Maden

Wieder nach!

Såeh, min mor ringede forleden og spurgte helt nonchalant, om jeg ikke ville med en tur til Berlin. Og det gider jeg godt. Jeg elsker Berlin. Især når man har været der nok til rent faktisk at opleve byen og ikke bare besøge museer med 2. verdenskrig-tema. Berlin er så meget mere end det!

Vi var faktisk også af sted i november sidste år. Derfor har jeg allerede nogenlunde styr på, hvad vi skal forbi igen i år:

Ritter Sport Bunte Schokowelt. En hel butik dedikeret til chokolade. Man kan blande selv og sågar lave sin egen!

Og så arbejder ham her der. Eller, det gjorde han i hvert fald sidste år, og hvis han stadig er der, så skal jeg så meget have fat i hans navn, så jeg kan foretage en intens Facebook-stalking!

Vi skal spise på yndlingsitalieneren, og jeg skal igen glæde mine smagsløg med deres fænomenale carbonara.

Og sidst men ikke mindst skal vi i verdens fedeste genbrug. Jeg kunne vitterligt bruge flere dage derinde. Og hvis de stadig har den blomstrede jakke, så kommer den altså med hjem i år!

   

24 kommentarer

 • Man ender alligevel heller ikke med at nå halvdelen af det, man har planlagt, så planer er overvurderede! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh Berlin – billige cocktails, genial genbrugsshopping, billig make-up og ja lækre Rittersportmænd! (Deres lækkerhed retfærdiggøre jo nærmest de overpriser butikken ellers byder på). Jeg må indrømme at på trods af at have boet i byen i 5 måneder har jeg ikke de vilde (dagstime) tips – men med shopping, lækker mad (og mænd) og slentreture gennembyen går sådan en smuttur også hurtig. Rigtig god tur til dig og din mama.

  /K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, good point. Det kommer nok endda til at knibe lidt med alting efter shoppingen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snildt den ene vej. Men det kniber nok lidt efter shoppingen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jada! Du kan godt være i en kuffert, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glædelig årsdag, Lena! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Det andet” er altså også det bedste. Der er grænser for, hvor meget betonmur, man gider glo på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gratis rejser skal man ingenlunde kimse ad!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Totalt! Skal i hvert fald hamstre Essence! Må lige researche lidt, hvad der ellers er af gode mærker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvis du har nogle gode tips, så smid dem endelig min vej! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen Berlin er også bare så dejligt ukompliceret – og så ligger den jo lige i nærheden! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh må jeg komme med? Jeg er god at have med, på gå-i-byen-fronten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det egentlig vildt, at jeg har fuldt dig så længe nu, at jeg kan huske dengang, jeg læste dit indlæg fra din sidste tur til Berlin. Åh, hvor går tiden altså bare hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke dårligt sådan at blive inviteret på Berliner-tur 🙂
  Berlin er en skøn by – har desværre kun været der et par gange, men heldigvis hver gang med indfødte, der har vist rundt til alt “det andet” 🙂
  God tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt med sådan en invitation – god tur! Gid det var mig der skulle afsted 😀

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 3 ord: Neglelak, neglelak og neglelak 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg skal også til Berlin med min mor og glæder mig helt vildt. Jeg har boet i byen, så ligesom jer skal vi ikke bare på Ku'damm og høre om 2. verdenskrig. Så nu håber jeg, at du laver en ordentlig optakt med Berlin-indlæg, så jeg kan glæde mig endnu mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg savner Berlin helt vildt! Synes alle drager derned lige for tiden. Nu gør jeg det altså oss snart. Basta bum! God tur i hvert fald 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, er ikke så glad for tun, men ellers tak for tippet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuh, det vrimler bare med lækre mænd derinde! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berlin er bare yndlings byen, har været der 7 gange og har ingen planer om at stoppe. Hvis du er til kalvekød med tunmouse, så er der en lille italiensk restaurant der laver verdens bedste i Berlin. Den ligger ude i en af forstæderne, men er turen vær 🙂 Sig til hvis jeg skal finde adressen (den er I en flyttekasse et sted ved jeg)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Elsker Berlin! Min yndlingsby i hele verden. Der arbejder for resten også en fyr inde på Ritter Sport museet, der er tysk, mens som snakker dansk, som ikke er helt slem… Tjek ham lige ud hvis du kan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åh Berlin! Skøn skøn by ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maden