Små blogs #4

Jeg er jo Bridget Jones #145

1. Jeg fandt den fortabte Hemsworth-bror på Tinder. (Ikke Luke. Ham snakker vi ikke om.) Jeg sværger, han var den perfekte kombination af Chris og Liam… Hvilket selvfølgelig også betød, at jeg ikke fik et like tilbage. Well fuck you too.

2. “Kan ikke komme i tanke om et mere velegnet vejr at rydde op i sin makeup i.” Citat Pudderdåserne. Det er sjovt, for min første indskydelse var mere noget med at have en undskyldning for at blive i sengen og se Grey’s Anatomy hele dagen.

3. Såeh, der var den her vandmelon, der havde stået i mit køleskab et stykke tid. Et meget langt stykke tid. Og da jeg trykkede i overfladen viste den sig at være helt blød. Sådan nærmest flydende. Hvilket ikke er et godt tegn. Så jeg besluttede mig for at smide den ud. Bortset fra, at da jeg ville vippe den ned i skraldeposen vippede jeg den i stedet ned på gulvet, hvilket mere eller mindre resulterede i en eksplosion af rådden vandmelon ud over hele mit køkken og mig selv.

4. Jeg bor tilsyneladende under en sten og havde derfor ingen anelse om, at der var gay pride i Købehavn i går. Dagnabbit! Endnu en mulighed for at få mig en bøsse-bff forspildt.

5. Jeg fik en mail fra Trendsales om, at de havde “lagt mærke til”, at jeg havde nævnt dem i et indlæg, og om jeg ikke ville linke til dem i den forbindelse? Så ville de kvittere med noget gratis VIP og noget. Jeg skrev tilbage, at det desværre var i kommentarfeltet, de var blevet nævnt, og det kunne jeg ikke redigere, men at jeg altid sørgede for at linke, når jeg nævnte dem. Fik jeg noget gratis VIP ud af det? Næh. Det var de bare “glade for”.

6. Havde købt en ny pakke pæne, pæne tomater til den der tomatsauce, jeg er blevet storforbruger af. Jeg lagde dem på komfuret. Jeg tændte ovnen. Bortset fra, at jeg ikke tændte ovnen, jeg tændte kogepladen, og 10 sekunder efter var der smeltet plastic og brændte tomater ud over det hele.

7. Min lokale kinamand er blevet japaner. EJ! Jeg vil ikke have rå laks, jeg vil have indbagt kylling!

8. I forgårs havde jeg et mareridt så slemt, at jeg bed hul i begge mine kinder i søvne. Nu kan jeg ikke spiste noget som helst syrligt, uden det svier.

9. Undgår meget bevidst at tjekke, om der skulle være kommet nyt info omkring studiestart på KUAs intranet. Jeg kunne jo risikere reelt at skulle forberede mig.

10. Frank har som de fleste katte engang imellem behov for at spæne fra den ene ende af lejligheden til den anden, og det plejer at gå nogenlunde smertefrit. I går aftes hørte jeg imidlertid den velkendte lyd af en spænende Frank efterfulgt af et meget højt brag. Ti sekunder senere kom dyret listende ind til mig med verdens mest skyldige udtryk i ansigtet. Lortekat.

   

14 kommentarer

 • Sushi er latterligt overvurderet. There. I said it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spørgsmålet er så, om man i virkeligheden vil være kæreste med en Hemsworth-bror. Man må jo skulle feje savlende pigebørn væk fra fordøren flere gange dagligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Av ja, så slap jeg alligevel lettere… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han havde vælte min smykkekurv på gulvet, den hat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nooooo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig synd for ham. Han er jo ikke grim eller noget, det er bare, når man sammenligner med de to andre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katte er så pissenederen nogle gange…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville sgu heller ikke bytte min indbagte kylling ud med rå laks. Bvadr..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fandme for ringe med ham Tinder-spaden! His loss! Og hvor jeg dog kan se mig selv lave samme stunt med de tomater… Hahaha! 🙂
  God søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg lavede samme nummer med komfuret som dig. Det var bare min computer i stedet for en bakke tomater…………..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad havde Frank så smadret? 😛 Du kan jo ikke bare lade en cliffhanger hænge sådan der! 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lavede samme nummer med melonen for et par uger siden – den faldt bare ikke ud på køkkengulvet, men ude i opgangen – og trillede halvanden trappe ned med dødt melonkød i alle retninger… FML! Ps. Frank for President! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brix

  I really don't get it. Hvordan kan Luke være så lav og så, ja, kedelig.. når hans to yngre brødre er så høje og haps og alt muligt. Stakkels mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vågnede op en morgen til et meget fugtigt køkkenbord. Den meget flotte, store vandmelon, jeg havde købt dagen før havde besluttet sig for at være rådden indeni og var eksploderet ud over bordet. Der lugtede enormt spøjst i adskillige dage! Gross…

  Mht. nr. 10, så kan mine to tyksakker det samme. Lige nu har jeg stillet en samling tomme colaflasker ved altandøren, fordi jeg har været for doven til at stille dem ud på altanen i en pose. Resultatet? Misserne spiller kattebowling et par gange dagligt. Og laver strike HVER gang… Suk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små blogs #4