Irrationelle blogirritationer

Kære blogger. Jeg kan godt lide dig, det kan jeg virkelig. Men jeg kan altså ikke helt forstå, at du…

 • Starter alle indlæg med: “Hej mine skønne/dejlige/elskede læsere!” Jeg ved ikke, hvorfor det gør mig så hidsig. Jeg tror måske, jeg synes, det er lidt slesk.
 • Råber op om, hvor fattig du er, mens din “new in”-kategori opdateres nærmest dagligt. 
 • Har en sort baggrund med hvid skrift. Jeg accepterer det, hvis jeg virkelig godt kan lidt bloggen, men det irriterer altså mine øjne noget så grusomt!
 • Reklamerer for ting, der intet har med din blog at gøre. Ugh. 
 • Vægter det visuelle højt, men alligevel insisterer på udelukkende at tage halvgrumsede iPhone-billeder.
 • Prøver at skabe opmærksomhed omkring din blog ved at kommentere på min blog under mange forskellige navne, men altid med et link til din blog. (Ja, det er der folk, der gør.) Bare kommenter som dig selv. Selvpromovering er a-okay!
 • Laver konkurrencer med 35 forskellige krav for at kunne deltage.
 • Ikke har en Bloglovin-widget. Helt ærligt. Jeg har lige fundet din blog. Jeg synes, den er cool. Jeg vil gerne følge den… Hvorfor skal du gøre det så besværligt?
 • Pludselig bliver vildt populær og efterfølgende holder totalt op med at gå i high street, selvom du elskede det før. Ved du hvad, I get it. Hvis jeg havde råd, ville jeg gøre det samme. Det er bare pissefrustrerende for mig som læser at blive smaskforelsket i dine outfits og så ikke have råd til et eneste item derfra! Vræl!
 • Tager billeder af fx. dit morgenmadsbord helt oppefra. Det er helt vildt pænt, ingen tvivl om det, men jeg kan aldrig rigtigt abstrahere fra, hvor dumt det må have set ud, da du var nødt til at  kravle op og squatte midt i rundstykkerne bananpandekagerne for at få det perfekte billede!
Fortsætter I listen? (Bare ikke noget, der rammer mig, det siger sig selv. ;))

Kommentarer (158)

 • – Billeder taget fra siden, når du sidder ved skrivebord, sover eller lign. Hvem tager de fandens billeder? Og hvor max pinligt er det?!
  – Bloggere, der “samler” på blog-veninder og udskifter dem. Pludselig så er den bedste blog veninde… væk?
  – Åbenlyse indlæg, der afsluttes med “kender I det? Eller er det bare mig??”, som om vedkommende har fået en indsigt ala Dalai Lama
  – Guides!! For fucks sake, gud og hver mand har været rundt i Europa mange gange, besøg New York en håndfuld gange osv (priviligeret, I know!), men lad være med at tale til os som om vi er clueless fangirls.
  – 30 billeder af den samme pose og samme smil. We get it
  – “Følg-mig-bloglovin/instagram/FB”. Det virker så needy.

  … Okay, jeg har tydeligvis mange overvejelser om dårlig blogging 😛

 • Jeg er især enig med den der “Reklamerer for ting, der intet har med din blog at gøre. Ugh.”
  Eller hvis de lige pludselig skriver om noget totalt irrelevant i et indlæg.
  F.eks. hvis man har en bogblog og så laver et indlæg med “det her fik jeg til aftensmad igår…” .. Det virker underligt.

 • Synes du skal lave en instagram-edition..
  Jeg får ticks af de der krea/musselmalede/selvproklamerede-designer-husmødre som på skift tagger hinanden “Hvad mon FruHansen laver i dag?” i en stor rundkreds. Må vi andre kigge med eller forstyrrer vi bare Jeres røvslikkeri?
  – Sofie

 • Dem der snyder med giveaways og dem der afslutter deres indlæg med møs eller lignende, samt dem som altid har så skide ondt af dem selv, som om vi andre har det nemmere 🙂
  Dem der altid fejler et eller andet og dem der næsten kopierer andre bloggeres gode indlæg….yarrrrk

 • … oversætter to sølle linjer ud af dit ellers lange blogindlæg til engelsk. But why?

  … Og så den der “følg mig på bloglovin'” efter hvert eneste indlæg. Det bliver bare irriterende!

  Pisse godt indlæg, Miriam! 🙂

 • Jeg kan leve med langt det meste, så længe bloggeren er sjov eller læser gode bøger, laver god mad eller har et eller andet spændende på hjertet. Eller bare har god smag! …jeg er åbenbart ikke så kræsen. Men jeg har aldrig forstået blinke-smileyen. Og undskyld, Miriam, det er ikke for at ramme dig – jeg læser tydeligvis med alligevel. Men hvad betyder den smiley? Jeg forstår den ikke, jeg synes den virker sådan lidt… arrogant? Altså, den eneste gang jeg er blevet blinket af in real life, var af en ret så fuld, grim mand. Og det var sådan et “halløj dame, vil du med hjem”-blink. Så jeg bliver altid forvirret når jeg ser 😉 F.eks. i den sidste sætning, så ville jeg have sluttet af med 😀 fordi det da bare er en pisse sjov kommentar.

  Derudover så støtter jeg dig helt sikkert i, at det er ulideligt med sort baggrund og hvid skrift – eller endnu værre hvis det er gul skrift! Men det er okay, hvis man er ham her 😀 (prøvede først med 😉 men det fungerede ikke for mig): http://maddox.xmission.com

 • – Sengebilleder i perfekt Hvidt sengetøj med ben (med perfekt tan ofcourse) henslængt over dynen… Gerne teksten; lazy sundays! Jeg får knopper!!!!!!!!!!

 • Haha, bare rolig, jeg føler mig ikke ramt. Jeg ville faktisk helst være fri for at bruge smileys overhovedet, men jeg føler mig ind imellem nødsaget til at bruge dem for at signalere fx sarkasme som i ovenstående tilfælde. Ellers er det stensikkert, jeg får en sur kommentar om, at jeg da er en arrogant kælling! Så hvor jeg gætter på, at blinkesmileyen egentlig er beregnet til at flirte, bruger jeg den som regel for at gøre opmærksom på, at sætningen skal læses med et glimt i øjet.

 • Præcis Sofie^ Selv er jeg bare træt af bloggere der ikke kan svare deres læsere. Men ja 10 kommentarer er også uoverskueligt yeess.
  Lika

 • I know! Eller for at sige: “Det er jo kun for sjov”, selvom man bare VED, de mener det alvorligt. Men jeg håber alligevel, folk mestendels forstår, hvad jeg forsøger at udtrykke. Det reducerer i hvert fald antallet af sure kommentarer!

 • haha, det er så godt!! og jeg kan tilføje bloggere, der…

  – skriver 'undskyld der har været lidt stille herinde', eller 'undskyld jeg tjekker så sent ind i dag'. sorry, men jeg ville ikke have opdaget det, hvis du ikke selv havde gjort mig opmærksom på det, men nu er jeg til gengæld irriteret over at spilde min tid på at læse det.
  – igen og igen skriver om deres tekniske udfordringer i forbindelse med at flytte deres blog til et nyt sted. én service-oplysning om mulige tekniske udfordringer er fint, men skal det nævnes i 3-15 indlæg?
  – ikke kan stave, sætte komma og den slags. det er bare mega irriterende at læse, og nu bliver jeg pludselig pinligt bevidst om, at jeg kun skriver med små bogstaver i denne kommentar.
  – undskylder for billedkvaliteten. jeg kan godt leve med en serie billeder, der ikke er perfekte i kvaliteten. jeg læser ikke en eneste blog pga. billedkvalitet, men i stedet pga. inspirerende tekster eller inspirerende indhold på billeder.
  – er super smukke og slanke, men kun deler billeder af pizza'er, cola og slik på instagram. det hænger ligesom ikke sammen vel? vis dig nu, som du er i stedet for at fremstå bevidst usund for at vise, at du skam lever et liv i balance med plads til det hele.

 • Reducerer det virkelig antallet er sure kommentarer? Vildt alligevel. Synes det er ret tydeligt, at du nærmest altid skriver med et twist af humor…

 • Hear hear. I forlængelse af nr 1: “hej peeps” “hej bloggen” “hej chicks” står jeg også totalt af på.

  – rewardStyle. Det er så tydeligt hvem der bruger det.

  – Posts om events – gælder særligt på IG these days. Når man har set 15 bloggere poste fra det samme event bliver det en kende uinteressant. Og events er røvkedelige i sig selv for alle andre end deltagerne.

  – Presseture – ca lige så kedelige som events. Gab.

  – har I husket at følge mig på IG, FB, twitter-indlæg?

  – Ugen der gik på IG – de fleste har nok allerede set det der, hvis de gider at følge på IG. Og ellers finder de næppe indlægget interessant.

  – stem på månedens outfit – øh, faste læsere har allerede set de outfits?

  – sponsorerede fitnesschallenges for bloggere, der i forvejen har modelmål. Magter dem ikke.

  Btw er det vel bare et spørgsmål om tid inden den første “så kan I jo bare lade være med at læse med”-kommentar kommer.

 • Glemte klassikeren “I er så stille herinde – kan I slet ikke lide mig mere?”. Ofte fulgt af 500 rygklapperkommentarer.

 • Haha, hvis sådan en lille blinke-smiley kan mindske de sure kommentarer, så skal du endelig blive ved! Selvom jeg må indrømme, at de sure kommentarer morer mig 😀

 • .. Var nødt til at Google culottes. Fandt ud af, at jeg godt kunne have undværet. Man får da lyst til at klippe dem op og lave et skirt? Hader tøj, der ikke kan bestemme sig for, hvad det er.. Eller noget..

 • Haha! Elsker dem 😀
  Den med billeder oppe fra: Nogle af os er så fancy, at vi har skaffet et stativ til kameraet, der kan blive ret så højt, og gør det virkelig nemt, at tage billeder oppe fra – jeg siger det bare lige i tilfælde af, at der rent faktisk er nogen, der squasher på en stol oppe over rundstykkerne 😀

 • Åh, Miriam. Du rammer så utroligt meget plet (og det gør dit kommentarfelt også!)
  Jeg sad ved mig selv og var noget så stolt over, at jeg ikke kunne genkende mig selv i nogen af punkterne… indtil jeg kom i tanke om, at jeg sgu da egentlig ikke kunne huske, hvordan mit bloglovinwidget så ud for tiden. Det viser sig så, at jeg ved en fejl har slettet lortet for to måneder siden – og siden da har jeg (i al hemmelighed og kun til min kæreste) brokket mig over, at jeg lige pludselig kun meget sjældent fik nye følgere. Stupid. Så tak for reminderen 😀

 • – “ej hvor er det bare irriterende at vi ikke kan komme ud at rejse i år” brok, når man ved, at vedkommende næsten kun køber designerting.
  – Trutmund på outfitbilleder
  – Hvis vedkommende kun køber de samme ting som de andre, især Royal Copenhagen! Findes der ingen andre stel i verden?
  – 120 “stemningsbilleder” fra en eller anden by vedkommende har besøgt.
  – at de sælger tøj til 20 kr på deres salgsprofil, når de har hjemmet fyldt med designerting. Seriøst, Kan du ikke bare give det væk? det er en sodavand!
  – Når de kun skriver om, hvad de har, eller hvad de har planer om at købe. Har du virkelig ikke mere substans i livet? Ikke at jeg ikke kan lide lækre ting, synes bare efterhånden at der ikke findes noget mere kedeligt i hele verden.
  – outfit billeder af deres børn hver anden dag (gælder også instagram)

 • Poster det samme forpulede billede/video med den samme lille tekst-snas på din blog, din instagram og din facebook (og sikkert også twitter – men det bruger jeg ikke). Prøliåhørheriggå! Hvis jeg skal følge dig på samtlige sociale medier, så skal du også bruge dem forskelligt.

 • Hahaha blogs er unægteligt årsag til stor frustration men heldigvis også til mange gode ting!
  Jeg hader virkelig den der med undskyld at jeg ikke har skrevet men jeg har bare såååå travlt. Sneak peeks kan jeg virkelig heller ikke holde ud – ja så spændende er dit outfit virkelig heller ikke at du skal splitte det op i 3 forskellige indlæg, vi kan nok godt vente til senere med at se det hele. Hele verden venter ikke i spænding på at se dit røvsyge outfit!
  Jeg føler mig en lille bitte smule ramt over det med at kommentere under forskellige navne – eller jeg kommenterer altid under mit eget navn men har for nyligt lavet endnu en blog så skriver 2 forskellige websites ind alt efter hvor jeg kommenterer henne, men det er eddermame mærkeligt bare at bruge forskellige navne for at gøre mere opmærksom på sig selv!
  Folk der tigger likes og følgere er virkelig også anstrengende, folk skal nok følge dig hvis de synes du gør det godt – når det er sagt synes jeg selvfølgelig at alle burde følge mig 😀

 • – Når bloggere følger trends slavisk. Mavebluser og trompetbukser har aldrig været klædelige til nogen.

  – At kalde tøj for “items.” Jeg får lyst til at stikke mig selv i øjet med en gaffel hver gang jeg læser det (og det er desværre ofte)

  – Når dygtige bloggere bliver en del af “in-crowded” og deres blog pludselig laver en kovending og ændrer prioriteter og holdninger til alt (fx sponsorerede indlæg, der ingen relevans har)

  – Upersonlige, “polerede” glansbillede-indlæg. Zzzzz

  – Kollager med tøj. Dem kan man selv opstøve på samtlige webshops, hvis man ellers er interesseret.

 • Så rigtigt! Jesus christ, det rammer bare spot on – og så håber jeg at de er færdige med de skide culottes. Jeg udgav også for noget tid siden et indlæg om “gøgl i blogland” altså overeksponerede ting, og der var vist også lidt enighed om det dér. Puha.

  /Julie (og lidt selvpromovering) denmiserable.blogspot.dk

 • Ahahaha! Jeg har også tit undret mig over den med morgenmaden! Specielt når billedet ikke er taget hjemme. Jeg har heller aldrig kunnet lade være med at forestille mig 8-10 livsstilsbloggere klatre rundt på borde og stole på samme café. Men må alligevel også indrømme, at jeg på mange punkter bare er dødmisundelig fordi min morgenmad som regel består af 26 % hundehår og der er overhovedet ikke lyserød dug eller noget under den.

  Den der med “Hej elskede læsere ..”. Avav. Det kommer jeg tit til at sige på Facebook (vist dog ikke på bloggen). Men det er mest hvis jeg er helt oppe og køre fordi jeg har spurgt om råd om ting og folk er kommet med nogle fede svar.
  Engang undskyldte jeg også meget for manglende aktivitet indtil jeg indså hvor selvfed det lød. Men det stressede mig helt vanvittigt at se 1000 mennesker gå ind på bloggen hver dag, når der ikke var noget nyt.
  Til gengæld kan jeg ikke lade være med at blive lidt trist, når jeg ser nogle små bloggere skrive sådan noget i den stil og “Undskyld at klokken blev 20 inden jeg fik vist jer hvad tøj jeg havde på i dag” for kun at blive mødt med rungende tavshed. For jeg kan ikke finde ud af om det er fordi de ikke forstå at folk er ligeglade, eller om det er fordi de tror at folk ikke kommenterer fordi de er sure over at klokken blev over 20 inden de kunne se dagens outfit.

  Nå, men jeg elsker alle. Hej hej!

 • Ha! Ramt på item! Det bruger jeg ind imellem, som fx ovenfor, hvor alternativet havde været “ting”, og det synes jeg ikke rigtigt duer, når det både gælder tøj, sko og tilbehør. Alternativet til tøj er beklædningsgenstande, men det er bare så klodset. Så napper jeg hellere lidt modejargon.

 • De samme som har hele huset fyldt med Hay-tæpper (og puder), Eames stole og Kay Bojesen-aber :O— og som bruger 3 Royal Copenhagen-tallerkener til at spise skyr med om morgenen…

 • Jeg var faktisk ved at skrive det samme. Synes det er sindssygt arrogant af de bloggere der ikke svarer deres læsere… Jeg mener, det er sguda læsernes skyld at de har skyhøje følgertal.

 • Bloggere der lover guld og grønne skove af indlæg, men kun overholder dem én uge. “Hver mandag vil jeg lave sådan et indlæg hér)

  Bloggere der laver sneak peeks af et outfit, men så viser hele outfittet i sneak peek? Hvad fanden er så meningen?

  Bloggere der gentager ting om sig selv igeeen og igeeen… Fair nok at du har haft en depression eller er blevet mobbet, men behøver vi høre historien om og om igen? Den har jo ikke ændret sig, måske blot nævne den i stedet for at skrive det som om det er noget nyt hver gang.

  Når der står “hihi” efter hver sætning… WHY?!

 • Åh ja, hvordan ku jeg glemme sneak peeks? Det er sååååå spændende når en blogger flasher en Chanel-pose og spørger om man kan gætte hvad de har købt? Bortset fra at det sikkert er en Boy *indsæt rullesmiley*, så gider jeg sgu ikke sidde og gæte på hvad der er i en pose. Mere spændende er det altså heller ikke, så vis nu bare varen i stedet.

 • Når alle bloggere viser det samme sponsorede “item”;) Jeg er så træt af at de skide Daniel Wellington ure overalt! Og den Fritz Hansen Drop Chair, den har vi vist også set nu! Og den har de sgu ikke engang fået, den har de lånt, wtf!
  Og så bliver jeg lidt træt af ordet edder, som bliver brugt lige lidt rigeligt hos nogle af Stylistas bloggere:/ Eddersmart, eddersød, eddersmuk… Edderirriterende!

 • Og så kan man ikke engang vinde den stol hos bloggerne, næh nej der er en stor overordnet konkurrence. 'Amen hvorfor skal vi så se den, hva'?

 • Uhh der er mange ting jeg irriterer mig over på blogs, men de væreste er nok.
  – når de ikke linker til det specifikke stykke tøj, men noget der ligner (som om det ligner)
  – bloggere der kun går i high fashion men kun laver kollager fra Asos eller andet high street.
  – når folk bruger pinterest som billed kilde. Det er det ikke, og hvis du har brugt tid på at finde det fedt billede så brug dog tid på at finde den oprindelige kilde (hvor svært det end måtte være)
  Jeg følger nok mest mode-blogs, og der er 100 ting der irriterer mig, men 1000 ting der får mig til at blive.
  Er ellers enig i alt ovenstående. 🙂

 • Hold da op en omgang negativt lort at starte sin weekend med.

  Kan det tænkes at mennesker er mennesker og ikke små perfekte guder.

  Kan det tænkes mange bloggere blogger af lyst og har det som en slags visuel dagbog og den vej igennem får andre blogvenner.

  Hvis vi danskere var så skide “hellige”, så ville det være dejligt om disse 3 ord kunne blive en fast del af en danskers personlige egenskab: respekt, accept og tolerance.
  For så behøver vi “hellige” danskere ikke være på nakken af andre og andres små fejl, for så ville vi “hellige” danskere have så meget indsigt, at vi ville vide, at vi selv gør små eller store fejl hist og her.
  Og hvad som helst konstruktivt er der i, at rakke andre ned??????????

 • Hvem har udnævnt dig til moralens vogter? Hvis man vælger at være offentlig følger der meninger med. At du ikke deler nogle af de ovenstående gør vel bare debatten mere nuanceret. Men lad være med at være så hellig for at bruge dit eget ord – det bliver sgu også så belastende i længden. Alt i denne tråd er skrevet med et gran salt og hvis du ikke kan se det så find et andet sted at sprede dine regnbuer.

 • Der bliver ikke rakket ned. Måske skulle du til at hænge ud med nogle almindelige danskere. Som vægter og praktiserer sarkasme. Og selvironi <3 Som altså ikke står i kontrast til nogle af de værdier du nævner 😉

 • Hvor er den sidste god!!!!!
  Enig i alle – også dem der skrives videre her i kommentarfeltet. Min lørdag blev lige en hel del bedre!

  – Når bloggere har lavet planlagte indlæg, og gør opmærksom på det. Wow der udkommer et indlæg imens du gør noget helt andet, hvilken magi, hvilken teknik! Jeg er da ligeglad med at du sidder i et fly nu?
  – Når bloggere kontinuerligt kun skriver 2-3 linjer til hvert indlæg. Gaaaab!
  – Når bloggere får et spørgsmål i kommentarfeltet omkring noget tøj, tips, whatever og blot svare med: “Brug søgefeltet”. Seriøst, kan man ikke bare hurtigt svare?

  Kram fra Ida // http://www.uniquesilhouettes.bloggersdelight.dk (selvpromo under EGET navn ;))

 • Jeg er ikke helt klar på dette blog indlæg.
  Jeg har læst rækken af svar igennem nedenfor og er stadig i tvivl.

  Vil da gerne før jeg som sådan kommentere høre forfatteren bag:
  Er det humor?
  Er det alvor, men med et strejf af sjov?
  Hvad er din række af eksempler om dårlig blogging bygget på?
  Hvis der virkeligt findes så mange dårlige blogs, hvem kan I så anbefale mig at følge??
  Og jeg påtænker selv at starte en personlig blog, og har nogen så gode råd til hvordan jeg skal gøre for ikke at være en “forkert” blogger?

  Sanne

 • Når bloggere sælger deres røvdyre tøj og tasker på deres tictail efter at have ejet det i to uger og dedikeret en overvældende masse indlæg til disse guddommelige ITEMS, og så forlanger en åndssvagt høj mindstepris… Kan ikke snuppe hvordan de ofte prøver at diktere deres læsere til at SKYNDE sig efter først-til-mølle-princippet. Til gengæld er det så grydefuldt når de må sænke mindsteprisen pga manglende henvendelser på trods af at have nægtet at forhandle om prisen til at starte med…

