I dag har jeg...

Shhh… #16

Jeg har ikke noget klogt at sige. Min hjerne er smeltet væk. Her er nogle hemmeligheder…

Meld det. Nogle mennesker skulle aldrig have været lærere. Enten aner de ikke, at de gør deres elevers tilværelse til et helvede, eller også er de ligeglade. Optag det evt. på din telefon, hvis du er bange for, at du ikke bliver taget alvorligt.

HA! Jeg har det lige omvendt.¨

Og nu er du hooked! Katte er the shizzle.

   

23 kommentarer

 • Åh, du er heldig, hvis du ikke er blevet tvangsfodret LCHF! Det står for low carbohydrate, high fat og er en madtrend, der går ud på, at man ikke må spise kulhydrater, men til gengæld skal proppe sig med fedt. Tænk pizzabunde af blomkål og spaghetti lavet af squash. Helt horribelt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Holy crap, næsten en fjerdedel af amerikanere har over tre katte! Jeg må straks flytte til moderlandet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, den er trist. Synes bestemt moderen skal snakke med en psykolog eller noget om det, for jeg tænker, der nok er en underliggende grund til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine bryster bliver større, når jeg tager på, men ikke synderligt meget mindre, når jeg taber mig. Det ville ellers være læks, hvis jeg lige kunne komme ned i en F-G-agtig skål af at smide ti kilo. Se, dét havde været motivation!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eller måske bare har en lav sexlyst, ja. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida og S. har vist sagt, hvad der skulle siges. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså, jeg kan bare virkelig godt lide kulhydrater!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok bare mig der er langsom, men hvad pokker er LCHF-blogs?!
  Og så må jeg desuden lige sige, at hemmeligheden omkring gulerødderne er rimelig badass 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ha! Det er fandeme sjovt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt off topic, men jeg blev lige nødt til at dele det her link med dig (http://time.com/82726/world-according-to-cats-infographic/). Og on-topic – jeg er kæmpe fan af hemmelighederne, men hold op hvor gør et ondt at læse nogle af dem, specielt en med ikke at elske sit ene barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænk hun-hund – gerne én, der lige har fået hvalpe! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Præcis min søde! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Får helt ondt i hjertet over den med ikke at elske sit ene barn, av :/

  Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Enig. Jeg magter dem ikke. Unfollower den næste der viser en ret med squash-spaghetti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s.

  Tror måske der bliver forvekslet med lovgivningen om at man ikke må offentliggøre optagelser, medmindre det er strengt nødvendigt. (Altså hvis offentligheden har krav på at høre sandheden og den kan ikke kan komme frem med andre metoder) Hvis optagelsen kun skal afspilles for skolens rektor f.eks., så er det ikke strafbart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan så godt forstå hende med vægten og bhstørrelsen – det samme er sket for mig, og jeg er også gået fra en lille bitte skål til e-skål, og jeg er SÅ glad for dem! De opvejer seriøst min bløde mave og underlige lår 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Har vedkommende der ikke er interesseret i sex overvejet at de måske er aseksuelle? Sådan havde jeg det i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Hej Maja,
  Jeg tror, du har misforstået lovgivningen. Det er kun ulovligt at optage samtaler, som man ikke selv er en del af. Det vil altså sige, at det er helt lovligt at optage en samtale, man selv er en del af, også selvom den anden part ikke er vidende om det – eksempelvis en fyringssamtale, lønforhandling eller andet. Man har jo selv været en del af samtalen og hørt, hvad der er blevet sagt, så det er der jo intet hemmeligt over. De fleste mennesker er dog ikke i stand til at gengive en samtale med 100 % nøjagtighed, hvorfor det kan være nødvendigt at fremvise dokumentation i form af en optagelse, hvis man, som i denne situation, har følt sig uretfærdigt behandlet. Hvis den anden part ved, at man optager, vil vedkommende nok højst sandsynligt opføre sig anderledes end sædvanligt, og så er der jo ikke meget idé i det..

  / Ida

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv blevet uretfærdigt behandlet af en lærer, og håber at pigen som står i samme situation lige tjekker den her kommentar. For det er et super fint råd du giver hende Miriam, der er dog bare det ved det, at det er hamrende ulovligt at optage folk uden at have fået deres godkendelse. Jeg ved selvfølgelig godt, at journalister gør det konstant. Men sådan en optagelse kan give flere problemer, end den kan løse. Prøv i stedet at dokumentér hændelserne med dato, klokkeslæt og hvad der bliver sagt eller gjort, og så er der vel også andre klassekammerater som kan se hvad der foregår? Ellers, bed skolens rektor om at sætte en ekstra lærer på, som kan observere hvad der sker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bliver helt forfærdelig trist indeni over den med ikke at elske sit ene barn. Du er nødt til at tale med nogen om det – for din egen skyld og dit barns.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hørt, hørt med LCHF-blogs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvad dælen er “tævepatter”? Det samme som man-boobs? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag har jeg...