Top 10 melankoli/antiinsomni-sange
   

36 kommentarer

 • Det er bare et kælenavn. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh… Det er da vist lige at strække den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Gyldendals åbne encyklopædi giver til dels manden lidt ret…
  http://www.denstoredanske.dk/Sprog,_religion_og_filosofi/Sprog/Fremmedord/sp-s%C3%A5/superlativ
  Om end han da nok er lidt fuld af sig selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ha ha ja og så Cola Zero der ef så langt fra “clean”som noget:-D
  Men Miriam hvad mener du lige med at din mor hedder Frode?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Godt jeg har dig, Miriam! 😀 var forresten lige ved at melde dig savnet, da der gik to døgn i mellem et indlæg her sidst. Tror jeg er afhængig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg beklager, hvis jeg stødte nogen med min kommentar. Jeg ville bare stille spørgsmålstegn ved, om det virkelig kunne passe, at kun Københavnere stjæler cykler.
  Hvornår man så er Københavner, ja det ved jeg så tydeligvis ikke. Det er sikkert et individuelt spørgsmål, som Miriam skriver. Hvorom alting er, så er alle velkomne i København uanset hvor I er fra. Hav en god aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et superlativ er tredjegraden af et adjektiv/tillægsord. Dvs fx sødest, klogest, bedst. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, han sagde ikke drink clean. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu er der her ved at udvikle sig lidt til en meget unødvendig integrationsdiskussion, Det er helt hundrede procent et individuelt spørgsmål. Men jeg håber da, man på et tidspunkt bliver københavner, hvis man flytter hertil og ønsker at være det det, ligesom man vel (forhåbentligt!) på et tidspunkt bliver englænder eller for den sags skyld dansker, når man immigrerer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det synes jeg også er ret imponerende. Jeg har ikke været på en eneste date endnu! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg vil bare virkelig godt vide hvad superlativer er :D?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  PS: Så vidt jeg ved skal man ikke søge statsborgerskab for at blive københavner, så det er vel en smagssag?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Omg, arrogance skal man ikke lede længe efter her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s.

  man bliver ikke københavner af at flytte til københavn. hvis man kommer fra thy, så er man vestjyde ligemeget hvor lang tid man bor i københavn. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ved det faktisk ikke, men man bliver vel ikke englænder af at flytte til England, eller? Nu er jeg så født og opvokset på Østerbro, så jeg vil jo mene, at jeg er “rigtig” Københavner. Det kunne være interessant at vide, om der er en regel for det. Måske en sag for Sproghjørnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ret vildt, hvordan nogle folk virkelig kan “worke” Tinder på en helt eminent måde – få dates, kærester og jeg ved ikke hvad ud af det. Andre bruger det bare som en sjov leg, når man er fuld. Det er jo ret ligetil egentlig, men jeg synes sgu, at det er ballsy at tage på Tinder-dates! Jeg synes, at det ville være max akavet at mødes op på den måde på en date. I dont know, jeg er i et langt forhold, jeg har alligevel ikke ret til mening om Tinder 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt li' ham douchen, som er all in på 'eat clean' og så kan man lige skimte et køleskab fuld af cola.. Not so clean afterall 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • … point taken 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Man bliver vel københavner på et tidspunkt, når man flytter til København?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er skam et helt reelt spørgsmål! 🙂 Jeg forventer mig intet personligt af Tinder. Jeg joinede primært for bloggens skyld, hvilket jeg har været ærlig omkring fra starten. Så selvfølgelig er disse indlæg ikke fulde af mennesker, der bruger det “gennemsnitligt.” Det er ekstremerne og dem, der skiller sig ud, for det er dem, der er sjove. Det betyder dog ikke, at jeg ikke tager det seriøst, hvis jeg finder en fyr interessant. Tinder er nemlig lige præcist for enhver smag, om man så er til engangsknald eller den store kærlighed. Det, jeg interesserer mig for, er, hvordan folk bærer sig ad med deres søgninger. Jeg stejler slet ikke over nogen – måske med undtagelse af ham, der sendte mig sin stive pik uden jeg havde vekslet så meget som et ord med ham. Jeg morer mig til gengæld over rigtig mange profiler, men det er ikke ensbetydende med, at de bruger Tinder forkert. Det betyder bare, at de ikke bruger det ligesom mig eller har en meget anderledes personlighed fra mig. Hvis jeg nu selv var derinde for at finde tilfældig sex, så ville jeg da helt bestemt sætte pris på, at mændene var ærlige om, at de var samme sted. Men det er jeg ikke, så derfor er det sjovt at støde ind i én, der fx lige vælger at give en detaljeret beskrivelse af sin tissemand…
  Mht den sidste fyr, så er han ikke datingsideside-ish – han er en personlig kontaktannonce fyld med klichéer. Hvis han bare havde skrevet, at han ledte efter en kæreste, og at han var håndværker og havde en hund, så havde hans profil været helt almindelig og derfor ikke været en del af dette indlæg. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ahem, jeg har godt nok også fået stjålet en del cykler i København i tidens løb, men er der ikke flyttet så mange jyder her til, at vi må konkludere at ikke kun københavnere stjæler med arme og ben?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil virkelig gerne vide, hvad han tror, det betyder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan i hvert fald gøre rent bord, hvis man ikke er kræsen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alt er tilladt på Tinder. Jævnfør dette indlæg. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først troede jeg, at han måske bare troede, det betød adjektiver, men den duer heller ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, I har det så hårdt med jeres ægte kærlighed og jeres regelmæssige sex… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det sjove er jo, at man slet ikke kan søge på Tinder. Hashtags har vitterligt ingen funktion! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Bestemt en sjov føljeton du er i gang med her Miriam. Jeg kan dog ikke lade være med at være lidt provokerende og spørge om, hvad du egentligt forventer dig af Tinder. Du stejler over de mænd, som meget lidt subtilt søger ren sex. Samtidig dømmer du den sidste fyr ude, fordi han er for meget “almindelig-datingside-ish”. Så hvad søger du og hvad skulle der til for, at en fyr på tinder var interessesant? Eller er din færd “bare” at levere anekdoter til din blok? Fra mit synspunkt er tinder netop fantastisk fordi, man kan gøre det på præcis sin egen måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hahaha hvad sker der for den med “superlativerne”..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahaha jeg er vild med det! Det er nogle vilde catches der er imellem (indsæt tuder af grin smiley)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil bare vide i hvilken skov flotfyr gror 😛 – Men det kræver nok at jeg prøver det der Tinder. Men i så fald må jeg lyve om min alder, og det er så grimt at lyve…. eller er det!?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ligeså pisse misundelig!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvor er det fedt. Han prøver lige at lyde nice og intelligent, ved at smide ordet 'superlativer' ind. Og så er det bare brugt helt galt. Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får sådan lyst til at afprøve det dersens Tinder for at få et godt grin, men det ER bare ikke god stil, når man er i et fast forhold. Dammit altså…

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jonna / byjohna

  Hvem fanden tænker “jeg skal lige finde en flot fyr” og søger på #ABC!?! er det en kode for noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 melankoli/antiinsomni-sange