Jeg er jo Bridget Jones #182

Date Night!

Og hvordan gik den så, den store date? Overraskende godt. Jeg havde nok også håbløst lave forventninger, så jeg kunne næsten kun blive overrasket positivt, med mindre han havde vist sig at være nynazist.

Vi var hjemme hos ham. Alle kloge råd i verden ville nok anbefale et neutralt sted ude i offentligheden, men helt ærligt er første dates akavede nok uden at have en halv restaurants øjne i nakken. Og det gode ved at være udstyret med en datingmentalitet fra 50’erne er, at man rent faktisk føler, man kender den anden person bare en anelse, fordi man nægtede at gå på date efter en uges skriveri. Men derfor var det jo alligevel jævnt akavet den første halve time. Han har heldigvis en hund, jeg kunne snakke med, mens jeg ventede på, at rødvinen gjorde mig lidt modigere. Den var sød omend noget skeptisk, fordi jeg vist lugtede gevaldigt af kat, hvilket jo betyder, at jeg tilhører fjenden.

Men hvad lavede vi så på den der date? Vi så valg. I shit you not. Vi sad i en sofa med et glas rødvin og rynkede på næsen af Helles neongrønne blazer og påpegede sproglige fejl i seer-sms’er. Pisseromantisk. Sidst på aftenen skete der imidlertid det uundgåelige. Jeg måtte krybe til korset og indrømme, at jeg er blogger. Fuckfuck. Jeg havde tidligere på aftenen lagt et pre-date billede på instagram, som blev overfaldet med likes og held-og-lykke-kommentarer. I ved, fordi I er awesome. Det blev billedet, der slog søsters voldsomt imponerende kagebord, der ellers holdt rekorden for flest likes. Da jeg bemærkede det over for manden, spurgte han, hvor mange instagramfølgere, jeg har. 1629. Og helt ærligt, efter bloggerstandarder er det jo meget beskedent, men det er selvfølgelig stadig en smule mere, end jeg ville have haft, hvis jeg ikke havde haft bloggen. Og så måtte jeg jo forklare, hvor I kom fra allesammen. Hvilket ledte til det mest frygtede spørgsmål muligt: “Hvad blogger du så om?” Jeg svarer altid bare Frank, for det er ikke helt løgn, og det er væsentligt mindre pinligt end at indrømme, at jeg mest begår mig i brok og upolitisk korrekte generaliseringer. Han tog det pænt, men jeg håber alligevel, at han ikke er nysgerrig nok til at google efter, for så er alt håb om en anden date vist ude…

Ellers tror jeg måske godt, det kan være, der bliver en date til. Han var i hvert fald ikke begejstret for at høre, at jeg i dag tager tre uger til Jylland. Og jeg tog da også hjem med en anelse uglet hår, fordi der blev kysset lidt heftigt godnat. Så hvem ved, måske er der alligevel håb på mandefronten endnu?

   

27 kommentarer

 • Jeg håber også på det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak C!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er sgu lang imellem, hva…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor er du rar! Tusinde tak for al den gode karma!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er eddermame langt mellem de sproglige nørder hos det andet køn. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er eddermame sejt sådan at have et heppekor i ryggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Woop!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Og det kunne han så ikke alligevel! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, selvfølgelig! Jeg har stadig ikke helt vænnet mig til, at jeg har sådan nogle nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal eddermame ikke kimse ad teenagesnaveri!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror faktisk, jeg mest er på kagebordet… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hold kæft hvor er det bare dejligt at høre! Du har taget en chance på trods af dine tidligere erfaringer, og du fortjener virkelig en god mand! Håber på det bedste 🙂 *fingers crossed*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  SÅDAN! Satme godt gået! 😀

  Hilsen C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  You go, girl!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaah! Lige den update jeg har ventet på! Endelig lidt (velfortjent!) mandeheld til Miriam 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilli

  Rosenrød* 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chilli

  Jeg er glad, glad på dine vegne. Det virker lidt skørt, fordi vi ikke kender hinanden, men jeg blev oprigtig glad, da jeg læste det her indlæg.
  Jeg håber i hvert fald, at han har lyst til en 2. date, og at den bliver skøn.
  Vil bare lige slutte af med at sige, at du er en af de bedste bloggere, da du altid virker så nede på jorden og giver et realistisk indblik i din verden, som ikke kun er rosenrøde og med opstillede billeder. Så mange tak, fordi du er dig, og held og lykke med dateriet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, man ved jo også bare, at mandelykken er gjort, når man kan finde en, som gider påpege sproglige fejl i seer sms'er med sig. Han lyder som en keeper! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay!! Det lyder bare så godt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hvis han læser med, så har jeg lige en besked til ham:
  Inviter Miriam på 2. date! Du vil ikke fortryde det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaaaaaaaaaaaaaaaaah!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  Weeeeeee! I'm so excited!! Jaja, det var “bare” en date, og “bare” et kys, men jeg er bare SÅ glad for at læse, at der endelig er en fyr, som
  måske kan se, hvad vi andre har kunnet se lææænge. Og shit, du er et skår på det billede, jeg havde også møsset dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen Miriam, du kunne da bare have stukket ham et af dine visitkort, saa var du fri for at forklare, hvad du blogger om 😉 Skönt at höre, at daten gik godt – han maa väre en helt särlig én, haaber jeg! God tur til Jylland. Gläder mig til beretninger om, hvor meget Frode forkäler Frank 🙂

  /Cindi

  http://www.cherriesandsunflowers.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhuuu fantastisk at det gik godt og der blev teenagekysset! Åhh det vil jeg også, teenagekysse altså – alternativt kan et kagebord også gå an 😉 Han har garanteret allerede fundet bloggen, men ville bare ikke virke stalkeragtig, nu er din nok heller ikke den sværeste at finde nu hvor den hedder Miriams blok. Jeg glæder mig ihvertfald til at høre fortsættelsen, nu hvor jeg ikke selv har noget der bare minder om et kærlighedsliv, er det altid fedt at kunne følge med i andres 😉
  God tur til det jyske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa, kyssemund over kagebord til hver en tid! Tænkte godt på, om han mon allerede læste med. Ååh, spændende ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #182