ja, jeg er med på, det nok kun er mig, der synes, det er en fed ting 😉
  Generelt har der ikke været så meget Frank på det seneste? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde helt glemt “Frank chiller”-indlæggene! Det bliver godt når de kommer igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oh, the Drama!