Kære Kim (og Kanye), det går ikke #6

Det her skulle faktisk have været et af de der dybe og inderlige indlæg om mit nytårsforsæt (stadig uden t!) for 2014, men så skulle jeg lige tjekke yndlingssladdersiden, inden jeg gik i gang og blev overfaldet af Kim Kardashians nyeste rædsel.

Nogen (og med nogen mener jeg selvfølgelig arrogancens mester, Kanye West) har fået en “kunstner” til totalt at molestrere en ellers yndig Birkin. Skulle der nu sidde nogen derude og undre sig over, hvad i alverden en Birkin er, så er det Hermes’ allermest populære taske. Prisen for sådan en går fra omkring $10.000 og opefter. Meget opefter. Versionen i alligatorskind koster fx ca. $100.000. Derudover er der omkring 2 års ventetid på at få en ny Birkin. De bliver fremstillet i begrænset mængde for at holde eksklusiviteten oppe.

Altså sidder der rigtig mange piger rundt omkring i verden og drømmer om en Birkin. Og så er der Kanye West, som vælger at besudle et sådant mesterværk med verdens særeste maleri. Med akavet inspiration fra bl.a. Botticelli, Picasso og… Teenage Mutant Ninja Turtles? Og Kim flasher sin rædsel med stolthed.

Der er nogen, der bliver nødt til at forklare mig det shit her. Selv Kims sædvanlige kor af beundrere er forvirrede…

(Tag evt. et kig på Kims andre interessante tøjvalg her: Verdens mest uklædelige bukser, graviditet á la KK, fødder i tredobbelt størrelsephotoshoot med rengøringshandsker og usexet kavalergang 101.)

Kommentarer (19)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.