New love + nyopdaget vidunderbutik

Krakiler

(Det tog mig lang tid at finde en billede, hvor Jensen Ackles udtrykker præcis den rigtige mængde “seriøst?!”, men det lykkedes!)

Jeg afskyr ikke kun varmen, fordi den gør, at jeg ikke kan sove om natten og føler mig klistret 24/7, men også fordi den gør mig så forfærdeligt irritabel. Jeg minder mig selv om en hest, jeg passede engang i mine teenagedage, der hadede varmen og om sommeren derfor altid opførte sig som lidt af en idiot. Man kunne fx ikke få lov til at rense hovene på hans forben uden at blive nappet i røven. Den var sikker hver gang. Lortedyr.

Jeg kan objektivt sagtens se, at jeg stejler over nogle latterlige småting for tiden, men jeg har svært ved at gøre så meget ved det. Udover at komme på små ligegyldige ting, der retfærdiggør min reaktion. I går var jeg fx oppe at diskutere med en pige på Facebook. Hun påstod noget, der var forkert, så jeg rettede hende. Hun ville ikke tro på mig, så jeg smed noget evidensbaseret kildemateriale hendes vej. Som man jo gør. Hun kvitterede med et link, der understøttede hendes påstand, men som var 1) taget ud af kontekst og 2) ikke fra en troværdig side. Og lige der fik jeg så at føle, hvor uendeligt kort min lunte er blevet. Kæft, hvor blev jeg irritereret. Her havde jeg pænt taget tid ud af min uendeligt travle dag til at gøre hende klogere, og så brugte hun alle våben i sit arsenal på at forblive uvidende! Selv efter jeg gentagende gange pointerede, at det egentlig ikke var et holdnings-issue, fordi jeg havde ice cold facts på min side, var hun ikke til at rokke.

Og jeg ved godt, at jeg bare burde trække på skuldrene og tænke “fuck it”, men jeg bliver så træt af den slags mennesker. Man ved bare, at det er den samme type, der i sin tid insisterede på, at jorden var flad, fordi det havde de nu engang besluttet sig for, at den skulle være, og i et kort øjeblik tog man sig selv i at håbe, de havde ret, så man lige kunne vappe dem ud over kanten…

Lige der brød admin imidlertid ind i diskussionen og råbte af os, at vi var off topic, og jeg havde ligesom luret, at der skulle mere end almindelig fornuft til at banke sandheden ind i hovedet på hende, så jeg opgav sukkende projektet, kravlede tilbage op på min høje hest og nøjedes med at belære hende mentalt resten af aftenen.

…I ved, fordi jeg er sådan et godt menneske og overhovedet ikke krakilsk.

   

29 kommentarer

 • Jeg kan ikke engang holde mig selv ud i denne varme… På den front er det vist meget fint, at der ikke er en mand, der skal trækkes med mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hurra! Der var én, der fangede den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drømmer lidt om at lave en England: Sende folk, der er nederen til Australien! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det åndssvage er netop, når man sidder med fakta sort på hvidt, og de stadig insisterer på at diskutere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også top-fan af citatet! Overvejer seriøst at ramme skidtet ind! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige ødelagt en kæresteferie i Berlin ved at være vrissen, bidsk og storsvedende på grund af de fireogtredivefuckinggrader, der har været dernede. Min kæreste, der ELSKER varme (42 grader i Spanien for et par år tilbage var næsten for køligt for ham) kan slet ikke se problemet, og jeg forstår heller ikke selv, hvorfor jeg synes, det er så slemt – men hele mit system lukker bare ned, og jeg har lyst til at lægge mig ind i køleskabet og være i fred!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brix

  Haha. Kender det SÅ godt. Jeg får ingen søvn i den varme, og man bliver altså bare cranky, når man ikke får nok søvn. Regn, kom nu, please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brix

  Skalotteløg, det citat der er mit nye yndlingscitat!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brix

  Jeg mangler så meget en like-knap til alle dine svar, Miriam! Især den om Stephen Mercant. Hahahaha 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “stejler” høhø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha 😀 “så man lige kunne vappe dem ud over kanten…” Nice one.. når jeg har mine “people are idiots” moments, så drømmer jeg om den her færge, der kan transportere folk ud af verdenen i en helveds fart. Det kunne være så nizzle i en diskussion og trække det ultimative “you are an idiot, and not even God can help you”- kort og give dem billetten til denne færge.. Adios fister løgsovs! It's for your own good (så lyder jeg også lidt international med hele 3 forskellige sprog i brug. Ekstra kredit til brainy konto).

