Jeg er jo Bridget Jones #174
   

10 kommentarer

 • Cindi, vil du gifte dig med mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror slet ikke, det er så unormalt, selvom det er helt vildt ærgerligt, at det er sådan. Mange mennesker lever i en verden, hvor udtalte følelser er fy-fy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, mit kongerige for en opvaskemaskine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg VED bare, jeg kommer til at gøre det samme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Plus, der kommer jo hele tiden nye sæsoner, så man løber aldrig tør for ambitioner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Miriam, jeg har sendt dig en mail. Bare så du er opmærksom på det, hvis den nu lander i spamfilteret 🙂 God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Puh, den med at ingen har sagt “jeg elsker dig” til personen rammer! Jeg kan kun sige, at det kommer til at ske for dig også en dag. Jeg var 22 år før nogen sagde det til mig.. og mine forældre sagde det for første gang for et par år siden. Jeg troede det var normalt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja! Den med opvasken… Har vi ikke alle været der?! Nu har jeg fået en opvaskemaskine og til tider kan det godt virke som, at det nu er det rene service jeg gemmer, da jeg ofte ikke gider tømme den… :oD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker den falske brunette! Det er for sjovt!

  (Ps. dig med vægttabet og de 18 ostehapser: du har min dybeste respekt!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med den med x-factor – det er bare så vigtigt at have ambitioner i livet…ærgerligt at flere ikke har den slags livsmål 😀
  PS Dig der har tabt dig og fejret med mad i store mængder – I hear ya, ved fandeme ikke hvorfor man er så sær og destruktiv, men for mig er det også gerne sådan at hvis jeg har tabt mig pænt i en uge, bliver det efterfulgt af flere dage på slap line…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #174