Shop the blues away...

Miriam tester lorte-mascara

Kender I de der bloggere, der skriver noget i dur med “jeg har fået tilsendt produktet af *tilfældigt firma*, men meningen om det er helt min egen”? Og man ved bare, at de aldrig kunne finde på at sige noget negativt om produktet, og selv hvis de gjorde, så ville det være pakket ind i tre tons vat, fordi de ellers ville være hysterisk bange for aldrig at få noget tilsendt igen? (Edit: Må hellere lige gøre opmærksom på, at det selvfølgelig ikke er alle bloggere, der skriver sådan, der har den indstilling.)

Jarh, jeg bliver aldrig den slags blogger.

Hvis I gerne vil have bevis på det statement, så kan I fise over til rijaH og se min anmeldelse af verdens mest umedgørlige mascara, der fik smurt både mig og mine omgivelser – men ikke så meget mine vipper – ind i sort. Hør mig bl.a. frustreret udbryde på godt jysk: “Det’ for meget bøvl!” Det er yndigt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg bliver muligvis blacklistet fra alle PR-bureauer i København efter den omgang, men alligevel spurgte rijaH mig, om jeg monstro kunne tænke mig at være fast gæstetester på hendes blog, og I ved godt, hvad det betyder: GRATIS TING! Wuhu! Jeg svarede derfor naturligvis, at det ville jeg hellere end gerne, men at hun måske lige skulle tjekke stemningen på den første video først, så derfor må I selvfølgelig også gerne rose mig til skyerne i kommentarfeltet derovre, hvis det der med hudløst ærlige anmeldelser, det er noget, I kunne tænke jer at se mere af. 😉

   

30 kommentarer

 • Rijahs blog har skiftet navn i mellemtiden. Du kan finde indlægget her: http://spinthebeauty.dk/2014/05/miriam-tester-sephora-upside-down-mascara

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Linket virker ikke 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er planen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk video! Flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bare alt for mange af dem! Jeg er glad for, at jeg ikke er den eneste, der har bemærket det. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og det gjorde det bare ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Argh, jeg er bange for, at jeg ikke er helt det rigtige publikum til den slags. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • WUHU!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen, det var jo noget lort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den virker i hvert fald virkelig ugennemarbejdet, den mascara! Og velkommen til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, jeg efterlyser også flere negative anmeldelser. Det er for dyrt med alle de positive! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arhmen jeg var jo totalt snasket ind til sidst, det var helt ad helvede til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ha, det kender jeg godt. Det er sært, at man i virkeligheden sjældent ved, hvordan bloggeres stemmer lyder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den var så latterligt besværlig at arbejde med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TAK! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Will do!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Kender I de der bloggere, der skriver noget i dur med “jeg har fået tilsendt produktet af *tilfældigt firma*, men meningen om det er helt min egen”?

  Ja, kun alt for godt. Så ved man med sikkerhed at produktet bliver rost til skyerne. Spot on indlæg Miriam 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  “Dæææh fungerer eeeehkk en skiiid!”
  Hahahaha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen så hører du jo ikke til de bloggere, og så er der ingen grund til at føle sig ramt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arj, nu gør du mig trist Miriam.
  Jeg skriver altid hvis produkterne er forærede, og jeg pakker bestemt ikke noget ind i vat.
  F.eks. skrev jeg dette om det seneste produkt jeg har været utilfreds med:

  “Denne hårmaske lugter virkelig af billig wc-rens. Det mener jeg altså. Kæmpe turn-off!
  Derudover skal den sidde i 10-15 minutter, og så skulle man mene at den ville have en effekt bagefter, men jeg mærker ingen forskel. Man skal også bruge balsam efterfølgende før at håret er til at rede ud.
  Øv altså.”

  Det er muligt at du har ret omkring andre, men jeg følte mig ramt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg følger ivrigt med på bloggen 🙂

  Jeg er selv stifter af en nytænkende yogablog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det genialt! Og ikke et eneste negativt ord i hendes comments indtil videre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Haha, hvor er det godt! Jeg elsker at du er så uimponeret, det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker din ærlige anmeldelse! Og jeg håber, Sephora vil tage kritikken til sig. Allerede ved mængden af mascara på børsten går det jo galt, og jeg kan virkelig ikke se, hvorfor de ikke selv har set problemet, inden den der røg i handlen. Nå, men om ikke andet, så har din video i hvert fald skaffet dig minimum en ny fan (mig) 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bedste anmeldelse nogensinde! Hvis flere anmeldelser var som den, så fik jeg nok heller ikke helt købt så meget bras, ha 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s.

  Jeg elsker det! “Der er alt for meget mascara, der er slet ikke noget børste, der er kun mascara!” Du er nødt til at blive fast gæsteanmelder. Jeg har aldrig gidet se makeupvideoer, men du er alt for sjov til at lade være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg var flad af grin da jeg så den! Hvor er du bare fantastisk til at anmelde 😛 Jeg skulle lige komme mig over at din stemme ikke lød, som den gør i mit hovede, når jeg læser dine indlæg, men efter det nød jeg hvert eneste minut!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • haha det var sku en sjov anmeldelse og ærlig! Så lige videoen. Havde ikke hørt om den før (bor jeg under en sten?) og ja jeg skal da ihvertfald heller ikke ud og købe den. Den ser sku besværlig ud og det har jeg slet ikke tid til om morgenen 😀 Godt review!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mest. Geniale. Anmeldelse. Ever !!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hahahaha, jeg er vild med det!
  Jeg håber, du vil fortsætte med at linke, når (hvis) du anmelder produkter i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop the blues away...