Shoespiration #2

Kopierer bare lige noget af teksten fra det første indlæg, ikke? Den har I sikkert alligevel glemt, der gik lidt lang tid, inden jeg fik bikset efterfølgeren sammen. Ahem.

I min inspirationsmappe gemmer der sig en undermappe, der kun har fokus på sko. Pæne sko, vilde sko, flot stylede sko, fantastisk fotograferede sko – sko, der fanger mig. Det er i den mappe, I kan finde mig, når humøret er nede, og jeg har brug for at blive mindet om, at der stadig er noget smukt i denne verden. Så kan I godt gemme jeres leende babyer og inspirerende citater langt væk, det her er mit opium

(Er i denne omgang især vild med det nederste billede taget af streetstylefotograf extraordinaire, Marie ovre fra Nemesis, Babe..)

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.