Lyntip

Decisions, decisions…

Jeg har været lidt tavs omkring, hvad jeg render og laver efter mit sidste besøg på Hillerød, og det er simpelthen, fordi jeg har ligget og rodet med en masse beslutninger, der skulle træffes. Nu er de så truffet, og jeg har en god mavefornemmelse omkring det, så hermed en lille opdate:

Jeg blev indkaldt til en ny samtale på hospitalet, hvor jeg blev anbefalet et nyt, anderledes behandlingsforløb, eftersom det sidste ikke hjalp mig voldsomt. Det ville imidlertid betyde, at jeg skulle rive endnu et halvt år ud af kalenderen, for på trods af at jeg (endelig!) fik tilbuddet om at rykke behandlingssted til Bispebjerg, så ville det være urealistisk, at jeg kunne være aktiv på uni samtidig.

Og here’s the thing: I må ikke sige det til nogen, men jeg savner uni. Jeg savner at læse, skrive, tale, diskutere, researche og analysere. Jeg savner at bruge mit hjerne, min viden, min uddannelse. Så jeg endte med at ringe til Hillerød og sige tak, men nej tak. Jeg gider ikke mere. Det har ikke hjulpet, og jeg vil ikke spilde et halvt år mere på noget, som sikkert heller ikke virker. Jeg futter tilbage til mine rødder i stedet. Min beslutning blev mødt af protester og advarsler og frarådelser, men jeg er stadig glad for den.

I går tilmeldte jeg mig så forsigtigt et enkelt valgfag med start på mandag. Det hedder ganske enkelt “Romanticism” og omhandler min all-time yndlings-isme, så jeg har høje forventninger. Læreren har jeg imidlertid ikke haft før, og det er altid lidt knald eller fald, når man befinder sig på Humaniora, men jeg håber, han er en af de rare, entusiastiske typer. Kryds lige fingre, hva’?

Så her står jeg nu. Lidt spændt og nervøs og med et intenst håb om ikke at kollapse midt i det kommende semester, som jeg ellers har haft for vane. Men glad! I hvert fald lige nu. I shall keep you posted. 😉

   

18 kommentarer

 • Malou

  Ej, du som ser så meget Grey's :p – jeg mente “against medical advice” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det føles i hvert fald meget bedre end det andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Støttende vrøvl er godt vrøvl! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det skal så!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så rigtigt. Og mange tak. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I mit hoved betyder AMA ask me anything, så jeg tror lige, jeg skal bruge en forklaring der? 😉 Der er som sådan intet livstruende over min lidelse, den er bare temmelig handicappende i hverdagen, så på den måde er der intet i vejen for at stoppe behandlingen… Udover at de mener, den aldrig går væk, med mindre jeg bliver der, men nu tager jeg altså en pause!

  Jeg skal bestemt overveje at holde jer lidt opdateret på uni-livet. Kommer nok lidt an på, hvor interessant, jeg selv ender med at synes det er. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaaa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt! Jeg er sikker på, du godt kan klare det – og ellers er det da sejt alligevel. Det er altid godt, når man følger sin mavefornemmelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Go go go! Jeg hepper 😀

  Eller hepper er dumt.. altså – du er sej, det kan du sagtens! Jeg vrøvler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Åh, hvor jeg også savner uni!
  Du er sej, og det skal nok blive pissegodt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt! Fedt at du gør det! Hep hep hep!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snag du bare løs. 😉 Jeg har stadig været registreret som studerende på uni, bare sygemeldt, så jeg har fået SU i hele perioden. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogen gange er man bare nød til at lytte til sig selv om vælge hvilken vej man skal gå..
  Det vil altid være en chance, men hvad er livet hvis man ikke engang imellem tør tage en chance.
  Synes det er fedt at du gør det og jeg håber du bliver rigtig glad for det. <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Håber det lykkes for dig! 🙂

  Ikke for at snage, men undrer mig bare over det økonomiske. Du har ikke været aktiv på uni noget tid vel – får du så SU eller noget kontanthælp-agtigt? Eller har du mon et arbejde vi ikke ved noget om?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Uha. AMA, som man siger? Men det vigtigste er i bund og grund, at du lytter til din mavefornemmelse. Nu ved jeg ikke hvad prognosen er for din sygdom, samt hvor seriøs den er, men du er voksen og bestemmer selv 🙂 FEDT for dig, at du nu tager tilbage til Uni,det må være en lækker fornemmelse. En frisk start!
  Du har ihvertfald god karma og energi her fra mig, til at det hele går godt semestret igennem.

  Og – et ønske. Hvad med at gøre det til en vane indimellem at fortælle lidt om faget på den ene eller den anden måde? Det synes jeg, personligt, kunne være rigtigt spændende. Evt. drage humoristiske paralleller til den virkelig verden pt. Ok, måske lidt farfetched, men stadig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, Miriam!!!! Nogle gange skal må bare følge sin mavefornemmelse:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyntip