Imitation is the sincerest form of flattery

Av.

Min krop opfører sig sært. Jeg har afsindigt ondt i den der sektion, man ikke helt kan finde ud af, om er det nederste af maven eller det øverste af underlivet. Det sådan stikker, nærmest. Så jeg ligger en hel del stille. Normalt ville jeg spørge Google om hjælp, men man skal ikke google sygdomssymptomer, med mindre man savner at gå og frygte, man har kræft.

Vagtlægen siger, at det godt kunne lyde som nyresten, men det føles helt ærligt mere som bautasten. Enten det, eller også har Fanden været forbi og proppet en dæmonbaby ind i min livmoder.

Av av. Mon ikke det er tid til to Panodiler og et stykke trøste-chokolade?

   

6 kommentarer

 • Tak for søde ord, søde piger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Puha, lyder som en hård omgang. Godt, at Frank er god til at holde i hånd 😉 Rigtig god bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har det på næsten samme måde, når jeg har min mens … pisse irriterende altså :'( Jeg hader det !! Hader det, hader det, hader det !!!!!!! For i virkeligheden har jeg slet ikke brug for at få mens – jeg skal sgu ikke ha' børn !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trøste chokolade er det bedste i verden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I følge google har jeg været døden nær lige siden jeg fyldte 18.
  Det er helt sikkert tid til chokolade, panodiler og selvynk – god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det lyder ikke godt. God bedring! Håber da godt nok ikke det er nyresten, av.

  Og lad vær med at google det, det gør jeg altid og jeg ender altid med at have kræft. Forbandede google.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imitation is the sincerest form of flattery