FML, first world style

Nytårsforsæt – Del 2

Okay, vi prøver med nogle nytårforsætter igen. Udover det der med at jeg ikke skal sætte mig ned og tude, hver gang der er nogen, der siger grimme ting til mig, altså. De her burde være ladesiggørbare. Forhåbentlig.

1. Eget domæne. Nyt blognavn. Nyt design. I år bliver året. Jeg kan mærke det! I år kommer jeg til at fake blogprofessionalisme til den helt store guldmeldalje!

2. Deltage i mere holdundervisning i Fitness World. Som det er lige nu træner jeg ca. to gange om ugen. Tre på en god uge. Med tanke på min figur + chokoladeindtag burde det nok være mere, men jeg er brandgod med de dårlige undskyldninger. Det fine ved holdtræning er imidlertid, at når man først har meldt sig til, så kan man ikke slippe udenom. Og jeg har brug for tvang!

3. Prøve det der med at date. Kloge hoveder fortæller mig, at jeg nok ikke kommer af med hele min alle-mænd-er-idioter-indstilling, med mindre jeg reelt møder nogle mænd, der ikke er idioter. Har desuden luftet idéen for nogle venner/læsere, som alle har været ved at tisse i bukserne af glæde ved tanken om mine datingpinligheder på bloggen.

4. Vaske vinduer. Det skete ikke sidste år, så vi kan lige så godt videreføre det forsæt. Det er et mægtig fint forsæt.

Slut. Ikke flere. Ellers gentager jeg bare sidste års fiasko.

   

16 kommentarer

 • Men…. Mænd er bare så nederen. :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror også, det ender med one…. Har i hvert fald ikke fået anbefalet andet! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, er faktisk også ret stolt over, at jeg i det mindste kommer af sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis man også kan få vasket vinduer til den pris på anden sal i København, så skal jeg eddermame undersøge den mulighed nærmere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror, jeg er oppe på to… :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, det er mit totalt yndlingsafsnit! Nogle gange youtuber jeg den optræden for sig selv. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den dur kraftstejlme kun på fortet, den der, Hr. Mygind!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nårh ja, NOGEN har vist for mange penge! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fuck, det ville være for nice, hvis du skrev om dating. Jeg er sgu også lige ved at tisse i bukserne ved tanken om det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg burde virkelig også få forårsvasket mine vinduer! JEG GØR DET I ÅR. tror jeg. yes.
  Og hvis du vil have eget domæne kan jeg anbefale one.com der har jeg haft mit i mange mange år og kender flere der har det der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mht. fitness, så har jeg også rygrad som en regnorm. Flot at du kommer afsted 2 gange om ugen i det mindste 🙂 Jeg er så småt startet op igen, og indtil nu er det un 1 gang om ugen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I forhold til nr 1, så vil jeg anbefale dig domæne hos one.com. Bruger jeg til min blog, og det fungere bare 🙂 Mht ruderne.. Vinduespudser! Det er seriøst de bedst investerede 160 kr hver 8 uge jeg længe har brugt. Ingen dårlig samvittighed når solen skinner 😉

  http://www.blueeyedflower.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha gud nu når du siger det, har jeg ikke ikke vasket mine i et år… eller halvandet måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en plan. Glæder mig til at følge den.
  Og apropos fotoet i indlægget, så er jeg lige ved at gense Supernatural. Har lige set afsnittet, hvor Jensen Ackles afslutter det med at synge Eye of the Tiger. Love it…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk! Intet er umuligt for den som bærer viljen i hjertet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er med på det med vinduesvask! Jeg får det bare ikke gjort selv, så nu hyrer jeg en vinduespudser… Det kan jo trækkes fra i skat 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FML, first world style