Essentielle makeup dos and don’ts

Jeg faldt lige over det her billede og følte, det var min borgerlige pligt at dele det. Sådan en sammenligning her er jo uendeligt fascinerende. Til venstre den gennemsnitlige teenager, til højre smækker moviestar babe.

Selvom jeg nu selv egentlig godt synes, den definerede eyeliner kan være flot, så er budskabet jo reelt nok: Don’t fuck up your face! Og så tror jeg nok lige undertegnede skal til at eksperimentere lidt med lipliner for efterligne det læbetrick der.

Læs hele (det temmeligt geniale) indlæg her.

Kommentarer (4)

  • Waw, sikke en forskel. :b Gal en lækker babe til højre, og hvor har du ret mht. “den gennemsnitlige teenager” til venstre (på forhånd undskyld hvis jeg støder nogle og virker fordømmende – det er ikke meningen!). :b

  • Hej Miriam! Jeg læste Vilde Kaniners blog forleden, og stødte over et indlæg hvor du som kommentar har skrevet: “Arh… Det forklarer de mange sponsorerede indlæg på det seneste! ;)”

    Jeg vil bare lige sige at jeg ELSKER den kommentar, og virkelig grinte da jeg så det. For det er jo rigtigt! 🙂

  • Haha, tak for det Emma! Jeg har intet andet en respekt for Marie, men hun har eddermame haft godt gang i de sponsorerede indlæg på det seneste… Men hvem ville ikke også gøre det for sådan en taske! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.