Vind: Foxy Paws julelakker!

Jarh, det her indlæg skulle have været ude noget tidligere, men så trængte jeg lige til en morfar, og pludselig var der gået tre timer, og jeg vågnede helt rundt på gulvet af en Frank-pote i hovedet, fordi det var over hans spisetid. Så godmorgen! Jeg har gaver til jer!

Kan I huske det danske neglelakmærke, Foxy Paws, jeg oversvømmede med roser her? Well, Charlotte, der står bag, har lavet en julelakkollektion, hvor alle lakkerne er inspireret af (og hedder noget genialt fra) Love, Actually. Prøliåhør, jeg elsker jul, jeg elsker neglelak, og jeg forguder Love, Actually, så der gik ikke lang tid, før jeg med tiggerminen på prikkede til Charlotte.

Charlotte er heldigvis ret nice, så nu kan I vinde hele FEM lakker fra Foxy Paws’ julekollektion. Valgfrie, selvfølgelig. Jeg er en herredårlig neglelaksfotograf, så jeg har bare nakket Paulinas billeder, og er man interesseret i at se flere billeder og få lidt mere info på lakkerne, så har hun lavet to indlæg om dem (nummer 1 og nummer 2), der fortæller alt, man måtte have brug for at vide.

For at være med skal I såmænd blot skrive en kommentar her på indlægget med jeres navn. Ellers er det lidt svært at vide, at I deltager, forstås, 😉 (Bør måske lige præcisere, at I ikke behøver at skrive jeres navn i selve kommentaren, med mindre I kommenterer under pseudonym eller som anonym. Man må også gerne bare sige hej! 😀 Husk dog gerne lige at smide et initial eller to på efter jeres fornavn, hvis jeres navn er ret almindeligt. Ellers får jeg gevaldige problemer med at kende jer fra hinanden!)

Kan man ikke vente, holder Charlotte ligesom resten af verden pt Black Friday, hvilket betyder, der indtil midnat er 20% på hele hendes webshop med koden BLACKFRIDAY (duh). Og køber man tre Foxy Paws lakker, får man kraftstejlme en gratis lak med sin ordre! Win!

Konkurrencen løber frem til d. 5. december kl. 17. Held og lykke! (And may the odds be ever in your favor…)

Kommentarer (158)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.