  Forrygende overspringshandling midt i torsdag-aften-og-jeg-sidder-stadig-med-metodedelen-i-specialet-og-fatter-ikke-en-skid.
  Hilsen Nana

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Meget muligt – men hvis der er tilpas mange, der påstår, at alle farver er kønsneutrale, hører farvehysteriet måske op en dag;)

  Det er sådan noget, man kan gå meget op i, når man har (pige)børn og er træt at at se dem blive overdynget med pink;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Know the feeling! Grrr…
  Havde en mindre diskussion igår med nogle tøser der blev ved med at prøve og fortælle mig, at man skal betale told ved køb for 75 kroner i ikke EU lande, andre sagde 100 og 200 kroner. Jeg blev ved og sige at man risikere at skulle betale GEBYR ved 80 kroner (uden fragt) og told først ville blive pålagt ved køb over 1150,- kroner. Så linkede jeg til den side hvor de påskrevne regler står, og alligevel var det mig der løj. Ehm, ja..

  Og så sidder jeg bagefter og tænker – hvorfor fanden spildte jeg lige 15 minutter på at forklare nogle de rigtige regler, når jeg i realiteten kan skide dem et stykke om de får deres lorte pakke nuppet i tolden? Damn me!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Ok fair nok. Kom bare til at tænke på det straks, da det har sat mit pis i kog på det sidste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi du skrev din holdning om et temmelig kontroversielt emne, som helt sikkert ville medføre en større diskussion med andre læsere, og det er dette indlæg ikke beregnet til. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså enig med Skalotteløg her. Alle børn kan gå i blå, men det ændrer ikke på, at blå oftes associeres med drenge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snacken over alle snacks.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I KNOW! (Eller, jeg er normalt også en kælling, jeg er bare bedre til at skjule det i varmen.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg hader dem også, når det er koldt, der er jeg bare lidt bedre til at tackle dem!

  OMG! Må se! Må score! Må gifte mig med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bahaha, jeg er sikker på, at jeg er dummere uendeligt meget oftere, end jeg er klar over!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den slags mennesker mangler tæsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hvorfor er min kommentar slettet?:-0

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næeh, det behøver ikke være forbeholdt drenge. Men kønsneutralt er det sgu ikke 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sådanne mennesker irriterer mig, uanset om det er varmt eller koldt – men når det er varmt orker jeg bare ikke at tage diskussionerne.

  (Derimod mener jeg ikke, man behøver være specielt dum for at mene, at blåt ikke er forbeholdt drenge – måske nærmere tværtimod)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jensen Ackles… Yummy!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg er normalt verdens mest jubelglade menneske. Virkelig Jeg smiler så bredt, at folk tror, jeg griner, og jeg er umulig at gøre sur (med mindre det er min kæreste, så er det en helt anden snak… godt jeg ikke har sådan en for tiden). Men her i varmen er jeg sådan.. irriteret i hele min krop. Jeg har lyst til at slå folk og alt muligt, og det er en helt forfærdelig følelse, når man plejer at elske (næsten) alle. Kulde kom igen please!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Om det er varmt eller koldt, så kan jeg ikke klare sådanne mennesker! De holder stædigt fast i, at de har ret, selvom man viser dem at de ikke har! Sådanne mennesker irriterer mig grænseløst!!!
  Og helt off topic: har du set at Stephen Mercant kommer til Danmark i oktober og optræder?!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aaaargh, har haft en lignende oplevelse i går. En pige, som skrev, at hun altså mente, blå var en kønsneutral farve. Det var så ligegyldig en diskussion, og jeg slog mig selv i hovedet resten af aftenen. HVORFOR spilder jeg min tid på sådan en tumpe? Hvorfor generer det mig, hvorfor kan jeg ikke bare sige PYT?
  Jeg ville gerne tro, det var varmen, men det sker desværre også for mig om vinteren. Min teori er, at internettet er tåbernes samlingspunkt, ligesom bymidterne var i gamle dage. Der hvor småtbemidlede tog hen for at blive underholdt – frem for at læse bøger og male og gøre små drenge til rigtige mænd, som de lærde gjorde. Noget med at ligge ned og spise vindruer…

  Så kigger jeg på det citat, jeg har hængende på væggen: When you're dead, you don't know that you are dead. It is difficult only for the others. It is the same when you are stupid.

  (Bemærk venligst, at jeg af samme årsag ikke kan se, når jeg selv er et kvaj ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Brix

  Hæh. Jeg har det på samme måde i varmen. Og med den slags mennesker, pff. I hear ya'! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New love + nyopdaget vidunderbutik