Kære Kim, det går ikke… #5

Jeg er åbenbart bagud, for det her outfit er fra Paris Fashion Week og dermed næsten to måneder gammelt, men det gør det heldigvis ikke mindre upassende. Der går hardcore rygter om, at Kanye gør sit for at bidrage til Kims tøjstil, men jeg havde faktisk den opfattelse, at det var i et forsøg på at gøre hende mindre slutty. Mission failed.

Hvis Kim nu havde været tre gange så høj og ditto formløs, så havde det her været no big deal. Hvilket det sikkert også var, da Givenchy i sin tid smed den på catwalken. Men faktum er, at hvis man har en sexet krop, så skal der nærmest intet til, før man bevæger sig ind på vulgært territorium. Især hvis man har store bryster. I speak from experience. Og derudover… Så er det jo ikke en lækker kavalergang, hun har gang i her. Hvorfor har de skubbet hendes bryster helt ud til siden? Er det for at få dem til at se mindre ud, eller var der reelt ikke nok stof til at undgå et nip-slip, hvis de sad almindeligt?

Af en eller anden grund giver hele outfittet mig ret intense Jasmin fra Aladdin-associationer. Der er noget haremsagtigt over det fra taljen og ned. Jeg ved det ikke. Jeg er forvirret… Ligesom Kims stil. (ZING!)

(Tag evt. et kig på Kims andre interessante tøjvalg her: Verdens mest uklædelige bukser, graviditet á la KK, fødder i tredobbelt størrelse og photoshoot med rengøringshandsker.)

Kommentarer (6)

  • Jeg synes hun ser virkelig smuk ud her faktisk, og kan ikke helt forstå hvorfor du har brug for at hænge hende ud på din blog? 🙂 Jeg synes netop hendes bryster ser naturlige ud her, frem for at tvinge dem ind til midten med alle mulige former for tape osv. Kan virkelig ikke se hvad der skulle være “slutty” ved det her outfit.

    • …Det er et indlæg fra 2013. Der er sket meget siden da. Men selvom jeg næppe ville bruge ordet slutty i dag, synes jeg stadig, outfittet er virkelig grimt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.