Opskrift: Lækker jordbæris – uden æg

I går smed jeg et billede på instagram (@miriampoulsen) af aftenens dessert, som syntes at vække stor begejstring, så jeg tænkte, jeg nok hellere måtte være hende den gode blogger og dele opskriften med jer. Min mor har lavet den her is lige så længe, jeg kan huske, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har ønsket den lavet til min fødselsdag. Den er den perfekte kombination af frisk og sød og genial især i sommervarmen.

Normalt skal der en god sjat æg i sådan en gang is, men det kræver denne (meget, meget nemme) opskrift altså ikke, så den er også brugbar til folk, der af en eller anden grund ikke kan spise den slags. Der er jo for pokker altid nogen, der ikke må spise et eller andet

Opskrift:

200 g. jordbær
1 dl. sukker
2 dl. creme fraiche
1/4 liter piskefløde.

Blend eller mos jordbær og sukker sammen. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt jordbærmasse og creme fraiche i flødeskummet. Kør på ismaskine/kom i fryser. Vent en passende mængde tid. Done.

Det bliver ikke meget nemmere, folkens…

Kommentarer (5)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.