Jeg er jo Bridget Jones #140

Sære søgeord – Juli

Vi kan så småt begynde at se enden på juli, hvilket blandt andet betyder, at jeg nu kun har én måneds ferie tilbage (#studenterproblemer), men det betyder også, at vi endnu engang skal tage et kig på, hvilke sære ting, folk har tastet ind på Google, der af mere eller mindre mystiske årsager har ledt dem til bloggen…

Ikke nogen modella – Næh, altså, det er jeg jo ikke. Men det er vel også okay?

Miriams bok – Til gengæld er jeg muligvis en høne?

Mirmas blok – Jeg ved slet ikke, om “Mirma” overhovedet er et navn, men hvis det er, tror jeg mere, det findes hos stramme bibliotekartyper, der burde være gået på pension for længst.

Anekdoter om ældre – Jeg har kun den ene. Må jeg foreslå at investere i et eksemplar af Hjemmet?

Gode fukc – Gode what now?

Når tånegle bliver tykke og spidse – Jeg har slet ikke noget vittigt at sige. Camoufler det med neglelak?

Hvor tit får i matches på tinder – Nogen er tydeligvis ved at gøre den ubehagelige opdagelse, at hun slet ikke er så lækker, som hun troede.

Skjul mave tøj – De hedder spanx. Og de er en gave sendt fra Gud.

Strækmærker på røven – Sjovt nok ikke. Men til gengæld har jeg på mere eller mindre resten af kroppen, og så kan man jo så diskutere, om det er bedre.

   

27 kommentarer

 • O_O

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha læste matches som nachos – burde nok ikke have drukket de tre vodkadrinks xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Altså, ved ikke om det er mig der er underlig, men jeg har da lige en g-streng på under mine spandex..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Som i min egen kommentar længere oppe, som fortæller at jeg selv er ved at uddanne mig til bibliotekar, så kan jeg fortælle at både jeg og mine medstuderende joker med præcis sådan nogle kommentarer mellem hinanden 😉 Helt ærligt, så har alle fag fordomme imod sig, og så må man altså lære at joke med på den 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonuspoint til dig <3
  Og lidt ekstra lååååve til dig og din blog! Og Frankemis 😀 (og jeg siger faktisk Frankemis hver gang jeg ser et billede af ham)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvis man havde gjort sig det besvær, at læse et par af de andre indlæg – inden at man satte kære Miriam i bås, så ville man vide at det er den slags humor, som gør at vi alle sammen (de fleste af os) ELSKER denne her blog!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det vil jeg helt sikkert ikke kunne. 😀
  Men ja, en tur på toilettet inden der sker mere, og så forsøge sig med en forklaring om at man altid går bundløs til fester?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordomme? Nej. Jeg læser selv litteratur, så det ville være en anelse hyklerisk at gøre nar af folk, der beskæftiger sig med bøger på daglig basis. Stereotyper? Jada. Jeg gør mig en hel del i stereotyper. Kattedamer, bloggere, børnefamilier, osv. Jeg skærer alle over én kam og peger masser af fingre. Det er en stor del af bloggens identitet. Men det er alt sammen med et glimt i øjet og et ordentligt skud sarkasme. Hvis du bliver stødt af den slags, så er du imidlertid helt sikkert landet det forkerte sted. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Og velkommen til galskaben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var da også en virkelig sær fejl… Det ser jo helt forrykt ud! 😀 Jeg retter med det vuns! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og hvis du gør, så hold dig fra ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er bange for, at jeg ikke kan hjælpe, jeg finde mine i analyseprogrammet, der er indbygget i Blogger…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg kan ikke påstå, jeg har stået i den situation, men jeg ville nok smutte på tissetur og så fjerne dem på toilettet. DO NOT DO A BRIDGET!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så rare! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yikes! Ikke rart at skulle lave sådan en søgning! :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hmm, du er så ENDNU en af de mange, der har diverse fordomme mht bibliotekarer… Jeg er bibliotekar, og hverken jeg, eller de mange andre bibliotekarer, jeg kender, er altså sådan specielt kedelige. Den eneste måde hvorpå jeg repræsenterer “bibliotekar stereotypen på, er vist ved at bruge briller… Måske du lige skulle skrue ned for fordommene?
  Mvh Anne-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du laver da bare en Bridget Jones!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  ELSKER de her indlæg. Og din blog. Du gør det godt M! Hilsen en ny læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hahah, elsker disse indlæg xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jo, jeg har nemlig! Men jeg regner ikke med at løbe ind i en Daniel Cleaver-type lige foreløbig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Normalt undgår jeg at kommentere stavefejl, fordi jeg tit fremstår som en bitch, men den her er jeg nødt til at kommentere på med store bogstaver, blot fordi det er det, jeg er ved at uddanne mig til 😛
  Men det staves altså BIBLIOTEKAR 😛 Og undskyld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S: har du ikke set Bridget Jones?! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan ikke finde ud af at finde mine søgeord i Analytics. Jeg, en tåbe. Hjælp mig, MIRMA!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg elsker også den her liste. Til gengæld har jeg mine tvivl omkring spanx, for det er jo tydeligvis den nemmeste, hurtigste og mest smertefri måde at blive lækker til en fest.. Men hvad så, hvis der er bid? Flår man bare gigatrussen af så hurtigt, at han ikke ser den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Årh jeg elsker de her lister! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er spøjst hvilke ord der dukker op haha!
  På min er et af søgeordene “Lungekræft blog”? Øh.. Ja, okay 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #140