Tip: Cheap Ass Ciaté!

Jeg er jo Bridget Jones #86

1. Mit fine, blå øje har været anledning til mange fordømmende blikke. Til sidst besluttede jeg at tage hustruvolds-tricket i brug og begynde at gå med solbriller alle vegne. Bortset fra at det kan man ikke, for lige der, hvor solbrillerne hviler, er også lige der, hvor man er øm ad pommeren til!

2. Da jeg fortalte min mor om mit lille uheld, var hendes første spørgsmål: “Var du ædru?”

3. For et par dage siden var jeg ved at få tæsk i Aldi. To narko-typer var blevet bustet i at stjæle, og da butiksbestyreren ville kigge i deres tasker, flejnede de totalt over, at han ikke spurgte om lov først og begyndte at råbe: “Det er jo ikke normaaahhlt! Du er jo ikke normaaaahhhl, maaaaahhhnd!” Jeg fandt hele situationen både morsom og ironisk og kunne ikke lade være med at grine. Det viste sig at være en strategisk fejl fra min side, men heldigvis var narko-typerne alligevel for optagede til at gøre andet end at sende mig dræberblik.

4. Ikke nok med at jeg er dårlig til at lave videoblogs, jeg er også dårlig til at uploade dem. Denne gang tog det tre forsøg, da videoen først vendte på hovedet, og jeg efterfølgende fik uploadet, hvad der viste sig bare at være et screenshot af mig og Frank. Tre timer brugte jeg på det lort.

5. Min overbo plejer at snorke ret meget. Og jeg plejer at kunne høre det, fordi væggene her er papirtynde. Men så en dag holdt han op. Og jeg synes det var noget så dejligt, indtil jeg fik et brev, om jeg ville købe hans lejlighed, jeg skulle bare lige være opmærksom på, at det var et dødsbo…!

6. Jeg overvejede seriøst at gøre det. Jeg kunne slå hul i loftet, smide en trappe ind og bruge lejligheden ovenpå som ét stort walk-in closet. Så kom jeg i tanke om, at det måske alligevel ville være i overkanten at bruge en halv million på et walk-in closet.

7. …Og at jeg i øvrigt ikke har en halv million. Faktisk har jeg ikke engang den halve million, den her lejlighed har kostet.

8. I nat var jeg med i den vildeste B-film nogensinde… Altså inde i mit hoved. Jeg var på den gode side, og modstanderne bestod blandt andet af zombier, 3 x T-rex og de der kæmpe, flyvende alien-maskiner fra Avengers-filmen. Min underbevidsthed er så mærkelig.

9. Jeg har en halv million pakker på vej i posten. Indrømmet, de fleste af dem er et-punds-ting fra eBay, men der er bare gået for evigt, og ikke en eneste af dem er dukket op. Det gør at jeg 1) får pakkeåbningsabstinenser og bliver stadigt mere hidsig, hver gang jeg tjekker min postkasse, og den er tom og 2) at jeg begynder at danne konspirationsteorier i mit hoved om, at mit postbud hugger mine pakker. Enten for at stjæle indholdet, eller fordi han er træt af at rende op til mig i tide og udtide…

   

11 kommentarer

 • Kim

  Super ærlig blog. Det er forfriskende! Bliv endelig ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps. Man bliver bare aldrig vant til at høre sin egen stemme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det var dejligt! Med er altid bedre! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bahaha! Autofokus er en røv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak, søde Milana. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps, mit er også gået sin vej, gudskelov!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også elendig til at lave videoblogs. Ikke kun fordi det tekniske forvirrer mig ulideligt meget, men også fordi jeg taler som om, jeg er med i et maskinoptaget natteprogram på Kanal 4. Det bliver nok ikke det, jeg slår igennem på…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! De er så sjove de her Bridget Jones indlæg – jeg griner altid MED dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også hammer elendig til videoblogs, jeg har filmet en hel makeup guide med fokus på min antikke lampe og ikke mit fjæs.
  Jeg håber det bliver nemmere med tiden :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej for søren det med naboen :S Men ja walk in closet heaven…:) Flot øje trods voldsoffer-looket 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det flotte voldsoffer-look <3 For et par måneder siden, fik jeg et sidespejl i hovedet (var ganske fredeligt placeret på en cykelsti, men føreren af bilen var temmelig tæt på kanten i psykohøj fart), og der fik jeg også en omgang dobbelt-blå-øjne + en skramme på kinden. Hold op, man kan høste mange medlidende blikke på en tur i Brugsen B-) Gudskelov var de væk efter en uges tid.

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: Cheap Ass Ciaté!