Miley Cyrus for Marc Jacobs

Jeg er i live! Og takker mange gange for god karma. Det var egentlig ikke så slemt som forventet, det der tandlægebesøg, om end alting gør ondt lige nu… Inklusiv Miley Cyrus’ kampagne for Marc Jacobs SS14. (Smoooth segway dér, Miriam!) Nogen er nødt til at forklare mig, hvorfor man vil have Miley som sit ansigt udadtil, efter det år hun har haft. Har jeg misforstået noget? Er Marc Jacobs’ målgruppe nu Hannah Montana-fans? Eller er chokværdi bare stadig lige så eftertragtet, som det var i 80’erne? Gab.

Fun fact: Kampagnen skulle egentlig være fotograferet af Juergen Teller, men han nægtede simpelthen at have noget som helst med damen at gøre, så David Sims måtte tage over. Billederne i sig selv er lidt sære, men egentlig ikke forfærdelige. Selvom jeg er usikker på, hvilken historie de skal forestille at fortælle. Noget dystert, helt sikkert. Jeg fornemmer noget med mord og trekantsdrama i en postapokalyptisk verden, hvor Miley på mystisk vis har forvandlet sig til en mut teenagedreng ved navn Justin Bieber…

Meh. Jeg er ikke voldsomt begejstret, men med Mileys seneste opførsel in mente kunne det havde været meget værre. Det klæder hende i hvert fald helt hundrede at være lidt mere afdæmpet. Hvad siger folket?

Kommentarer (22)

 • Må erklære mig ordret enig i hele dit indlæg! Og så må jeg lige google ham Juergen Teller, lyder som en cool fyr.

  Glæder mig til du får dit nye design og domæne op, held og lykke med det 🙂

 • Jeg kan virkelig godt lide kampagnen, men jeg elsker Miley Cyrus, (hvilket gør det lidt svært at være objektiv)! Og jeg er 28 år… Jeg skal også til koncert med hende til juni 🙂 Don't shoot me;-)

 • Åh ja.
  Så forleden den dokumentar der er lavet om Miley – Anna Gadegaard linkede til den på sin blog.
  Hun er simpelthen så socialt akavet !
  Du burde se den. Det er 59 minutter du aldrig får igen 😉

 • Har intet imod Miley, og ved at Marc Jacobs er stor opbakker af hendes karriere, men hun er godt nok ikke en god model! Generelt bryder jeg mig ikke om skuespillere/sangere/ikke-modeller til kampagner, men det der er jo tæt på at være duck face det der. Er stadig ikke stor fan af Teller (især efter billederne fra W magazine) men har lidt mere respekt for ham nu, haha.

 • Kender ikke fotograf-gutten (er jo kun nylig læser), men synes alligevel der må skulle noget til at beslutte sig for ikke at ville udføre et foto-shoot, fordi modellen ikke behager. Jeg kan ikke forestille mig at det er små-honorarer der er tale om, så respekt for det.

  Dernæst må jeg også give dig ret i at det klæder Miley at “være mere afdæmpet” (for træt til at finde et fancy synonym for det, hehe). Hendes nuværende image er dog stadig ikke noget jeg ville brydes mig om at blive associeret med, så skulle jeg endelig ud og invistere i en MJ duft, skulle den GODT NOK dufte HIMMELSK for at det skulle være den der jeg valgte. Ah, på den anden side, så klarede jeg mig hellere uden.

  // Janni aka Gulde < Gulde.dk

 • Nej, jeg synes også jeg gentagende gange bliver bekræftet i, at modeller rent faktisk laver andet end at stille sig op og se pæne ud. Én ting er et beauty-cover på et modemagasin, men hvis styling/fotograf/koncept ikke havde været så stærkt i dette shoot, så havde det ikke været et imponerende resultat.

 • Jeg tænker egentlig, at det er meget Marc Jacobs-ish netop at bruge Miley, fordi hun har haft et år, hvor hun bare har været provokation på provokation..
  Men synes sgu ikke kampagnen er særlig tiltalende. Overhovedet. Hun ser ikke ud til, hun gider og historien i billederne er virkelig svær at gennemskue.

 • Ja, han er jo glad for provo, men jeg tænker bare, at Miley jo er det på den nederen teenagemåde, og det kan jeg ikke rigtigt få til at passe med hans målgruppe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.