Wildfox SS14

Jeg er ikke så ofte hende, der laver indlæg med se-lige-nogle-pæne-billeder, men se lige nogle pæne billeder! Jeg har et farligt girl crush på Kimberley Gordon, som er damen bag Wildfox. Hendes kampagner er altid fuldkommen fejlfri – det var også hende, der lavede Clueless-kampagnen sidste år. I år hedder sommerkollektionen Royal Romance, og jeg ville give min højre arm for at nyde sommeridyllen med store, bløde krøller og blomster i håret. Jeg vil bo i de her billeder! I kan se resten her – der er tosset mange, det er lige til at falde i svime over!

Bonus info: Den blonde gudinde er danske Camilla Christensen. Hun er virkelig ved at få skabt et navn for sig selv, og det undrer mig ingenlunde. What a face!

Kommentarer (10)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.