Sære søgeord - Marts

1000 mennesker kan ikke tage fejl… Vel?

Der har været mangel på negleleg på det seneste, og jeg tror, det har noget at gøre med, at jeg har været for fattig til at købe nye lakker, og så bliver man sgu lidt depri. Bortset fra, at det jo er åndssvagt, for jeg har i hvert fald 20 lakker, jeg endnu aldrig har brugt, så i dag tog jeg hul på et par stykker og lavede skittles blomster med mine røvbillige dotting tools. Det er meget nemmere end alt det der penselværk for os, der er motorisk handicappede, og selvom de stadig ikke er det vildeste mesterværk, så er de fyldt med rarhed og forårsstemning. (På trods af sjusket cleanup, som man aldrig opdager, før man er ved at redigere billeder, suk.)

Vi er i øvrigt faretruende tæt på at ramme de 1000 mennesker på Bloglovin’, og det er både pissesejt og virkelig skræmmende, fordi jeg mentalt stadig tror, mit publikum mest er min mor. I den forbindelse tænkte jeg, at jeg ville være hende den proffe blogger, der gav noget væk, men det viser sig at være noget sværere end forventet. I er nemlig de falske læsere. Ja, jeg er ked af, det er mig, der må fortælle jer det, men sådan er det. Fordi bloggen ikke handler nok om mode og skønhed, så er I åbenbart ikke værd at sponsorere ting til.

Jeg har dog ikke helt opgivet endnu, for helt ærligt er jeg jo selv en gaveluder, så det forekommer mig bare helt forkert at ramme noget så stort som 1000 følgere uden at give noget væk. Ligesom at fylde rundt og ikke holde fest. Nej nej. Det går ikke. Om ikke andet klipper jeg nogle totter pels af Franks og binder en rød sløjfe om dem, så kan I putte dem i glas og ramme. 😉

   

21 kommentarer

 • Jo jo, jeg har skam prøvet det, men som skrevet ikke for nylig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du ikke har prøvet det før, så synes jeg du skal gi den gas.. 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk! Når du bliver træt af alle de mange læsere så send lige lidt over til mig ik´? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak! Og ja, jeg har set den og svaret. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ganske enig, men nu har jeg vist heller ikke haft en giveaway i omkring et år, så der skulle vist ikke være noget i vejen for en nu…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det siger du jo kun, fordi du selv har endnu flere! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men det “plejer” jo kun at være min mor og så omkring 10 andre… Jeg skal nok bare lige følge med mentalt. 😉 Du er i øvrigt heller ikke den første, der har ønsket Frankepels. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har skrevet til dem, men har ikke fået svar. De har ellers nogle lækre ting, man da snildt lige kunne kyle i hovedet på folk. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wuhu! Jeg takker af hjertet, Signe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja sgu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, det er gået psykohurtigt de sidste par måneder. Jeg får flere nye følgere om dagen for tiden, det er ren luksus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Indtil man render ind i en af de der med 12.000…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stor tillykke med e 1000+ follows på bloglovin 😉

  Jeg har sendt dig en mail, håber du se den.

  – Mette <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super søde negle.. 😉

  Weee.. fedt med de 1000 følgere, jeg har ikke engang 100 endnu, dog er min steget lidt her på det sidst..
  Jeg synes det ind imellem er fedt med give aways, men det kan virkelig også blive alt for meget..
  En god kombi er det bedste.. 😀

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay tillykke 😀 1000 mennesker tager ikke fejl! Det er helt sikkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg ved ikke helt hvad det værste er. At du tror at det “kun” er din mor og et par stykker som finder dig interessant, for din blog er pisse hyggelig og veninde-agtig :). Eller at jeg rent faktisk næsten ville blive glad for en tot kattepels med sløjfe om – yes, I am the cat woman :D.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det! Det er virkelig godt gået 🙂

  Jeg ved ikke om du har prøvet at kontakte Billigvoks, men min opfattelse er at de sponsorerer til rigtig mange forskellige bloggere – og her taler vi altså alt fra beauty til baby, så måske de også gerne vil støtte dig. Det er i hvert fald et forsøg værd.

  I øvrigt – jo… 1000 mennesker kan faktisk godt tage fejl, men måske ikke i dette tilfælde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Møhø, jeg var din nummer 1000 på Bloglovin' 🙂
  Jeg gør mig egentlig ikke så meget i at følge bloggere der, men det fortjener du sgu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000! Det er fandme sejt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fandeme sejt! Og noget af en milepæl – kæmpe tillykke med det 😀 Jeg håber at jeg også når dertil en dag. Men er det ikke gået helt vildt hurtigt på det seneste med følgere? Jeg mindes at du ikke for så længe siden havde omkring 700, måske jeg bare husker forkert. Under alle omstændigheder er det mega sejt! Selvom du åbenbart kun har falske læsere – så er her nu generelt ret hyggelig at være (her mener jeg lige med undtagelse af når visse mennesker har behov for at give andre mennesker en sviner)
  Jeg vil til gengæld gerne frabede mig totter af Franks hår – det ville bare være så mærkeligt at skulle forklare det for andre mennesker – selvom han unægteligt er en sød herre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 999! Hallå, manner! Du har vundet i Bloglovin'

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sære søgeord - Marts