 • Hej Sanne,

  Mit indlæg er skrevet ud fra mine personlige holdninger. Jeg mener skam de ting, jeg skriver, men idéen er lidt samtidig at pege fingre af mig selv for at blive irriteret over nogle ting, der langt hen ad vejen jo er komplet ligegyldige. Jeg mener ingenlunde, at tingene er kendetegn for dårlig blogging. Det er bare ting, der irriterer mig personligt. Der er sikkert andre mennesker, som lige præcis elsker, at en blogger starter et indlæg med “Hej mine elskede læsere”. Ingen af disse ting er store nok til at afholde mig fra at følge en blog, ligesom de heller ikke gør en blog dårlig. Det er bare bittesmå irritationsmomenter som jævnfør overskriften er totalt irrationelle.
  Uanset hvordan du vender og drejer det, vil der altid være nogen, der ikke kan lide din blog, fordi folk er forskellige. Fx kan du i kommentarfeltet her se en masse mennesker, der også godt kan lide at brokke sig over ligegyldige bloggerting og så en enkelt kommentator, der mener, at vi allesammen er nogle lede kællinger. Skriv, hvad du har lyst til – det er uden tvivl sådan, man kommer længst. 🙂

 • Post Grad, jeg er ret sikker på, at det er kæresten i de fleste tilfælde, der tager de billeder. Eller et stativ. Synes dog personligt, det er meget mere pinligt at stille sig op midt på gaden for at få skudt outfitbilleder. Jeg vænnede mig aldrig til det, så nu er jeg bare holdt op igen. 😀

 • Findes der folk, der snyder med giveaways?! Strengt!

  Føler mig en anelse ramt med den der med at have ondt af mig selv. Påstår du, at det slet ikke er synd for mig?? 😀

 • Angiveligt er det jo for de engelske læseres skyld. Jeg er ret nysgerrig efter, om det virker. Jeg ville i hvert fald føle mig snydt, hvis jeg kun fik de to linier, når alle de andre får en A4-side.

 • Ja, det gør det overraskende nok. Dette indlæg lægger fx op til rigtig mange sure kommentarer, hvis man ikke fanger humoren, men der er kun kommet en enkelt!

 • Til den holdning må jeg lige pointere, hvordan det er fra bloggerens side. Dette indlæg har fx fået 60+ kommentarer indtil videre. Det kan snildt tage mig 1-2 timer at svare på dem. Og min læserskare er minimal i forhold til nogle af de helt store damer. Jeg proklamerede engang, at jeg ville holde op med at svare på kommentarer, fordi de virkelig tager meget lang tid, men jeg følte mig som en kæmpe kælling, så jeg begyndte igen. Jeg arbejder ikke fuldtid, så jeg kan godt finde tiden til det, men jeg er samtidig sympatisk over for, at de damer, der generelt har afsindigt travlt, kan have lidt svært ved det.
  Når det så er sagt, så synes jeg, der er visse kommentarer, man har pligt til at svare på som blogger. Fx spørgsmål eller meget personlige kommentarer.

 • Den der med undskyldningen, den falder jeg også i nogle gange. Men der skal man måske tænke på, at man som blogger gerne får en håndfuld kommentarer, der spørger, hvor man er blevet af, hvis man lige holder pause en dag eller to. Så kan man godt føle, at det er på sin plads med en forklaring. 🙂

 • Aner ikke, hvad rewardStyle er. Sådan noget affilliate-værk?

  Mht instagram, så kan jeg faktisk rigtig godt lide de indlæg. Jeg bruger ikke insta voldsomt meget, og derfor er jeg ofte gået glip af i hvert fald halvdelen af billederne. Men jeg ved godt, jeg er i undertal med den holdning, så det undrer mig faktisk, at der er så mange, der stadig laver de indlæg.

 • Argh, trutmund på billeder. Jeg plejer at kalde det Artomund, og det er den eneste af de her ellers relative småting, der har irriteret mig så meget, at jeg reelt har unfollowet en blogger på grund af det.
  Mht planlagte køb, så giver det vel meget god mening, hvis man har en modeblog, tænker jeg? Hvis man helt bevidst ikke vil være personlig eller privat, så er mulighederne for indlæg vel en anelse begrænsede.

 • Sneak peeks er meget, meget ligegyldige. Men fra en bloggers synspunkt er det et meget hurtigt lavet indlæg, der betyder både opdatering af og trafik til bloggen. Skidesmart!

 • Arh, men linker man til noget lignende, så er der jo en chance for, at der er nogen, der køber det, og man derved kan tjene lidt penge! Og nummer to er i øvrigt spot on!

 • Åh, suk. Jeg bliver så træt i hovedet af kommentarer som din. Hvis du ikke forstår humoren i dette indlæg, så er du frit stillet til at synes, at vi allesammen er nogle dumme kællinger. Men er det, fordi du ikke kan se, hvor hyklerisk du er, eller fordi du er ligeglad, når du råber af os for ikke at give konstruktiv kritik og samtidig selv starter din kommentar med: “Hold da op en omgang negativt lort at starte sin weekend med”? Synes du, det er konstruktivt skrevet?

 • Den der med 2-3 linjer til et indlæg, den irriterer også mig. Men kun når det er en blogger, jeg følger netop pga deres skrivestil, som jeg nok i virkeligheden gør med de fleste. Jeg kan til gengæld godt acceptere det med de blogs, hvor det primære fokus ligger på det visuelle.

 • Jeg har det generelt rigtig stramt med mange bloggere og deres videresalg. Ikke kun det, du nævner, men også når de sælger ting, de har fået gratis og sælger deres gamle, slidte H&M til skyhøje priser, fordi der unægteligt er en fangirl et sted, der synes, det er pengene værd. Er det smart? Helt sikkert. Jeg er bare usikker på, om jeg synes, det er moralsk i orden.

