Et gran salt.

Shhh… #4

Jeg er kæmpebagud med kommentarer og emails (og læsning til uni og besvarelse af sms’er og Tinder-beskeder og alt muligt andet), men som instagram-folket ved, så havde jeg lige en uplanlagt tur på Bispebjerg hospital, og jeg er stadig temmelig ynkelig. Jeg tror, det er fjerde gang, jeg er indlagt med de samme symptomer (dokumenterede også et tidligere ophold her), og ligesom de andre gange havde de ingen anelse om, hvad der var galt, og i stedet for at finde ud af det sendte de mig hjem igen. Ugh. Er ved at være virkelig træt af det. Ergo svømmer jeg altså ikke just i energi, men prioriterer at få blogget frem for alt det andet, idet jeg tænker, det er der, jeg tilfredsstiller flest mennesker. 😉

Så hermed en ny bunke hemmeligheder. Enjoy!

Edit: Jeg har slettet et par kommentarer, der ikke var synderligt konstruktive. Disse indlæg er ikke ment som frit lejde til at dømme andre mennesker. Vi kender aldrig hele situationen, så hvis man partout føler sig nødsaget til at kommentere på en hemmelighed, man er uenig med, så gør det venligst på en pæn og ordentlig måde. Tak. 🙂

Jeg grinede så meget af den her! Åh, bloggens navn må virkelig snart officielt være det dummeste nogensinde! 😀

   

7 kommentarer

 • Anonym

  Bikinilinjen og pincet… kan nikke genkendende til en lille bitte smule altså ordne lidt med pincet. Men hot damn (!), hele området, så er man sgu ude i noget ala den der trang til at hive hår ud? Det har vist et lægeligt navn? Well, hvis det fungerer, så al magt til vedkommende, men det ville gøre så fucking ondt på mig i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simpelthen pisseirriterende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare noget af det bedste! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal lidt halvpinligt erkende, at jeg kan nikke genkendende til lige netop den hemmelighed. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor må det være frustrerede at blive sendt hjem 🙁 jeg kan nikke genkendende til utrolig meget af det du fortæller. Røv! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg elsker også følelsen af en vatpind i øret!

  (Og kommenterer som anonym, hvilket jeg for i øvrigt også ofte gør ligesom hemmelighed nr. 3)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har grinet så meget af den ned vatpind og sex. Hvor mon man skal ramme hen i øret, for at gå den følelse? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et gran salt.