Det ultimative udsalgsønske

Det ultimative udsalgsønske

Jeg havde egentlig planlagt at skulle gå amokko under udsalg hos især Topshop og Zara, men det viste sig at være en fuser. Alle de ting, jeg ville have hos Topshop, var kun tilbage i størrelse ikke-mig, og Zara er som altid super nærig med procenterne.

Og så er der en anden ting. Da jeg var på clutch-rekognoscering hos Net-a-Porter, faldt jeg hovedkulds for ovenstående kappe. Den er fra Alexander McQueen og er sat 40 procent ned. Desværre giver det stadig en pris på ?357, som er temmelig knusende for en SU-afhængig, men kære Gud i Himlen, jeg vil have den! Alle andre udsalgsfristelser blegner i forhold til, så jeg holder mine penge tæt til kroppen i det spinkle håb, at den ryger op i 70 procent, før den bliver udsolgt…

Kommentarer (2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.