 • Yes, det er et affiliatenetværk. De har også Like to know it til IG. Er i øvrigt typisk derfor nogen skriver “similar here”, fordi den “rigtige” vare ikke findes hos deres affialiatepartner, så må man jo finde noget der ligner, som giver affiliatekr. 🙂

 • Jeg er rørende enig i dén med sponsorerede indlæg. Fair nok, hvis det rent faktisk er relevant. Jeg mindes ikke noget eksempel, men fair nok. Til gengæld, gad jeg godt, at man sagde pænt nej tak, når f.eks. Lakerol vil have en til at skrive om deres nye lakridspastil i pastelfarvet indpakning. Det er useriøst. Hvor meget får man mon for sådan et indlæg? Er det overhovedet et beløb, der er værd at sælge ud for?

 • 1'eren er en klassisker på min hadeliste. Og de, der undskylder for at det er “total meget to dage siden” de har lavet et indlæg, og at de “virkelig herre mega undskylder, over for sine babies bag skærmene” … for så uundværlig, er der nemlig nogle der er!” – Nå, ikke?

  Gpdt, man selv er så ualimndelig antiirriterende en blogger B-)

  – Anne

 • Ha Ha kendte heller ikke til culottes. Men det må gerne død hurtigt.
  Samt de mærkelige hårbånd de bruger i øjeblikket. Et stykke elastisk med knude?! I mere eller mindre pæne farver… Hvorfor?!

 • Miriam, vil du kommentere på den 17-årige million madkine, der er overalt på facebook. Noget med at hun køber tøj hjem og re-designer det. Men det er helt magen til billige kjole fra Thailand på ebay (og samme kvali) bare 600-700 kr dyrere. Selv modelbilleder er det samme. Hun bliver fejret som en gudinde. American dream or so

 • Nu bliver jeg altså nødt til at spørge, for lige siden jeg begyndte at læse med – det er ikke så længe siden! – har det undret mig gevaldigt, hvorfor du skriver a-okay. Er det bare mig, der er snot dum, eller er det noget internt?

 • der er noget der undre mig, jeg læser sommetider hos store blogger at de får tilsendt så meget at de ikke “når” at skrive om det og at hvis det de får tilsendt ikke er i deres smag så skriver de ikke om det ,men de beholder det … det giver ingen mening .. jeg taler her om ting og sager de får tilsendt fra reklamebureauer eller butikker og firmaer og deslige ..

 • – Bloggere der skriver at de har lange ben og er høje. (Nej, du er 175.. Du er mere i standard kategorien)
  – Bloggere der føler sig selv. Om det er så deres swagger/copenhagen-attitude de føler eller deres egen ulykke. Puuh…
  – Bloggere der laver tøjcollager. Jamen, jeg KAN bare ikke tåle flere.
  – Trænings/sundhedsbloggere. Nej, nej, nej. Kan ikke. Nogen af dem. Hvem gider have (oftest forkerte) fitnessråd af folk der ligner alle os andre?

 • Jeg kommer fra et større firma og søger altid gode loyale bloggere.
  Derfor går jeg på som anonym og tjekker forskellige blogs, tjekker kommentarer og bloggere bag.
  På denne måde kan jeg sikre mig, hvem jeg vil hyre til mine opgaver og hvem jeg absolut ikke vil røre med en ildtang.
  Så det er mig der synes din liste ikke er konstruktiv og heller ikke dine “fans” råben op.
  Jeg kan forstå du siger det er humor, men alligevel skriver du at det er noget du mener og som irriterer dig.
  Og dine fans er enig med dig. Men dine fleste fans er små blogs med næsten ingen følgere.
  Så mon alle jeres for “sjove” kommentarer i virkeligheden er fordi i er jaloux.
  Jeg søger bloggere, som er seriøse med deres blog og løser opgaver seriøst.
  Hilsnen din anonyme hykler!

 • Jeg tror ikke på et ord, du siger. Jeg tror til gengæld, du prøver at give mig dårlig samvittighed og fortryde dette indlæg fordi der nu er “et større firma”, der ikke kan lide mig. Jeg er ikke interesseret i at få større firmaer til at kunne lide mig. Jeg er interesseret i at skrive indlæg, jeg personligt skal stå inde for. Og jeg kan sagtens stå inde for dette. Jeg bliver selv ramt på adskillige ting nævnt i kommentarfeltet, men jeg tager det med et smil. Det er jargonen herinde. Nogle kan lide den, andre kan ikke. Der er ikke noget af det, der bliver nævnt, der betyder, at jeg – eller nogen andre for den sags skyld – er en dårlig blogger, det betyder blot, at folk er forskellige. Hele pointen med dette indlæg er at komme ud med nogle irrationelle frustrationer, som peger meget mere fingre af personen, der har dem, end personen de handler om. Det er ikke meningen, dette skal være et indlæg med konstruktiv kritik. I så fald havde det naturligvis være formuleret anderledes. Det er, som titlen sjovt nok indikerer, fuldstændigt irrationelle frustrationer, som jeg mener, det skal være tilladt at komme ud med.
  Mht jalousi-kommentaren: Find nu for Guds skyld noget nyt materiale. Det er bloglands svar på at råbe op om ytringsfrihed, når man ved, man siger noget lort. Man kan sagtens være kritisk uden at være jaloux.

 • Jeg synes ikke engang, Läkerol er så slem. Jeg mener, den er netop pæn og pastelfarvet og rettet mod kvinder. Men Looklab blev engang sat til at reklamere for mobilabbonnementer. Det var jo helt hen i vejret!

 • Altså, jeg er nødt til at tilstå, at jeg som blogger har fået mangt en kommentar á la: “Hvor har du været?!”, når jeg har holdt pause fra bloggen, så jeg kan godt relatere til trangen til lige at komme en forklaring. 😉

 • Hmm, jeg synes ikke, jeg kan se noget med, at hun bare napper billige eBay-ting og sælger dem dyrt. Men hvis det er sandt, så er det desværre ikke første gang. Jeg synes ikke helt, det er det sammen som det, Fie gør, men både Modekungen og Nelly har også været kendt for at benytte sig af dette trick. Det er pissesmart, men i min optisk også temmelig moralsk forkasteligt.

 • Ofte bliver bloggere ikke spurgt, om de vil have noget, de får det bare tilsendt. Så kan jeg sådan set godt forstå, man beholder det, selvom man ikke bryder sig om det. Jeg ville nok forære det til en veninde eller noget…

 • Rigtig godt indlæg, Miriam!
  Selv hvis jeg følte mig ramt på nogen af punkterne, ville jeg tage det med et smil!
  For hold kæft hvor ville det være kedeligt, hvis vi alle var ens, ikke? 😉
  Der er mange gode bud og mange jeg ikke er enig i, her i kommentarfeltet.

  Jeg vælger at tilføje min egen:
  Bloggere – især de større har jeg lagt mærke til, som IKKE skriver at de får penge for de links de indsætter, eller hvis indlæggene er sponsoreret eller produkterne tilsendt til test eller som gave. Det irritere mig endnu mere hvis det er et indlæg som vedkommende deler ihærdigt om og om igen, fordi man bare ved han/hun vil have man skal ind og klikke på de fucking links så der triller håndøre ind til dem! Urghhhhhhhh….

 • Jeg forstår ikke hvad firmaerne får ud af tilsende produkter til en blogger som der ikke bliver skrevet om? Er det ikke meningen at man skal give sin (ærlige) mening omkring det og at det så når ud til andre hvad enten det er godt eller skidt? Oder was….

 • Arj undskyld “Anonym”, men hvad er det dog du skriver? Skal vi lige opsumere? Du skriger, at du søger “gode loyale bloggere”… skal vi kalde dem lakajer? Slaver uden integritet? Indholdsløse personer? Og så prøver du at fremføre en case om, at det er synd (!) for Miriam, at hun ikke er med i dette hellige selskab. Kan du høre dig selv snakke? Hvis Miriam endelig skulle være i samarbejde med et stort firma (Oh my lord, der findes mange store firmaer. En druglord i Mexico er vel også et “stort firma”), så ville hun vel ALDRIG vælge nogen, der vil have “gode loyale bloggere”. Måske et firma, der værdsatte hendes ægte mening?

  Og dernæst, hvis du nogensinde nævner det firma, som du arbejder for, så vil de altså falde i alles agtelse! Jeg tror ikke rigtig, at du har forstået, hvordan den normale danske pige tænker? 13årige fangirls, sure, de kan købes af candyfloss bloggere. Men alle andre vil da se SÅ meget ned på et firma, der køber deres bloggere.

  I mean, hele dit indlæg er EN stor selvmodsigelse! Gud fri mig vel, hvem har dog nogensinde hyret dig?

 • Rigtig sjovt indlæg! Det er lidt spøjst – har selv gået og tænkt over små ting, der skærer i øjnene, når jeg læser blogs. Vi går min hadeårstid i møde, hvad angår blogs, fordi:

  'Ja, undskyld, men nu er det så mørkt, så det er svært at tage ordentlige billeder'

  Det må være efteråret og vinterens mest brugte sætning 😉 Bliver bare lidt træt af at læse den igen og igen.

 • Det er skam også præcis samme produkt ved de to andre. De køber produkterne engros i Kina og sælger dem til mindre formuer. Samtidig er der kinesiske forhandler, der gør det samme på eBay… De har bare priser til måske 50 kroner, hvor det hos Modekungen koster 700. Det er desværre ikke noget nyt.

 • Mia, det får de ikke en skid ud af, men de gør det vel i en forhåbning om, at der bliver skrevet om dem. Loven med bloggere og skat er ret forvirrende i mine øjne, men jeg så det engang forklaret som, at hvis en blogger får tilsendt noget, hvor der på forhånd fremgår en klar aftale om, at de til gengæld skal skrive om det, så skal der betales skat af det. Hvis et firma derimod sender noget uden at der fremgår en sådan aftale, så skal der ikke betales skat. Hvis det er sandt, så forklarer det jo, hvorfor bloggere foretrækker at gøre det på den måde… Også selvom jeg vil æde min hat på, at det er de færreste bloggere, der rent faktisk følger reglerne der.

 • Helt enig. Jeg har også lige måtte modtage et par skud i kommentarfeltet, men det er jo alt sammen med et blink i øjet. 🙂

  Den, du nævner der, er til gengæld pisseulovlig, men ikke desto mindre brugt rigtig meget, fordi fx med affilliatelinks er folk netop mindre tilbøjelige til at klikke på links, hvis de ved, bloggeren kan tjene på det. Hvor åndssvagt en holdning det er, det er en helt anden ting…

 • Den der med undskyldningen… Jeg har vist skrevet det en enkelt gang eller to måååske flere… Tror egentlig mest det er en undskyldning til mig selv, fordi jeg ikke lever op til egne ønsker 😉

  Hvilket er sjovt, for lægger sjældent mærke til, hvis andre bloggere er fraværende… 😉

 • Kristine – jeg tror faktisk du lidt har misforstået “similar here”. Det er da helt sikkert for at tjene penge, men næppe fordi deres affiliatepartner ikke har den ting de har på. Især fordi de fleste bloggere bruger langt mere end et affiliatenetværk! Jeg bruger det ikke særlig tit, da det skal være en ting der ligner næsten identisk før jeg bruger similar. Men når jeg gør, så er det fordi jeg har en ting på der er looong gone. Fx. havde jeg en 4 år gammel nederdel på den anden dag, hvor jeg ofte får spørgsmål om hvor den kan fås. Det ser jeg egentlig som god service fra bloggerens side! Der er selvfølgelig nogen der er pænt large omkring hvornår noget er “similar”. Det irriterer faktisk mig – når jeg så trykker og det overhovedet ikke ligner.

  Men det var bare lige for at vise at der altså godt kan være en anden grund til “similar” end bare at man kun bruger et affiliate netværk.

 • Det er sjovt at der er så mange der hater på collagerne… det er nogle af de mest læste indlæg overhovedet! Og desuden også de type indlæg der tager allermest tid at lave. En collage tager nemt mig 2-4 timer at laver. Det er ikke bare lige noget man gør en aften på 5 min.

 • Ups… Er vidst faldet i fælde nr. 1 et par (læs: hele tiden) gange… Men for mig er det ikke i en slesk mening men mere bare sådan jeg er – om jeg så bare ER slesk det kan altid diskuteres en anden dag 😉 ha ha

  Fedt indlæg! Og fedt at læse de 135 kommentarer igennem når man selv er blogger (yep, skulle jo lige se om de andre også ramte mig – heldigvis ikke!!).. Fik lige en masse aha-oplevelser og gode grin over klichéerne..

  – Smil fra Pigepaatvaers

 • Enig Jeanett, ved godt at nogen bruger det som service. Men det andet forekommer desværre også, hvor man fx ved, at varen er til salg et andet sted, men “similar here” alligevel bliver brugt.

 • Arj, men det er der da sgu ingen der er 😛 lige efter billedet er taget taber de kaffen ud af deres mega mussel kop og væk er det hvide sengetøj!

 • Nu kom jeg på en! Dem der bruger sådan en breaker/jump/hvad det nu hedder på dansk, så man skal trykke ind på bloggen for at læse mere, og ikke bare kan gøre det fra Bloglovin. Det får mig til at trykke unfollow.

  Det kan sgu tage lang nok tid at indlæse det i BL, hvis man så også skal vente på, at deres blog loader… Ja, så dør jeg altså en lille smule indeni. First World problems? Yesindeed.

 • Jeg er enig med “Anonym”. !.75 er ikke højt. Jeg vil faktisk sige, at det er lavt. Højt begynder over 1.80. Men sådan er det jo forskelligt alt efter familie og vennekreds. Jeg er 1.82 og ser mig selv som normalhøjde…. og alt under det som ret lavt. Sorry so say 🙁

 • Altså, Post-Graduate, så er vi lige tilbage i diskussionen om, hvornår noget er plus-size eller ej. Du kan sagtens synes, at man først er høj, når man er over 180, men tallene siger, at man statistisk er højere end den gennemsnitlige kvinde, når man rammer 166, hvorfor 175 må siges at kvalificere. Ellers er du omvendt nødt til at sige, at 157 også er gennemsnitligt og ikke lavt, da det er samme antal centimeter fra gennemsnittet – bare i den anden retning, og det går jeg ud fra, vi godt kan blive enige om, lyder helt forkert? 🙂 Er skam helt enig med dig i, at ens opfattelse kan skifte alt efter højden på menneskene i ens omgangskreds, men det ændrer ikke på de overordnede fakta.

 • Slesk er måske heller ikke det rigtige ord. Det er bare lidt for overkærligt til min smag. Men jeg har det også stramt med folk, der kalder hinanden for “søde” og “skat”, så måske er det bare min tolerance, der er lav. 😉

 • Selvfølgelig har man ikke tiden hvis det er så mange, som du omtaler. Men seriøst 10-15 stk burde være til at overkomme. MANGE af selv de store bloggere får ofte kommentarer af netop den størrelsesorden men magter tilsyneladende ikke at svare. Det synes jeg er ret dårlig stil.

  Lika

 • Det der overgår alting, er fænomenet 'Blogland'. Jeg ved godt, du bruger det Miriam, men seriøst det pisser mig så grænseløst af. Jeg ville hellere løbe en marathon end høre det ord nogensinde igen, og jeg kan ikke rigtig forklare, hvorfor.

 • Går ud fra, du mener udtrykket, ellers virker det lidt fjollet at læse blogs i første omgang, tøhø.

  Du er langt fra den eneste, der har det sådan med det udtryk. Jeg bruger det selvfølgelig, fordi jeg ikke selv har et problem med det, men også, fordi alternativet enten er et hjemmelavet udtryk eller noget i stil med “blogsfæren”, og det lyder simpelthen for prætentiøst til min smag.

 • Er der ikke nogen der kan fortælle BD at reklamer for Daniel Wellington ure har taget overhånd? Jeg brækker mig snart over det skide ur 😉

 • Jeg forstår i det hele taget ikke, hvorfor BD kører så mange sponsorerede indlæg over så mange blogs, der har den samme målgruppe. Det virker selvsaboterende. Men jeg har ikke en markedsføringsuddannelse, så jeg siger ikke noget højt. 😉

 • Jeg læste også indlægget for en måned siden og igen i dag. Jeg fik mig bestemt et godt grin af at læse alle kommentarerne igennem og nu får jeg også lyst til at ytre min egen mening 🙂

  1. Jeg går AMOK ved 3. sponsorede indlæg i træk.
  2. Jeg undrer mig over hvorfor alle de semi-kendte modebloggere endnu ikke har fattet at en cropped top IKKE er en mavebluse hvortil der skal flashe's bar mave – den skal gå i ét med buksekanten sgu'da!
  3. Nå pyt, hvis nelly.com siger det, så er det nok rigtigt!

  Således god aften 🙂

 • […] Jeg elsker alle hendes indlæg, da det er dybt ironisk og sjovt. Prøv lige at læs hendes “Irrationelle blogirritationer“. Det er altså sjovt – selv for en blogger som mig selv, der sagtens kan dække mig […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.