Kære Kim, det går ikke…

Faste læsere vil vide, at jeg ikke kan udstå Kim Kardashian. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kan se, at hun har en meget smuk krop og som oftest faktisk er rigtig god til at iføre sig ting, der klæder den.

Nu er hun imidlertid blevet gjort gravid af verdens mest arrogante rapper, og det betyder, at hun unægteligt kommer til at tage lidt på. Rygterne vil vide, at det er noget, den unge dame ikke er tilfreds med.

Løsningen, Kim, er ikke, jeg gentager ikke de her bukser. Aldrig i hele mit liv har jeg set så uklædelige benklæder… Og jeg var teenager i halvfemserne! Hendes røv er jo unægteligt enorm. Men i disse bukser er den ikke J.Lo-sexet, der nærmer vi os snarere noget Kirstie Alley, the Fat Actress days… Og så er der den der peplum-ting. Hvad skal den til for? Er det et miniskirt til dit foster? For det klæder umiddelbart ingen af jer…

Og så lige NB: Mavekort plus graviditet er ikke lig med sexethed.

Kommentarer (26)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.