Heel Condoms – Godt koncept, skidt navn

Det her er faktisk en idé, jeg selv fik for en del år siden efterhånden, men fordi jeg er utroligt dårlig til reelt at gøre noget ved mine mange geniale idéer, så var der nogle andre, der fik den i mellemtiden. You snooze, you lose. Jeg snoozer en del. I dag vågnede jeg fx først, da Frank brød ud i køkkenet på jagt efter mad og væltede et kilo kartofler på gulvet. But I digress.

Konceptet behøver vel ikke så meget forklaring. Klæd dine sko ud! Hvorfor de lige skal hedde kondomer, ved jeg ikke, det er vel en chok-faktor-ting. Nogle af designsne er virkelig kiksede. Det er jo meningen, det skal se naturligt ud, og et par af dem ligner en slags pyjamas, man iklæder sine sko. Usexet. Men andre af dem er på den anden side ret gennemførte, så der er bestemt potentiale her.

Ovenstående er mine favoritter, kig nærmere på konceptet med det bizarre navn lige her.

Kommentarer (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.