Yndlingsmennesker 2013

Med Frank på tur

Vær hilset! Jeg skriver til jer fra det landlige Randers, hvor jeg arriverede klokken 3.20 i nat. Jeg kunne få et lift med min kære fader, der var i København, “omkring klokken 21”, men han er ikke just jordens mest pålidelige menneske, og da min mor senere ringede for at høre, hvor i alverden vi blev af, var vi kun nået til Odense.

Sultne og trætte og med en vældigt nysgerrig Frank evigt kravlende rundt i bilen, sneglede vi os af sted mod målet. Jeg kan i øvrigt hilse og sige, at stort set alle McDonald’ser på motorvejen lukker håbløst tidligt, og jeg var ikke tilfreds! Frank, derimod, havde sig en fest, og kravlede helt op i forruden for at vinke til de julepyntede lastbiler, der passerede os i den modsatte bane.

I skrivende stund er han på opdagelse ude i verden, og om lidt skal jeg gøre et (sandsynligvis usuccesfuldt) forsøg på at kalde ham til mig, så han kan komme ind for natten. Til Frank-fansne kan jeg i øvrigt anbefale at følge mig på instagram (miriampoulsen), hvor han må siges klart at være hovednavnet. Jeg er generelt en lidt rådden instagrammer, men at fotografere Franken, dét kan jeg finde ud af!

   

4 kommentarer

 • Vi er også dejlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg smelter over billede 2! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror slet ikke, jeg kunne jule uden Frank… Han får en skål med and og sovs sammen med os andre. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nurh, Frankie-missen. Jeg bliver helt trist ved tanken om, at min Jimmy skal være alene hjemme juleaften. Stakkels, lillebitte mand. Der kommer heldigvis nogle gode mennesker og ser til ham, og det havde nok heller ikke været smart at have ham med i toget d. 23, men alligevel…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlingsmennesker 2013