En bøn

Der er mange af jer, der bruger hemmelighedssektionen til at indsende kritik til bloggen, og det ville være rigtig rart, hvis I i stedet kunne skrive den kritik på de relevante indlæg, i en mail eller deslige. Hemmelighedssektionen er ment som en lidt anden funktion, og I kan sagtens stadig være anonyme. Jeg modtager hjertensgerne (konstruktiv!) kritik, men jeg vil samtidig enormt gerne komme med respons dertil, og når kritikken bliver indsendt som en hemmelighed, kan jeg kun gøre det ved at offentliggøre selv samme hemmelighed, og hvis jeg ikke laver andet end at udgive hemmeligheder om, hvor nederen bloggen/jeg/Frank tilsyneladende er, så tror jeg ret hurtigt, konceptet dør. 😉

Hvad angår den viste hemmelighed, så vil jeg lige gøre hemmelighedsindsenderen opmærksom på, at vedkommende muligvis har misforstået, hvad min pointe med de ugentlige recaps er. Når jeg kommer med teorier om, hvad der sandsynligvis kommer til at ske, er det for at gøre opmærksom på, hvor forudsigeligt programmet er, hvilket for mig er lige så fantastisk som interaktionen mellem deltagerne. Det er i samme dur, som når jeg fx kommenterer på, at klipperne har fucket op. Jeg skriver ikke noget, der ikke er åbenlyst for de fleste, så hvis det var ment som ros for egen genialitet, ville det måske lige være nemt nok. 😉

Derudover så bliver jeg lidt forvirret over måden, hvorpå denne hemmelighed er formuleret. Jeg går (måske fejlagtigt?) ud fra, at de fleste af jer, der læser med, reelt nyder det, og hvis denne hemmelighed/kritik nu havde været formuleret noget i stil med: “Jeg ville personligt foretrække, hvis du ikke kom med forudsigelser om, hvad der kommer til at ske i dine Paradise Hotel recaps + eventuel begrundelse”, så havde jeg fået meget mere ud af den, fordi jeg ville kunne se, at den kom fra et oprigtigt, personligt og konstruktivt sted. Som den står der, synes jeg ikke, der er meget konstruktivt over den. Så kan man selvfølgelig argumentere for, at denne specifikke hemmelighedsindsender måske ikke bryder sig om bloggen, men det forekommer mig ulogisk, for hvorfor ville man så gennemtrawle de alenlange Paradise-indlæg? Under alle omstændigheder så bruger jeg snildt tre-fire timer på hvert Paradise recap-indlæg, så det er ikke ligefrem en fed følelse at få at vide, at resultatet er “grænseløst irriterende.” Skulle du, vedkommende bag denne hemmelighed, nu virkelig være en hater (som de unge siger), så lukker jeg bare lige røven, for så er du selvfølgelig ligeglad med mine følelser. Er du imidlertid ikke en hater, så ville jeg være rigtig glad, hvis du en anden gang ville være lidt mere omhyggelig med din formulering. Jeg aner jo ikke, hvem denne hemmelighed er fra, så jeg har meget svært ved at vurdere, om en kommentar som denne er skrevet med et glimt  i øjet, eller om “du er dygtig” er ment helt fantastisk nedladende. Og jeg er jo pessimist, så jeg hopper automatisk på sidstnævnte analyse, hvilket selvsagt er temmelig skod… 😉

Generelt er der flere af de hemmeligheder, jeg modtager, der er nedladende, grove eller virkelig lede. Jeg har tidligere understreget, at jeg ikke udgiver hemmeligheder, der er decideret ondskabsfulde, uanset om de omhandler mig selv eller andre bloggere, og jeg bliver faktisk lidt ærgerlig, når nogen igen-igen bruger hemmelighedskonceptet som undskylding for at svine folk til. Hvis man gerne vil have sin hemmelighed udgivet, så er der langt større sandsynlighed for, at det kommer til at ske, hvis den er bare nogenlunde sobert formuleret. Jeg har gjort det ret tydeligt, at jeg ikke har et problem med ærlige meninger, og dem udgiver jeg også gladeligt, men ærlighed er ikke det samme som at jokke på folks følelser for sjovs skyld. Det er en hårfin grænse, helt bestemt, men det ville være cool, hvis jeg nu slap for overhovedet at skulle definere den. Så kære, søde mennesker: Jeg ved jo, I er fornuftige individer, så hvis I vil hemmelighedsfnidre om specifikke personer, kunne vi så ikke aftale, at I lige tjekkede kammertonen en ekstra gang? Det ville gøre det hele væsentligt sjovere for os alle sammen… Eller, det vil sige, mest for mig, der sidder i modtagerenden af alle jeres vrede følelser. 😉

