The Sound of Silence

Chill, folkens, jeg er her stadig. 😉 Det forekommer mig, at I begynder at undre jer lidt over min manglende aktivitet, og det er forståeligt nok. Jeg er jo ikke sædvanligvis hende, der bare sådan holder kæft. Forklaringen er dog enkel: I klassisk Miriam-stil har jeg såmænd bare samlet en gang et-eller-andet op, der viser sig i form af svimmelhed. Masser og masser af svimmelhed. Doktormanden siger, at det højst sandsynligt er noget ufarligt med mine ører, men det trøster ikke så meget, når man ikke kan styre sin egen krop, og ens øjne flakser ukontrollerbart rundt i hovedet. Små ture til toilettet foregår i ølstafet-gang, hvor jeg kan være ret sikker på at støde ind i en væg eller to og træde på en Frank-hale.

Det betyder selvfølgelig også, at det er voldsomt ubehageligt at stirre ind i en computerskærm, hvorfor jeg har været mere eller mindre sygemeldt fra Blogland. Her til eftermiddag kan jeg dog fornemme en forbedring, så fingrene er krydset mest muligt for, at jeg måske kan slippe for doktorbehandling og yderligere stilleligning. Jeg er pænt træt af at ligge stille…

   

11 kommentarer

 • Åh ja, det er ikke populært at fucke med Frank-halen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gik heldigvis væk af sig selv igen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig kommentar. Tak, Isabella! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var vist øresten, men det gik sin vej af sig selv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en ret ny medicin, som ikke er så kendt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring 🙂 Og pas nu på den lille kattehale 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte også virus på balancenerven – har dog aldrig hørt om, at man kan medicineres for det…? Da jeg blev “diagnosticeret” for mange år siden, var det en “udeladelsesdiagnose”, for man vidste slet ikke, hvad det egentlig var men havde brig for noget at kalde det. Jeg får ind i mellem små udbrud igen. Led dengang også meget af stakåndethed og træthed/udmattethed…
  God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god bedring, Miriam. Jeg glæder mig til, at du er tilbage igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Godt at høre, at du er i live 🙂 Tag dig endelig al den tid, du har brug for, så du kan komme til hægterne igen. God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du været forbi en ørelæge med det??? Jeg er lige ved at være kommet mig efter at have haft en virus på balancenerven, og den kunne jeg have været medicineret for, hvis jeg bare var gået til ørelæge hurtigere…
  I stedet endte jeg med en måneds sygemelding!

  Det kan også være nogle sten i øret som skal trilles på plads (igen ørelægen) – Så afsted Miriam!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billedtagning med kat...