Den gyldne nøgenbillede-regel

Shhh… #35

I dag har Femina anbefalet os, Frank og mig. Og ikke bare Miriam og hendes kat, men Miriam og hendes kat, Frank. Det gør mig sært glad, at Frank er nævnt ved navn. Måske fordi jeg synes, det betyder, at hans personlighed anerkendes. Han er ikke bare en kat, han er Frank. Min Frank. Jeres Frank. Det var helt forfærdeligt kattedamet skrevet, det ved jeg godt, men de af jer, der også er kæledyrsmennesker ved nok godt, hvad jeg mener. De af jer, der ikke er, kommer nok aldrig til at forstå det alligevel. Til gengæld hader I måske ikke jeres medmennesker så meget, som jeg gør?

Feminadamen var også ret stor fan af hemmelighederne. Så her får I endnu en bunke. Husk som altid at man indsender lige her. Helt anonymt og vidunderligt katartisk.

   

42 kommentarer

 • Well, det kan godt ske, du kender til overvældende mængde lækre, intelligente polakker her i landet, men stort set alle dem, jeg har mødt, er mere halvgamle, ucharmerende og ikke mindst ulovlige håndværkere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor er det nedern at skulle tjekke lande som Polen af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forhelvede også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totaaaaaalt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kommer aldrig til at ske. Jeg elsker hemmelighederne, men der er absolut ingen udfordring i dem for mig som blogger. Jeg bidrager ikke selv med noget, og så dør hele pointen med blogging lidt. Desuden ville kvaliteten falde gevaldigt, hvis jeg skulle poste ofte nok til at holde en blog kørende udelukkende med det koncept.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige præcis den abe. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan trøste med, at du ikke er den eneste, der har det sådan ved at se sine hemmeligheder publiceret. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yikes, ja, det er ikke så praktisk. Mine genboer smider deres tændte cigaretter ud ad vinduet, når de ikke gider ryge på dem mere, og jeg er sikker på, at jeg en dag bliver ramt i hovedet og får sat ild til mit hår…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også, at der er så stor variation i dem. Det gør det hele lidt bedre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg læser slet ikke bogblogs, så jeg har ikke den fjerneste idé om, hvorvidt der er noget om snakken, jeg elsker bare irrationelt had-hemmeligheder! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo ikke begrænset til bolig-området. Det er jo lidt det samme med fx mode også…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, tak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, de er ikke alle rigtig sjove. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I know!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg eeeelsker den slags hemmeligheder. Anede slet ikke, at det var noget, der kunne skabe tilfredsstillelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er et ambitiøst projekt, det må man give hende. Jeg tænker bare, at det må være nederen, når man så skal tjekke lande som Polen af…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan er det vel, når der går hype i ting. Jeg går ikke så meget op i bolig, men jeg uddeler snart håndkantsslag ud til Birkenstock-ejere. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Charlotte! Selv tak og tak for den fine omtale! Frank og jeg sender storfede luftkys din vej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak tak tak, jeg lover at blive ved, så længe der er kød på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der lader til at være konsensus om had til aben, haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk er generelt fascinerende, når de må være anonyme. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  hahahah, fuck kaj abe man

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Tro mig, hvis du oprettede en ny blog dedikeret til hemmeligheder, ville du have MAAAAAANGE flere følgere. Ikke fordi din blog ikke er interessant, (du er min fav), men her udelukker du lidt en målgruppe. Hemmeligheder kan alle lide. Du burde virkelig overveje det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Er vild med nr. 11!

  Mht. den sidste – er det træ-aben fra Kay Bojesen? Jeg tror jeg har levet under en sten – er indtil videre kun nået til billederne af marmor og de der ternede HAY-kasser. Men sindssygt belastende hvis det er den abe! Måske går jeg lidt hipster nu, men jeg har arvet en fra min oldemor, og har den stadig, da jeg syntes det var lidt sjovt at den var så gammel osv. Det er sguda bare irriterende hvis alle har den nu….

  //www.cathrinefrier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – Jeg har to af mine hemmeligheder med. Det gør mig underligt stolt. :p

  http://www.tinderslut.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har en forbi for afklippede negle- kan man få en advarselsradius? Det tog mig hele min barndom at lære min far, at lukke døren til badeværelset når han klippede negle. Og nu bor jeg sammen med en mand, som også glædeligt sender sine bæster ud fra altanen på 2.sal! Og ja- den forbi gør også, at det altid er en klam oplevelse at klippe egne negle :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dine Shhh indlæg – de er simpelthen for sjove, underholdende, ligegyldige, skræmmende, chokerende med mere…
  Forsæt endelig og tillykke med omtalen hos Femina.

  http://indeni.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Word. Er overrasket over hvor få bloggere/instagramprofiler der har sin egen stil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Den med bogbloggere og blomster kunne jeg selv have skrevet. Åh, de er så opstillede og kunstige mange af de billeder, der er på bogblogs. Ved egentlig ikke, hvorfor det kun går mig på, når det er bogblogs…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kender så meget følelsen fra den sidste hemmelighed. Og har det på samme måde med andre overeksponerede ting som de stribede kähler-vaser, puder og sengetæpper fra hay, kubuslysestager, eames spisestole m.m. Jeg står simpelthen af på det der med, at vi alle skal eje det samme …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg var Femina havde jeg også anbefalet dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åh, fik det helt skidt da jeg læste om vedkommende, der ikke er rigtig glad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Også mig! Tænk at noget så overpriced, uoriginalt og masseproduceret kan være så populært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åh hvor synes jeg da bare, at det er fantastisk, at nogen kan få så meget glæde ud af at se tånegle svæve væk i vinden haha. Jeg forstår det ikke, men fik et stort smil på af at læse den hemmelighed. Det må være verdens billigste måde at opnå nydelse på 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hahahaha, den med tå- og fingernegle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahaha! Jeg er vild med den med europakortet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ha ha den sidste er SÅ sjov! Sådan har jeg det også på instagram. Slap nu af med den grimme abe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Femina-damen takker for en ny omgang hemmeligheder 🙂 Og hils Frank fra mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med anbefalingen! Den er SÅ velfortjent! 🙂
  Som resten af din fanskare elsker, elsker, elsker jeg hemmelighederne! Du må aldrig stoppe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med at du er blevet nævnt i Femina. Jeg kan godt forstå at de anbefaler dig – jeg sagde da også højt “yes mannnn”, da jeg så at der var hemmeligheder (mine yndlingsindlæg er hemmeligheder fra din blog)!

  Og til det sidste indlæg: Kender godt følelsen – kunne snildt have sendt denne hemmelighed ind selv.

  God tirsdag herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SD

  Shit! Jeg synes virkelig, at hemmelighederne har været vilde de sidste par gange! Du har de mest spændende læsere, ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gyldne nøgenbillede-regel