Kommentarer (13)

 • Kedeligt, når folks “hemmeligheder” bliver til kritik. Jeg kan meget bedre lide rigtige hemmeligheder, og hvem gider læse folks smålige, negative meninger? Ikke jeg, for jeg vil bare have min dosis hemmeligheder. Så dumme haters, det er der ingen der får noget godt ud af.
  Med hensyn til dine Paradiase Recaps: jeg synes at det er et fantastisk koncept. Det er sjovt at læse hvad du tænker om det der sker, og ofte har du ret, selvom jeg, som så mange andre, stadig holder med Henriks gruppe, bortset fra når de “diskuterer” med de andre.

 • Hvis indsenderen af ovenstående “hemmelighed” havde nogen stolthed i livet havde vedkommende 1) sendt den ind via mail, så kunne I have haft dialog der 2) ikke sat en smiley ind efter en dårligt formuleret tekst. Så la' da vær.

  God dag Miriram !

 • Elsker måden du (hvergang) håndterer knap så konstruktiv kritik på, Miriam! Der skal satme en omgang hård-hudet-hed og kæmpe forståelse til, før at man (læs: jeg) ikke går helt i ned, hver gang sådan nogle intetsigende, negative kommentarer kommer. Nu hvor jeg selv er stoppet med at se Paradise (fordi mit fjernsyn ikke virker………) synes jeg indlæggende er kedelige, men elskede dem dengang jeg var fast seer. Derved ikke sagt du skal stoppe dem, for det er jo det fine – jeg kan bare scrolle videre hvis indlægget ikke passer mig 😉

  Bliv ved med det du gør lige nu – masser af lange tekster, sjove frank-indlæd, hemmeligheder og paradise-recap. Og gerne flere debatter.. Hoho. Herre yndlings blog!! Og jeg læser endda (lidt for) MANGE.

 • Jeg synes dine Paradise indlæg er brilliante – jeg har aldrig (og vil sikkert heller ikke gøre det) set Paradise Hotel.
  Alligevel synes jeg, at det er sjovt at følge med netop fordi det virker så forudsigeligt.
  Derudover tager dine summeringer mig ikke en hel uge – men kun et par minutter. Jeg vil vove at påstå, at du ihvertfald gør mig en tjeneste, da jeg nu godt kan følge (lidt) med i mine venners, før mystiske, samtaler om folk jeg ikke rigtig aner hvem er. Så bravo! Tak for dine fremragende indlæg (ikke kun Paradise indlæggene, vil jeg gerne tilføje!).

 • Jeg ser ikke Paradise – har ikke engang TV3. Men dine Paradise recaps er f*cking geniale og totalt optur. Og meget, meget sjovere end programmerne i sig selv 🙂

 • Åh, der er skam mange mennesker, der elsker dramaet i de negative… Men det er jo fjollet at skrive hemmeligheder om min blog derinde, når man nu bare kan skrive dem direkte på bloggen!

 • Jeg havde bestemt også foretrukket en mail eller i det mindste bare en kommentar på et af Paradise-indlæggene i stedet. Det bliver lidt en hit-and-run på den der måde – og jeg synes sgu, det er lidt unfair, at jeg ikke kan få lov til at komme med respons!

 • Åh, jeg bliver så glad, når nogen siger, at jeg håndterer kritik flot. Før i tiden tog jeg det nemlig pissepersonligt og gik totalt i forsvarsposition og råbte og skreg, og det var jo lige så lidt konstruktivt. 🙂 Men ja, tænkte lidt det samme, altså, at hvis man ikke bryder sig om PH-indlæggene, så kan man jo bare springe over. 🙂

 • Haha, selv tak! Det er da også en glimrende service, jeg der udbyder, det havde jeg slet ikke tænkt over. Så kan du snakke med om, hvor stor en røv Henrik er uden at skulle spilde flere timer på rent faktisk at se programmet! 😀

 • Altså, hvor er I søde! Og jeg er faktisk ret imponeret, hvis I reelt kan følge med kun ud fra indlæggene. Synes tit, det hele bliver så kludret og dårligt forklaret, fordi jeg skal mase så lang tid ned på så lidt plads!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.