Flere kropsillusioner

Nogle af jer kan måske huske kunstprojektet Illusions of the Body, jeg skrev om tilbage i januar. Det gik ret simpelt ud på at vise, hvor forskelligt kroppe kan se ud på baggrund af posering, holdning, lys, osv. Et meget fascinerende projekt, der ikke mindst er lidt af et selvtillidsboost, fordi det betyder, at uheldige billeder af én selv ikke nødvendigvis er repræsenterende for, hvordan man ser ud, men rent faktisk bare kan være uheldige billeder. Hurra!

Anyway, jeg fik en mail fra kunstneren bag, Gracie Hagen, fordi hun har fået en hel del trafik fra bloggen, og det ville hun sige tak for, og så ville hun i øvrigt gøre opmærksom på, at billederne nu er blevet lavet til en såkaldt coffee table book (inklusiv nye, ikke offentligtgjorte billeder), og om jeg måske kunne lokkes til at nævne det? Og det kunne jeg i den grad, for det er et vidunderligt koncept, som jeg gerne støtter, og hvis man køber bogen nu, får man endda et nummereret, signeret eksemplar. Og det er sgu da lidt badass. Så skulle man have lyst til det, kan det gøres lige her.

Kommentarer (13)

 • Jeg var lige inde for at kigge selv og lagde den i kurven for at tjekke. Det koster åbenbart 15 dollar for at sende til Danmark, hvilket rundt regnet er lidt over 80 kroner.

 • Jeg er vild med projektet! Det siger lidt om hvor meget energi der bruges på vinkler og lyssætninger (og for slet ikke at nævne efter redigering) for at få annoncer til at give almindelige mennesker mindreværd 😉

  Det er super godt spottet, jeg slugte hele billedserien og alt materiale om den efter at have læst om det herinde første gang. Keep it coming med de gode links 😀

 • Uh, hvor fint! Kunne jeg bestemt godt tænke mig 🙂
  Kom til at tænke på, hvordan er situationen mellem dig og Sillewho nu? Har lagt mærke til at du ikke kommentere mere?

 • Officielt fin, uofficielt nok lidt kølig. Jeg kommenterer ikke i øjeblikket, fordi situationen stadig er nogenlunde frisk, og jeg gider ikke starte en diskussion med hendes til tider temmeligt infantile læsere i hendes kommentarfelt. Jeg synes nok, hun burde have været ude med en decideret reprimande omkring hendes læsere tilsvining af mig frem for at takke for komplimenter, når de fx i kommentarer simultant sviner mig til og sender roser i hendes retning, og det kan jeg mærke, der er røget lidt respekt på fra min side. På samme måde, som jeg er sikker på, mit indlæg gjorde for hende.

 • Jeg eeeelsker din ærlighed Miriam! Virkelig. Det gør dig så meget mere troværdig, og at du helt ærligt skriver at det er lid køligt imellem jer og at der røg lidt respekt, synes jeg blot er vildt respekt at du tør sige.. Kan godt være det er åndssvagt at jeg synes det, men så ved man i det mindste at du er ærlig 🙂

 • – Du skal også tænke på at Sillewho jo heller ikke er særlig gammel (hvad er hun, 19 år??).
  Altså hun tackler det lidt barnligt, ved nemlig ikke at sige noget til at hendes læsere giver dig et par svinere med på vejen. Hun slettede dog indlægget. Men skrev intet videre om det. Det ville en mere moden kvinde nok have gjort 😉

  Du er super sej Miriam! <3

 • Jeg har aldrig tidligere bemærket, at Sille ganske rigtigt er meget ung. Synes hun har en modenhed og en aura som en, der er meget ældre. Men lige i denne situation, der kunne jeg godt mærke det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.