Waiting for Tonight…

(Oh-oh-oh! Citat: J.Lo.)

Så er det i aften, det går løs med den nye sæson af Paradise Hotel, og jeg glæder mig som et lille barn! Mit tv har imidlertid ikke været tændt siden finalen på sidste sæson, så jeg besluttede for noget tid siden at afbestille min tv-pakke, hvilket betyder, at jeg i år må følge med via streaming. Det betyder altså også, at de ugentlige Paradise recaps nok kommer lidt senere, end de gjorde sidst, men det håber jeg, I bærer over med…

For ja, selvfølgelig kører jeg recaps igen i år! Aldrig har jeg da fået så mange ønsker om at genoptage et koncept på bloggen, og guderne skal vide, at vi har brug for et sted, hvor vi kan sladre PH i fred og ro, uden vores venner tror, at vores IQ er dalet til omkring de 70. 😉 Sidste sæsons recaps startede med dette indlæg og så må I selv lige tage den derfra via oversigten til højre, hvis I vil opfriske jeres Paradise-hukommelse.

Deltagerne i denne omgang ser umiddelbart meget lovende ud, men udover at ham oppe i venstre hjørne er Ulven Peters bror, (duh, fristes man til at sige,) så ved jeg absolut intet om dem. Ikke at det afholder mig fra at komme med kvalificerede gæt. Fx er jeg overbevist om, at fyren nede i højre hjørne fælt fortryder sin tatovering, og pigen lige over ham er typen, der tror, hun har store bryster og ynder at gøre opmærksom på dette i sine branderter. Om jeg har ret, vil tiden vise.

Skal I se med, eller vil I hellere rynke på næsen af os andre?

Kommentarer (29)

 • Jeg skal helt bestemt se med! Jeg betaler for viaplay én gang om året, og det er i den periode Paradise kører 😉 Der kan man også se afsnittene før tid! F.eks. kan du mandag formiddag se det afsnit der bliver sendt tirsdag aften (det gælder så ikke for idag..)

  Lad os juble i kor!

  Kh

 • Det fede ved at være jævnaldrende med sin yndlingsblogger, er at jeg altid fanger dine musik-, film- eller seriereference – jeg havde allerede fået J.Lo på hjernen, inden jeg scrollede ned forbi billedet og så at det var meningen 😉 GLÆDER mig til at følge med i dine PH-recaps 🙂 Ha' en fantastisk dag 🙂

 • Jeg nøjes med at rynke på næsen 😉

  Gad faktisk godt være med i seer-klubben, men jeg KAN bare ikke…. har forsøgt flere gange. Får spasmer. Spasmer mod fjernbetjeningens slukknap til sidst. Ku ellers være så hyggeligt at læse med på dine captions.

 • Fyren med den grimme tatovering er fra Aabenraa, min hjemby-ish – hans tvillingesøster er også med (drama?), og så sidder hende den mørkhårede med den røde bikini i fængsel lige nu, for noget med narko. Jeg elsker det allerede.

  Ps. Jeg fandt for noget tid ud af, at Malene fra sidste år, er vokset op i samme hus som jeg voksede op i. Jeg har lige siden været lige dele forfærdet og begejstret. Ja, så sølle er jeg. Åh.

 • JEG GLÆDER MIG SÅ MEGET! Ikke mindst til dine indlæg! 😉
  Jeg har fulgt en del med på tv3's egen side, der kan man læse om deltagerne og se videoer, der allerede udstiller dem helt vildt! Prøv at tjek det ud 🙂

 • Hej Miriam! Det her er godt nok ikke et paradise-hotel relateret indlæg, men blot en flygtig tanke. Jeg har på det seneste bemærket hvordan de store bloggere fra BloggersDelight (og også i nogen grad hos Looklab) valfarter væk fra dette fællesskab for enten at indgå i nye bloggers-fællesskaber eller fortsætte på eget domæne. Og du plejer jo ikke at være bleg for at komme med analyser af, hvorfor tingene går den gang, som de nu engang gør i Blogland og jeg er ærligt talt ret nysgerrig efter hvad denne tendens/dette opbrud kan skyldes. Måske en idé at komme med dine tanker omkring dette i et oplæg?

 • Åh ja, vi elsker drama! Kunne se på (altid-saglige-)eb.dk, at hun er sigtet for flg.: ” 22,77 gram kokain og 11,31 gram MDMA, der var ment til videresalg. Desuden er hun også sigtet for at have solgt ikke under 350 stk. såkaldte LSD-frimærker og have været i besiddelse af 402 stk. LSD-frimærker.” Hendes lillesøster er ligeledes sigtet..
  Bevares, det er kun en sigtelse indtil videre, hun er ikke dømt for noget endnu, men damn det er sgu en hård én at have på sig.

 • Jaaaa, endelig andre intelligente mennesker, som også står ved, at Paradise ER alt for godt!! Man kan altså godt være et fornuftigt menneske og synes, at det er skidesjovt at se, hvordan andre gerne vil udstille sig selv på fjernsyn og frivilligt indvillige i alt det drama på forhånd! Vil glæde mig til disse recaps!

 • Jeg glæder mig til at læse dine recaps! Jeg ville egentlig gerne se det..på en måde. Men det sendes sådan lidt sent, når man skal op 5:30 og jeg ved bare, jeg ikke får det set alligevel på ViaPlay.

 • Er rimelig sikker på det kommer gratis, et par dage forsinket på tv3play.dk 🙂 Der sender de nemlig også den svenske udgave, så der kan du jo lure med på tømmermænds søndage 😀

 • Har også virkelig glædet mig til paradise haha. Guilty pleasure #1!!
  og jeg vil da foreslå at bruge viaplay.dk det gør jeg. Så kan du tilmed se et afsnit “før andre”. Har allerede set afsnittet der sendes i aften 😉

 • Ohh Miriam. Jeg har lige set torsdagens afsnit på Viaplay, og jeg glæder mig til at læse din reaktion, når du har set parceremonien.
  Hilsen Maria 🙂

 • Ja, jeg har også tænkt mig at smide penge efter Viaplay… Håber det virker, jeg har godt nok ikke positive erfaringer med tv3s hjemmesider…

 • Tak for forslaget! Jeg har faktisk selv tænkt tanken, men jeg skal vist lige have tænkt noget mere på området, før der kan komme et indlæg ud af det, men ikke desto mindre har du ret i, at det er lidt en sær tendens og meget interessant!

 • Så længe man ser det med en ironisk distance og ikke, fordi man reelt synes menneskerne er the shit, så hører man til i min båd sammen med de andre kloge mennesker. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.