Jeg har et hemmeligt crush på...

Kære Kim, det går ikke… #5

Jeg er åbenbart bagud, for det her outfit er fra Paris Fashion Week og dermed næsten to måneder gammelt, men det gør det heldigvis ikke mindre upassende. Der går hardcore rygter om, at Kanye gør sit for at bidrage til Kims tøjstil, men jeg havde faktisk den opfattelse, at det var i et forsøg på at gøre hende mindre slutty. Mission failed.

Hvis Kim nu havde været tre gange så høj og ditto formløs, så havde det her været no big deal. Hvilket det sikkert også var, da Givenchy i sin tid smed den på catwalken. Men faktum er, at hvis man har en sexet krop, så skal der nærmest intet til, før man bevæger sig ind på vulgært territorium. Især hvis man har store bryster. I speak from experience. Og derudover… Så er det jo ikke en lækker kavalergang, hun har gang i her. Hvorfor har de skubbet hendes bryster helt ud til siden? Er det for at få dem til at se mindre ud, eller var der reelt ikke nok stof til at undgå et nip-slip, hvis de sad almindeligt?

Af en eller anden grund giver hele outfittet mig ret intense Jasmin fra Aladdin-associationer. Der er noget haremsagtigt over det fra taljen og ned. Jeg ved det ikke. Jeg er forvirret… Ligesom Kims stil. (ZING!)

(Tag evt. et kig på Kims andre interessante tøjvalg her: Verdens mest uklædelige bukser, graviditet á la KK, fødder i tredobbelt størrelse og photoshoot med rengøringshandsker.)

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har et hemmeligt crush på...