Toppen af bloggen 2014

Jeg er jo Bridget Jones #161

1. Min mor har billeder af sine børnebørn overalt i huset, men ingen af Frank, så jeg besluttede, at hun skulle have et af os to i julegave. Efter næsten en time, en halv pakke godbidder og en efterhånden ret mopset Frank, var det her, hvad det kunne blive til.

2. Apropos Frank har vi haft familie tam-tam hele dagen, og huset har været så fyldt (ja, også med børn!), at der ikke har været fred et eneste sted. En særdeles stressende oplevelse for alle os menneskefjendske væsner. Det er svært at sige, om det er Frank eller mig, der er mest smadret pt, men han må næsten tage prisen, for han er gået iskold og ligger i skrivende stund og storsnorker ved siden af mig.

3. Bridget er lidt forsinket, fordi jeg absolut ingen anelse havde om, at det var søndag i går. Seriøst.

4. Min far vil ikke holde op med at afspille The White Rose of Athens, og når han ikke spiller den, synger han den selv. Jeg er tre hvide roser fra at smadre hans computer med en hammer.

5. Jeg har ikke været sulten siden den 24. Kun lige nået at være ikke-stopmæt, før der igen er mad på bordet. Dele af mig føler lidt, at jeg er på besøg i huset, der tilhører heksen i Hans og Grete.

6. Jeg har taget i hvert fald halvdelen af mine tabte kilo på igen, efter jeg begyndte min LCHF-ferien. Et skridt frem…

7. Der er lige præcis 0% chance for, at jeg når at få styr på alt mit stof til d. 5, hvor jeg skal til eksamen. Fest.

8. Har i år vundet i fire julekalendere (på blogs og så’n) og fundet 3 mandler. Hvis hele det der held i spil, uheld i kærlighed holder stik, så er jeg enten endelig ved at få det, verden skylder mig, eller også bliver 2015 mindst lige så trist på kærlighedsfronten, som 2014 var.

9. Tinder i Randers. Jeg opgav efter en time.

10. Der er en mus på spil i min mors forrådskammer. I går fandt hun ud af, at den har spist en hel pakke Toffifee og er helt ærlig noget utilfreds. Jeg synes personligt, det lyder som en badass mus og drømmer lidt om at gøre den tam og tage den med hjem til Østerbro… Den skal hedde Bum.

   

20 kommentarer

 • Jeg prøvede at lokke den ud og sige hej, men den ville ikke! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nooooo, jeg magter det ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ikke bare udseendet, der er problemet, det er i højere grad mangel på intelligens og ambitionsniveau…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, det ville da være alletiders moderne love story!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så meget no-go.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tøhø, næh du, jeg går efter en anden type chokolade! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, præciiiis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker mus! Den måtte også gerne bo hjemme hos mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Så kører modeblogprisen igen. Med det sædvanlige uigennemskuelige regelsæt, hvor det hverken fremgår hvad kriterierne er for udpegning, vindere, nomineringer etc. Kritikken fra tidligere år har åbenbart ikke virket, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Så kører modeblogprisen igen. Med det sædvanlige uigennemskuelige regelsæt, hvor det hverken fremgår hvad kriterierne er for udpegning, vindere, nomineringer etc. Kritikken fra tidligere år har åbenbart ikke virket, suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fallen_angel

  Tinder i Berlin kan heller ikke anbefales :-p
  Men der er da mange pæne mænd her i Randers, nok bare ikke på Tinder 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fallen_angel

  Tinder i Berlin kan heller ikke anbefales :-p
  Men der er da mange pæne mænd her i Randers, nok bare ikke på Tinder 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede Tinder i Vordingborg her henover julen. Der er noget sært skræmmende og delvist fascinerende over at 'matche' med sit crush fra 1999. Man skal jo swipe ham til højre. Alt andet er uhørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg prøvede Tinder i Vordingborg her henover julen. Der er noget sært skræmmende og delvist fascinerende over at 'matche' med sit crush fra 1999. Man skal jo swipe ham til højre. Alt andet er uhørt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinder i Randers er no go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinder i Randers er no go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste… Er der en rigtig mus, eller er det dig, og vil du gerne kaldes Bum? Altså, for det kan vi godt finde ud af? Bums Blok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste… Er der en rigtig mus, eller er det dig, og vil du gerne kaldes Bum? Altså, for det kan vi godt finde ud af? Bums Blok…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det på samme måde med dagene. Det eneste, jeg ved, er bare, at nytårsaften er en onsdag. Ved så ikke, hvor længe der er til nytårsaften…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har det på samme måde med dagene. Det eneste, jeg ved, er bare, at nytårsaften er en onsdag. Ved så ikke, hvor længe der er til nytårsaften…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toppen af bloggen 2014