Shhh... #22

10 nederen ting ved at være blogger

1. Frygten for at gå udenfor med tømmermænd/morgenhår/pandaøjne fordi det jo kunne være, nogen genkendte en!

2. Når et indlæg, man har brugt en evighed på, får ingen respons, mens et indlæg, man har brugt tre minutter på, ender med at blive vildt populært

3. Hit and run-kommentarer. Oftest lagt af en anonym person, der lige vil smide sin meget unødvendige mening på en meget nederen måde, men egentlig ikke er interesseret i respons. Jeg har dem dobbelt op i hemmelighedssektionen, hvilket er endnu mere frustrerende, fordi der kan jeg ikke engang svare uden at skulle udgive kommentaren i et indlæg. Som fx vedkommende i går, der ud fra den minimale procentdel af min situation, jeg delte i indlægget om at være særligt sensitiv, lige ville gøre mig opmærksom på, at jeg vist har misforstået, hvad det går ud på. Ikke bare enormt provokerende for mig, men også temmelig flabet over for de mennesker, inkl. adskillige læger, psykologer og en fucking overlæge i psykiatri, der har brugt årevis på lige netop at forklare mig, hvordan min hjerne er skruet sammen.

4. Den evige afhængighed af vejret. Jeg ville fx have lavet swatch-a-palooza i dag, men det står ned i stænger, så lyset duer ikke. (Nej, jeg er ikke en dygtig nok fotograf til at tage billeder i dårligt lys.)

5. Had/kærligheds-forholdet til followers-tælleren på Bloglovin’. Den lede kælling.

6. Mængden af bizare mails. Før i tiden, da jeg fokuserede noget mere på sko, hørte jeg fx med jævne mellemrum fra fodfetichister.

7. At skulle forsøge at tjene penge uden samtidig at sælge ud. (Det har jeg endnu ikke luret, hvordan man gør, så jeg tjener bare ingen penge.)

8. Misundelse over alle andre bloggeres gratis ting. Delvist fordi det selvfølgelig betyder, at de er mere populære end mig, men mest fordi der jo for pokker ikke findes nogen, der ikke drømmer om at svømme i gratis ting!

9. Man bliver afhængig af folk, der overfalder en med komplimenter og får abstinenser og/eller paranoia, når det ikke sker i en periode.

10. Når man læser et virkelig godt indlæg hos en anden blogger og bliver hidsig på sig selv over, at man ikke fandt på det først!

   

26 kommentarer

 • Det er, fordi der ikke er nok mennesker i Danmark, der elsker neglelak, Heidi! Vi må åbne deres øjne! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 400 gange! Ja, det er der så ingen af mine indlæg der kommer i nærheden af, men jeg swatcher nu alligevel gladeligt deruda' 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis det hjælper, så er du til gengæld væsentligt bedre til det med neglelak end mig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, så er jeg heller ikke alene om DE tanker. Tak for det – det er så det her indlæg (blandt andet), som jeg er pisse sur over, at jeg ikke selv har skrevet 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal gøre mit allerypperste, det lover jeg! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg STALKER min Bloglovin'. Det er decideret pinligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brugte timevis på at swatche lakker i går, og jeg ved bare, at det indlæg bliver set max 400 gange. Men fuck nu det, det er min blog og jeg elsker neglelak! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder vel nok dejligt. Tak og velkommen til! Og bare rolig, alle folk er best buddies med Franken, det er en del af hans charme! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det har vi bare!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så meget fan af dig, Miriam! Please never change- når du engang bliver en af de helt store bloggere her i andedammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 5'eren….. argh… Bloglovin' er en kælling… og det burde jo slet ikke være det der afgjorde det hele meeeeen man holder alligevel øje…. konstant! Tænk nu hvis den var gået op, eller endnu værre…. ned 😮

  Endnu et spot on indlæg – tak for det Miriam!
  – Smil fra Pigepaatvaers

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2!! Omg jeg hader det.. er simpelthen noget af det værste… 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er ny læser herinde af din blog – og jeg kan fortælle dig, at jeg bliver fastlæser (!!!) Jeg har lidt på fornemmelsen, at din blog kommer til at blive min yndlingsblog fremover, og jeg er altså ret så kræsen, når det gælder nye blogge. Men du er dejlig personlig og super sjov! Er især fan af Bridget Jones-indlæggende – sidder med et smil, og et lille grin bryder ofte ud. Føler forresten også, at jeg allerede har et personligt forhold til din kat, og jeg har altså kun læst med i en enkelt dag. Hvad skal det her dog ikke ende ud med. Er lykkelig over at falde over din blog! Det var egentlig bare det, jeg ville sige: kæmpe ros til dig!
  – Hilsen en ny stor fan, Katrine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har det hårdt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JA!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg HAR et smart-dyrt-spejlreflekskamera, jeg kan bare ikke finde ud af at bruge det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yir!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pissemeget! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også dig, Louise! Mest fordi du elsker mig. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sommetider får jeg fnidder af en hjerne der tænker alt i indlæg og billeder, men det er nok også et af oddsene! Google analytics kan også være en bitch!!!
  Kh Henriette // blondinemor.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, kender godt den med vejret – hvertfald mht. til solen, et dårligt lysindfald er virkelig nederen at stå med. Især når man ikke liiiige er iphone/smart-dyrt-spejlreflekskamera-indehaver, men derimod utilregnelig-Samsung-fra-fortiden-ejer i stedet.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha HØRT! Det er eddermaneme hårdt at være blogger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr 10 sidder jeg så tilbage med.. 😛
  Elsker det.. <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, så sandt, så sandt! Vi har det hååååårdt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker dig. Sådan fordi du er awesomesauce.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #22