Isabel Marant for H&M

Det gælder om at være røvhurtigt ude, når der sker nyt på high end designer for H&M-fronten, ellers ender man som en af de der bloggere, der skriver det samme, som alle de andre lige har skrevet. Derfor er klokken nu fem minutter i fire, og jeg burde sove, men jeg blogger – KUN for jeres skyld!

Nej, det er løgn. Jeg surfede, fordi jeg ikke kunne falde i søvn og så faldt jeg over ovenstående lookbook billeder, som er blevet lækket/sendt ud fra den kommende Isabel Marant-kollektion. Hvad synes vi? Jeg er umiddelbart ret begejstret, men skal selvfølgelig lige se nærmere på det hele. I særdeleshed skoene. De sorte støvler virkede lovende, indtil jeg så dem fra siden. De har en trekanthæl i stedet for den sædvanlige Marant-wedge. Det er decideret åndssvagt. Det er jo wedgen, vi vil have!

Anyway, jeg er i hvert fald spændt på flere billeder og mere info. Også selvom rygterne allerede går, at priserne bliver endnu værre, end de var på Margiela-samarbejdet. Er usikker på, om det er muligt…

Kommentarer (20)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.