Den obligatoriske julestress-undskyldning

Shhh… #50 (Og glædelig jul!)

Jeg er stadig tredive forskellige slags bagud. Der er hverken blevet svaret på kommentarer eller emails i umindelige tider, og Frank har udviklet en tendens til at lægge sig på den bog, jeg er ved at læse, når han mener, han ikke får nok opmærksomhed.

Men i dag lægger jeg dårlig samvittighed på hylden, og råber hurra og tillykke med de 2014(ish) til Jesus, den gamle svinger. Jeg har pebernøddeånde, julescrunchie i håret og om lidt vil jeg gå ned og uddele krammere til mine bedsteforældre, der netop er ankommet, mens jeg forsøger at få min mave, der skriger efter and, til at holde sin kæft. Jeg fucking elsker jul!

Hvis I har problemer med at få tiden til at gå, er her en lille gave fra mig: 24 hemmeligheder, én for hver dag i nedtællingsfasen. Og som altid: I kan selv indsende her, hvis I lyster. Og det gør I selvfølgelig. 😉

Rigtig glædelig jul fra mig og Franken!

   

21 kommentarer

 • Hey, så længe du stadig får løn… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • For mig handler det mere om, at tallene ikke må ligge tæt på hinanden…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Who doesn't?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Awkward!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg også er helt a-okay. Det er bare god forretning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, den kan jeg slet ikke sætte mig ind i! Men jeg har jo også alletiders vagtkat! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det også sådan, at alting skal være i orden kropsmæssigt, når jeg scorer…. Men det er helt sikkert mere pga min egen perfektionisme end noget som helst andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sørgeligt og i det her tilfælde også lidt ulækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tjek! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  den med at læse blogs i stedet for at arbejde, det er mig lige for tiden.. Hele tiden og hver dag.. og i skrivende stund. Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er såmænd heller ikke så meget for hans skyld faktisk.. For som du skriver, har han jo scoret og er ligeglad, det ved jeg 😀 Jeg vil bare selv have det bedre med at have nogenlunde barberede ben og ikke en hel skov som det var tilfældet her (det var meget slemt!), så jeg selv føler mig lækker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Eller med dilleren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den med tværsummen! Jeg føler dig virkelig – jeg gør det samme bortset fra, at mit kriterie er dog kun, at tværsummen skal blive et lige tal. Og jeg bruger det i alt, TV-lyd, radio lyd etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Det er sjovt, for det er min erfaring, at det er os piger, der har kørt det der heeeelt op i et rødt panik-felt? Altså jeg har snakket med mange fyre om det der, og de siger ALLE, at hvis de har fået en pige med i seng, så er det freakin' ligeglade med, om ens bryster er lidt små, om man har barberet ben, om ens bh matcher undertøjet. Altså de er bare lykkelige for, at have scoret? Det er oftes noget, som kokser i vores hoveder – ligesom de kokser om andre ting (muskler store nok etc).

  Så mit råd er at tage den lidt med ro 😛 Som sagt… alle fyre jeg har snakket med, de skænker ikke den slags en tanke, de kan jo ikke finde ud af den slags detaljer, de tænker oftes mest på helheden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kir

  Åh, hvor er det skønt at have indlæg som dette at læse, når man sidder og falder ned ovenpå julen. Ælsker hemmeligheder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh den sidste! Føler med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den sidste!!!! Pyh, det må være SÅ akavet! Det der med at købe ting på loppemarkeder og sælge igen til høj pris betalte for al vores medicin, da vi var i fertilitetsbehandling – så fedt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline B

  Haha, den med computerledningen kunne så meget have været mig! Så er man jo på den sikre side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åhhh den med at barbere ben kender jeg godt! Og så scorede jeg til en fest.. Nu har jeg erfaret at jeg bliver nødt til at have barberede ben hele tiden 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidste! Åååååh, hvor grelt. Det er altid lidt sørgeligt at opdage ens forældres menneskelige sider 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig 50's 🙂
  Krydser fingre for 50 mere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den obligatoriske julestress-undskyldning