Late Look

Morgenbrok

Klokken er 10.09. Jeg kom hjem fra byen for fire timer siden, og på trods af overvældende træthed kan jeg simpelthen ikke falde i søvn. Jeg kan knap nok holde mine øjne åbne, men jeg kan ikke falde i søvn. Jeg orker ikke at bevæge mig ud af stedet, men jeg kan ikke falde i søvn. Hvordan er det muligt? For ti minutter siden besluttede naboerne oveni også, at nu var det slut med det der sove-pjat og gik i aktion med hammeren. Det er et uge- hvis ikke månedlangt projekt. Hvad er det, I laver derinde, der skal hamres så voldsomt sammen? Noas ark?!

Jeg er (en) morgenbitter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late Look